hımm hadi yaa acaba ne fark aralarında bak merak ettim şimdicnm folikplussa gend 3 folbiol sa gunde 1 defa bana dr um hamile kalana kadar folbiol hamile olduktan sonra foli,kplus kullanmamı tavsiye etmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm hadi yaa acaba ne fark aralarında bak merak ettim şimdicnm folikplussa gend 3 folbiol sa gunde 1 defa bana dr um hamile kalana kadar folbiol hamile olduktan sonra foli,kplus kullanmamı tavsiye etmişti
folıc plus günde 3 kere kullanılıyor..
folibol günde 1 veya yarım..
Doktorum banada folibol verdi.. Günde yarım kullanıyorum bende..
cnm gecmiş olsun dilekleriin için teşkkurler cnm sen adet duzenleyici ne kullanıyodun ya benim duzenim çok bozuldu resmen 43.gun adet oldum ya
canım ben hergün bitane içiyorum pek unutmuyorum ben yaa içmemiz lazım yaa önemli...
hadi ya bana günde 3 demişti gerçi bana da fazla gelmişti ama bişey demedim dr.ben de çok kısa süre 3 içtim sonra 2ye düşürdüm zaten ama son zamanlarda bayağ aksattım zaten sen ne içiyosun bana folic plus yazmıştı gerçi şu aralar piyasada zor bulunuyomuş sanırım:44:
şiitttt şekercinin kızı hişştt sekercinin kızı hiç pas vermıyosun
tatlım ama 3 tane içmelisin
duphaston kullanıyorum kankişim..adetin 14-15.günü baslıosun 10gün sabah aksam içiyosun..bitince 3 4 gün içinde bebiş yoksa kırmızıların damlıyor hemen
tatlım burdayım birazdan çıkacam ay uykum geldi
kuzu dr bana günde 1 tane almamı söyledi:44::44:
ben folbiol kullanıyorum canım
hımm hadi yaa acaba ne fark aralarında bak merak ettim şimdi
canım yanlıs olabilir.dr.una danıs bence..bende pkos varya eskıden hep 40 50 günü bulurdu..4aydır iyiyim..tatlım bu adet duzensizliği içinmi tamamen ya kafama göre kullanmmam yanlışmı olur sence ama gercekten duzensizlik beni yıpratıyo dr um stres in ötelediğini düşünüyo
ayyy uykucu kankişimmtatlım burdayım birazdan çıkacam ay uykum geldi
kuzu dr bana günde 1 tane almamı söyledi:44::44:
cnm nersinden sin sakaryanın
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler....öpüyorum sizleri...
Kapalı Spor Salonu civarı..
Erenler girişi...
ozman 1 tane cnm ama folikplus 3 tane oda gebyken başlanmalıymış gebe kalana kadar folbiol
canım yanlıs olabilir.dr.una danıs bence..bende pkos varya eskıden hep 40 50 günü bulurdu..4aydır iyiyim..
ayyy uykucu kankişimm
seni öpüyorum çok