• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
tatlım bence adet olunca ara hemne doktoru randevu al 3. günü git.hem ultrasonla bakr ..bütün tahlilerii götür...anlt derdini..ztn paracı bi adamda değil..randevusuz hasta almıyo pazartesi gnü genlede ameliyat gnü..gerçi hep hastanede o doktor ama sen ara..

teşekkr ederm canım.. bende öle düşünmüştüm..kırmızıları görür görmes hemen telefona yapısırım..insallah 3gün snrasına randevu alabilirim,müsait olur..tamam tahlillerimi de alırım..gerekirse kendi de yaptırsın ahh derdime çare bulur insallah:16:

ahh maasallah sana nunuscum..

ayy psikolojik olmas insallahh tatlıcım..

bnde seni heyecanla beklıyorum elifcim..
ayhh hadi bakalım hayırlısı:52:

hoşgeldin aybüke nasılsın canım...oo zeynepte burdaymıss:52::52::52:
ayyy canıkoslarr napıyosunuzzz ayy bugun ınternetımı kesıyorlarrr

bende iyilik güzellik.. is güc iste..

ayfer nbr tatlım dun benim kırmızılar geldi ama bi gun önce kan testiyle ögrenmiştim ama hamile olmadıma cok sevindim çok hastayım 39 ları gecti ateşim dr bu ateş bebek varsa riskli dedi bugun tarcın nbal çörekotuna başladım kızımda hastalandı ondan pek giremiyorum sen neler yapıyorsun

elifim merhabalar napıyon bugun adetimin 2.gunu senin dediğin tarçın bal çörekotu kurune başladım adet duzenine faydası da oluyomuş değilmi

merhaba canım benim ne zamandır göremedim seni hastalanmışın çok geçmiş olsun bitanem kızınada çok geçmiş olsun :16:
o kür çok işe yarıyor canım sakın bırakma 11 gün yapcan bugün de dahil toplam 12 gün oluyor :16:

merhaba canım benim ne zamandır göremedim seni hastalanmışın çok geçmiş olsun bitanem kızınada çok geçmiş olsun :16:
o kür çok işe yarıyor canım sakın bırakma 11 gün yapcan bugün de dahil toplam 12 gün oluyor :16:

tamam tatlım iilk senden duydum araştırdım biraz adet duzensizliği oluştu bende inşlalla iyi gelir sanırım bi zararı olmaz sonucta doğal gıda değilmi

ayfer nbr tatlım dun benim kırmızılar geldi ama bi gun önce kan testiyle ögrenmiştim ama hamile olmadıma cok sevindim çok hastayım 39 ları gecti ateşim dr bu ateş bebek varsa riskli dedi bugun tarcın nbal çörekotuna başladım kızımda hastalandı ondan pek giremiyorum sen neler yapıyorsun

canim cok cok gecmis olsun... okudum canim seninkilerin geldigini.. Rabbim en hayirlisini bilir.. yine beraber beklicez bak:1: bende is güc iste. calimsa yok kirmizilar yüzünden. kendimi fazla da bu bebek isine kaptirmak istemiyorum stres yapar diye

tamam tatlım iilk senden duydum araştırdım biraz adet duzensizliği oluştu bende inşlalla iyi gelir sanırım bi zararı olmaz sonucta doğal gıda değilmi

hayır tatlım hiçbir zararı olmaz heleki şimdi hastaymışın bak o bu hastalığınada çok iyi gelir ye sen ye şifa olsun inşallah :16:

cnm gecmiş olsun dileklerin içinde teşekkurler

rica ederim canım allah şifa versin :16:

canim cok cok gecmis olsun... okudum canim seninkilerin geldigini.. Rabbim en hayirlisini bilir.. yine beraber beklicez bak:1: bende is güc iste. calimsa yok kirmizilar yüzünden. kendimi fazla da bu bebek isine kaptirmak istemiyorum stres yapar diye

aynen tatlım bak 43 gun olmadım resmen mesela 42.gun hamile olmadımı öğrendim ertesi sabah adet gördum resmen demek dr umun dediği gibi hamile olma adet görmek istememe olayı adeti öteli,yo bu ay oluruna bırakcam

Back