Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
[h=2]ENDİKASYONLARI[/h]DUPHASTON, endojen progesteron eksikliği kanıtlanmış ya da şüphe edilen vakalarda ya da DUPHASTON'un spesifik etkisinin klinik olarak görüldüğü aşağıdaki durumlarda endikedir.
• kısırlık
• itiyadi düşükler
• dismenore
• endometrioz
• adet düzensizlikleri
• düşük tehdidi
Ayrıca östrojenik bir madde ile kombine edilerek DUPHASTON aşağıdaki durumlarda da uygulanabilir.
• sekonder amenoreler
• fonksiyonel kanamalar
[h=2]UYARILAR / ÖNLEMLER[/h]İtiyadi düşükler ve düşük tehdidinde DUPHASTON tedavisi abortusun (düşüğün) farkına varılmamasına, ölü fetüsün gereksiz yere uterusta kalmasına neden olabilir.
[h=2]YAN ETKİLER / ADVERS ETKİLER[/h]Tedavi edilen vakaların küçük bir yüzdesinde ara kanamalar, hafif şiddette mide-barsak bozuklukları ve bulantı meydana gelir.
Ara kanamalar genellikle düşük dozların sık aralıklarla uygulanması sonucu kontrol altına alınabilir. Progestatif ilaçlar akne, saçlarda yağlanma ve memelerde duyarlık oluşturabilir, karaciğer itrah fonksiyonunu azaltabilir, vaginada mukoza atrofisi, vaginit ve lökoreye neden olabilir.
BEKLENMEYEN BİR ETKİ GÖRÜLDÜĞÜNDE DOKTORUNUZA BAŞVURUNUZ. canım bence de dr.na danışmadan kullanma

kuzummartık hiç doyamıyoruz sana tatlım bak 3 kereymiş gunde yukarıda prospektuste öle yazıyo

bende size doyamıyorum ama kardeşim var ya onu tek başına bırakmak istemiyorum ben pc başında onunda canı sıkılıyo snra gidince doyarız birbirimize...
ben kaçtım folic ide dr a soracam...

sanırım biri hazırlayıcı biri tamamlayıcı hem kullanım açısındanda daha rahat gunde 1 kere
ya aynen günde 3 zor ben bi tek antibiyotiği o kadar düzenli içerim onun sebebi de ilaç firmasında 4 yıl çalıştım antibiyotiklerin zamanında ve sonuna kadar kullanılması konusunda bayağ bilgi edindim

adet duzensizliği var beende ama

adet duzensizliği var beende ama
ewet var ama bunun sebei tam olarak ne belli mi bu ilaç progestron içeriyor ben de çatlatma iğnesi olduğumda dr. vermişti eğer gebelik oluyosa onu koruyr ama yoksa adet olmanı sağlıyor yani yine bu tarz ilaçlar gelişi güzel kullanılmamalı.onun yerine kürler denesen

doğru söluyosun tatlım ya

kızlar ben geldim ay uyuz oldum yaaa nettemde sorun vr en son valla kablolu alcamm heee...ne edonuzz bakimmm..liste güzel olmuş deme afrmm bana

bu arada yaernm çok geçmiş olsun bebeğimm benm..kızımızada geçmiş olsu çok üzüldümm..aman sen sağlıklı olda hamiş olurrsun kırmızılar gelmiş neyse bakalım..önümüzdeki ay süt buharı yap sen kuzucum ..bide yumurta takibi yapp..öle gün aşırı olunca insan soğuyoı yaaa...bide kzucum sen bugünde bitti fln yazodun hep aklındaydı..bakalım adetn kaç gün sürcek benim 21 gün sürmüştü ilk adetmm

sağol cnm teşekkur ederim artık oluruna bırakıcam cnm stres yapınca gecikmeler yaşıyorum dun hamile olmadımı öğrendim bugun adet oldum artık normal hayata geri dönmeliyim hiç bişey yapmıcam hiç bişey uygulamıcam bakalım birazda BÖLR GİTSİN SEN NAPTIN BAKKIM NASIL GİDİYO CALIŞMALAR

liste asıl en son bölme dolunca çookk daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…