M melinda Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2011 1.930 796 30 Eylül 2016 Konu Sahibi hamide cam #21 Quinny buzz extra 4 sadece bagaja zor sığıyor arabanız büyükse problem olmaz onun dışında canavar gibi her yere gidiyoruz
Quinny buzz extra 4 sadece bagaja zor sığıyor arabanız büyükse problem olmaz onun dışında canavar gibi her yere gidiyoruz
H haticenn Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2016 20 14 11 Şubat 2017 Konu Sahibi hamide cam #22 Bizde aldık inşallah memnun kalırız. Joie litetrax 4
G Gncgl_555 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 224 948 34 15 Mayıs 2017 Konu Sahibi hamide cam #23 haticenn .!.: Bizde aldık inşallah memnun kalırız. Joie litetrax 4 Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz
haticenn .!.: Bizde aldık inşallah memnun kalırız. Joie litetrax 4 Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz
S Sude984 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2015 185 111 13 Temmuz 2017 Konu Sahibi hamide cam #24 magicdarkwish .!.: bugaboo bee3 kullanıyoruz. ben bayan olarak tek başıma arabaya çok rahatlıkla koyup alabiliyorum. çok hafif,çok kullanışlı ve çok güvenli bir araba biz memnunuz. puset olarakta maxicosi tercih ettik. kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de bee 5 modelini almayı düşünüyorum, siz hala memnun musunuz, benim tek endişem ön barının olmaması sorun oluşturuyor mu?
magicdarkwish .!.: bugaboo bee3 kullanıyoruz. ben bayan olarak tek başıma arabaya çok rahatlıkla koyup alabiliyorum. çok hafif,çok kullanışlı ve çok güvenli bir araba biz memnunuz. puset olarakta maxicosi tercih ettik. kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de bee 5 modelini almayı düşünüyorum, siz hala memnun musunuz, benim tek endişem ön barının olmaması sorun oluşturuyor mu?
Sim Bilmemek güzeldir, bilmekse daha güzel ! Kayıtlı Üye 6 Şubat 2010 261 26 14 Temmuz 2017 Konu Sahibi hamide cam #25 konu sahibi arbasını almış,eski konu ama belki başka fikir isteyenler olacaktır. * Chipolino ritmo travel set Bulgaristan malı Avrupa standartlarına uygun biz çok çok memnunuz
konu sahibi arbasını almış,eski konu ama belki başka fikir isteyenler olacaktır. * Chipolino ritmo travel set Bulgaristan malı Avrupa standartlarına uygun biz çok çok memnunuz
H haticenn Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2016 20 14 3 Ağustos 2017 Konu Sahibi hamide cam #26 Gncgl_555 .!.: Memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Memnunuz evet. Tek elle açılıp tek elle kapanıyor. Tek parça. Rahat. Konforlu. Tavsiye ederim
Gncgl_555 .!.: Memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Memnunuz evet. Tek elle açılıp tek elle kapanıyor. Tek parça. Rahat. Konforlu. Tavsiye ederim
kedir Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2012 204 64 7 Ağustos 2017 Konu Sahibi hamide cam #27 cadillac air comfort var memnun değilim agır hele ki araba bagajınız küçükse sığmak bilmiyor... ağır büyük ama sürüşü iyi..
cadillac air comfort var memnun değilim agır hele ki araba bagajınız küçükse sığmak bilmiyor... ağır büyük ama sürüşü iyi..