Yaptaşların tam karşısındaki SSK evlerinde..
Hadi komşu çıktık yine..
offff ama yaaaa ben geldim kimse yok bu pcyi fırlatıp atcamm en sonn yaaa gerziekalı pc ne olcakk yaaa...
kızlar benimde çalışmalara devam ama yok bişe daha ne zman adet olcam bilmiyorummm..saldım çayıra mevlam kayıra....bugün çalışma vrdı bizim bende uya kalmışım işte rüya gördüm o halde..gerçi abdestsiz olan rüya yorumlanmaz ama işte..kesn ben bilinç altı yaptımda
rüyamda doktora gidiyorum doktor bakıyo bakyo en sonnda keseyi gösteriyo bana bak burda diyo..annem yanımda diyoki kızı olcak diyo..doktor gülüyo..kesenin altında yumurtalıklarıma bako işte burdada daha yumurtlnıcak yumurta var bunlarda tutrsa çift bebği olcak normal doğum olmıcak aralarında 6 haftya olcak diyo..2 tane çatlammış yumurta var enterasan bi rüyydı işteee ne bilimmm
ahh kuzucum evet bilinçaltı işte..bize oyunlar oynuyo ama ii düşünelim ii olsun..
belki de cok az kalmıstır..önce hayırlısı ve sağlıklısını dileyelim ve fazla stresss yok
mericimm napon bakm senn..ben nerde gezomm kız sizin ev neresiii...bu aada sen sayfayı yenilemiyomusun tatalımm yaaa
hhahha alemsin seydam evimiz derken buradan bahsettim:)
ama gölcükte oturuyom ben istedigin zaman buyur gel
evetya saf saf sayfaya bakıom yenilemeyi unutmusum.eşin geceye döndümü?
ayy tatlımm anladım ztn de ben hep burdydım nerde olcktımkiigölcükte aile tıpın karşısında..ben bütün binalrıı gezerim bulurum seni yolum düşerse ayy bende diyom bu kız neden bana cvp vermooo..sen naptın kuzucum annenler sizdemi..sen ne zmngtcen doktora adet oluncamı...inşllhh olmazsında bebiş içn gidersinn
tamam bebegim gel bul beni
evet annemler bende uyuttum onları size kaçtım..ben bu ay insallah senn dr.una gitcem birde saremnazın dedigi amcaya.çünkü benm dr aynı ilaçlara 2 ay daha devam dedi.açıkça her ay gelmene gerek yok demek istedi.sanırım ondan bana fayda olmucak.ama senn dr.una çok güvendm bir de ona görüneyim.ben diyorumki reglin 3.günü gideyim yani 11 i gibi..yoksa ondan önce gidip 1 muayene olmak gerekir mi? sence ilk naapayım? bana az fikir ver
ay benimde öyle olur inşallah.evet kasık ağrısı oluyo o da seyrek,onun dışına hiiiç bişey yok.bi de tatlı yemek istemiyorumm
Kız benim ablamında hiç bulanmamış midesi,ona çektim belkide:44::44:
[sıze=3]kızlaarrrr napıyosunuz canlarım bi denk gelemiyoruz yaaaa
Ben ölücem mide bulantısından yaaaa daha batıma 10 gün var zaten 16 gün kalada az biraz akıntım oldu kırmızı yerleşme kanaması diyo herkes ayy 10 gün kala hadi hamiş oldum diyelim hemenmi mide bulanmaya başlar yaaa şaka gibi[/sıze]
canım 16 gün kala daha ancak yumurtlaman oluyor.yerleşme kanaması değildir o.daha da 10 gün var diosun.sabret bakalım.inş.hamişsindir.ama çok ümitlenme derim.sonrası hep hayal kırıklığı oluyor çünkü..
tatlım ümitlenmiyorum zaten iki kere oldu benim 17 gün kala ve 16 gün kala açık pembe şeklinde 3 aydır zaten yumurtlamam zamanında oluyor ve hiç kanamam olmadı şimdiye kadar o yüzden doktora sordum yerleşme kanamsı olabilir dedi erken yumurtlama olmuş olabilir dedi bende bekliyorum bakalım
ıyıyım bebegım sen nasılsınzeynep nbr cnm nasılsın
ahh maasallah sana nunuscum..bende sen gibiyim bulantım çok hafif bide hafif başdönmesi onun dışında birşey yok.umarım bebişlerimiz sağlıklıdır..
Sen dr a gittinmi canım ben daha gitmedim adetim 4 gün gecti ve teste pozitif çıktı.
ayy psikolojik olmas insallahh tatlıcım..kızlaarrrr napıyosunuz canlarım bi denk gelemiyoruz yaaaa
ben ölücem mide bulantısından yaaaa daha batıma 10 gün var zaten 16 gün kalada az biraz akıntım oldu kırmızı yerleşme kanaması diyo herkes ayy 10 gün kala hadi hamiş oldum diyelim hemenmi mide bulanmaya başlar yaaa şaka gibi
bnde seni heyecanla beklıyorum elifcim..tatlım ümitlenmiyorum zaten iki kere oldu benim 17 gün kala ve 16 gün kala açık pembe şeklinde 3 aydır zaten yumurtlamam zamanında oluyor ve hiç kanamam olmadı şimdiye kadar o yüzden doktora sordum yerleşme kanamsı olabilir dedi erken yumurtlama olmuş olabilir dedi bende bekliyorum bakalım
zeynep nbr cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?