tüm yorumları okudum ama aklım daha da karıştı:26: concord, stokke, bugaboo türü arabalara da baktık, çok hoşlar ama benim için biraz pahalı olduklarını söyleyebilirim. yani o kadar kullanmazmışım gibi geliyor. zaten 500-600 civarı bir şey alırız diye başlayıp 1000 TL'ye çıkmış durumdayız. dün neredeyse quinny zapp xtra modelini alıyorduk, maxi cosi ana kucağı ile birlikte, pos cihazında bir sorun çıktı alamadık, ama bugün vazgeçtim. bebeğin oturma aparatı çıkarılmadan arabayı katlayamıyorsun, tek başıma kullanmam gerekirse hem bebeği, hem oturma aparatını, hem de arabayı taşımam gerekecek. bebe confort loola'yı da beğenmiştim ama tekerleklerinden dolayı çok tercih edilmiyormuş sanırım, aslında çok kullanışlı gelmişti bana.
baston türü kapanıp aynı zamanda ana kucağı ile de kullanılabilen bir araba istiyoruz.
internetten pierre cardin arabalar çok mantıklı gelmişti bana ama teşhirdeki ürünler bile her an dağılacakmış gibi, katlanınca çok küçülsün diye fazla vida kullanmışlar, ondan kaynaklanıyormuş (bahsettiğim 2020 modeliydi sanırım ama 2040'ında da aynı durum varmış). chicco'nun living modeli hala aklımın bir köşesinde, o model de çok konforlu ve kullanışlı gözüküyor, ayrıca baston puset türündee kapanıyor. bi de cybex onyx diye bir modele bakmıştık, o da iyi gözüküyordu ama kullanan yorumu göremedim pek o ürünle ilgili, açıkçası markayı da çok bilmiyorum.
araştırmalarımız devam ediyor, sonunda karar verirsem yazarım.