nbr komşu biliyonmu ayferde sakaryalı
eveeet bende sakaryaliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nbr komşu biliyonmu ayferde sakaryalı
hayır tatlım hiçbir zararı olmaz heleki şimdi hastaymışın bak o bu hastalığınada çok iyi gelir ye sen ye şifa olsun inşallah
rica ederim canım allah şifa versin
eveeet bende sakaryaliyim
inşalla tatlım şifasını görurumde sende vesile olmuş olursun cnm sendede lekelelnme olmuş tatlım yumurta çatlarken olabiliyomuş yerleşme için çok erken sen bu karışımı denedinmi hiç
herkese selam kızlar nasılsınız
kızlar bişey danışcam daha adetime 1 hafta kadar var ama daha demin wc de bi baktım peçeteye kahverengi akıntı...
ağrı kesici içtim ondan mı yoksa başka bişey mi var
ben yapmadım hiç tatlım arkadaşlarım yaptı onlardan biliyorum valla bilmiyorum yumurtlamamı yoksa erken döllenme yerleşme kanamasımı anlamadım bende 10 gün var batıma bekliyorum şimdilik canım benim
kızlar bişey danışcam daha adetime 1 hafta kadar var ama daha demin wc de bi baktım peçeteye kahverengi akıntı...
ağrı kesici içtim ondan mı yoksa başka bişey mi var
aynen tatlım bendede adete 15 gün kala oldu aynen kahve pembe gibi bende korktum bekliyorum batıma 10 gün var
cnm yerleşme kanaması adete bi iki gun kala yada adet gub-nu oluyo genelde cnm sonuç olumlu olsunda gecen ay ve ondan öncede 2 kere banada olmuştu ama fos çıktı ay bata az kalmış bak ben daha addet 2.gunundeyim
cnm yumurtan vcatlamış olab,ilir iyi değerlendir
çatlaması imkansiz çatlayalı çok oldu ben 13. veya 15. gün yumurtladım 16. gün de çatlamış oluyo
akşam bi anda komsu çıktık hatta nille sakaryalılar 3 lendi anlıcxağın
tatlım öle deme bak sabit bi yumurtlama gunu yok ben bu ay 29.gun yumurtladım mesela sen yınede calış bol bol
anladım tatlımda hani 3 aydır zaten korunmuyoruz diyorum bende niye bu 3 ay da hiç böyle kanama olmadıda bu ay oldu bende buna anlam vermeiyorum valla kafam karıştı benimde bekleyelim bakalım bata az kaldı nasılsa belli olucak
olsun sende güzelce adet dönemini geçir kafana hiçbişiy takma daha sonra da çalışmalara devam et bırakma sakın ama takma kafana rahat ol tamammı ben bu ay hiç düşünmedim desem yeridir valla denk bile gelemedi bazı zamanlar çalışmalar kayınvalidemde falan kaldık 3 gün bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah
bu yumurtlamayi tam tahmin edemiyon dimi?? heran olabilir yani... adetden kisa süre öncede olabilirmi acaba..
canlarım kızım kalktı ben onu azsonra bi duşa falan sokayım kızlar minik kızıma dua edin öptum kocaman