tatlım bence adet olunca ara hemne doktoru randevu al 3. günü git.hem ultrasonla bakr ..bütün tahlilerii götür...anlt derdini..ztn paracı bi adamda değil..randevusuz hasta almıyo pazartesi gnü genlede ameliyat gnü..gerçi hep hastanede o doktor ama sen ara..
ayyy canıkoslarr napıyosunuzzz ayy bugun ınternetımı kesıyorlarrrahh maasallah sana nunuscum..
ayy psikolojik olmas insallahh tatlıcım..
bnde seni heyecanla beklıyorum elifcim..
ayhh hadi bakalım hayırlısı
hoşgeldin aybüke nasılsın canım...oo zeynepte burdaymıss
ayyy canıkoslarr napıyosunuzzz ayy bugun ınternetımı kesıyorlarrr
ben varımmmmmm
oohh hele sükür.. günler sonra bir cevap... nasilsin???
Bende buradayım canım..
Bende buradayım canım..
kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaa kimsecikler yokkk
bende iyilik güzellik.. is güc iste..
Bende buradayım canım..
elifim merhabalar napıyon bugun adetimin 2.gunu senin dediğin tarçın bal çörekotu kurune başladım adet duzenine faydası da oluyomuş değilmi
merhaba canım benim ne zamandır göremedim seni hastalanmışın çok geçmiş olsun bitanem kızınada çok geçmiş olsun
o kür çok işe yarıyor canım sakın bırakma 11 gün yapcan bugün de dahil toplam 12 gün oluyor
merhaba canım benim ne zamandır göremedim seni hastalanmışın çok geçmiş olsun bitanem kızınada çok geçmiş olsun
o kür çok işe yarıyor canım sakın bırakma 11 gün yapcan bugün de dahil toplam 12 gün oluyor
ayfer nbr tatlım dun benim kırmızılar geldi ama bi gun önce kan testiyle ögrenmiştim ama hamile olmadıma cok sevindim çok hastayım 39 ları gecti ateşim dr bu ateş bebek varsa riskli dedi bugun tarcın nbal çörekotuna başladım kızımda hastalandı ondan pek giremiyorum sen neler yapıyorsun
tamam tatlım iilk senden duydum araştırdım biraz adet duzensizliği oluştu bende inşlalla iyi gelir sanırım bi zararı olmaz sonucta doğal gıda değilmi
cnm gecmiş olsun dileklerin içinde teşekkurler
canim cok cok gecmis olsun... okudum canim seninkilerin geldigini.. Rabbim en hayirlisini bilir.. yine beraber beklicez bakbende is güc iste. calimsa yok kirmizilar yüzünden. kendimi fazla da bu bebek isine kaptirmak istemiyorum stres yapar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?