Bebek Arabası marka model tavsiyesi.

hamide cam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
4
0
33
Merhabalar, bebeğimiz için araba satın almak istiyoruz ama bir türlü karar veremedik .Gerçekten bu konuda seçim yapmak çok zor bir şeymiş . Bebek arabalarından memnun olan anneler lütfen banada model marka tavsiyesi yapar mısınız?Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Mağazaya gidip bir dene sürmesi kolay olsun güvenli olduğunu hissettirsin bence. Biz kraft kullanıyoruz ve çok memnunum tavsiye ederim.

Teşekkür ederim Mazi Taş , Kraft düşündüğüm markalardan ama işte modelleri o kadar çok ki

Mamas& Papas Armadillo flip . Çok geniş ve kullanışlı. Tavsiye ederim gidin görün e bebek mağazalarında vardır mutlaka.

bugaboo bee3 kullanıyoruz. ben bayan olarak tek başıma arabaya çok rahatlıkla koyup alabiliyorum. çok hafif,çok kullanışlı ve çok güvenli bir araba biz memnunuz. puset olarakta maxicosi tercih ettik. kolay gelsin.

kızlar merhaba

7 aylık hamileyim, ben de aşağıdaki markalar arasında kaldım

-concord neo
-kiddy
-quinny
-mamas papas
-bugaboo (ama onu az kullanılmış 2.el de alabilirim fiyattan dolayı)
-Stokke ve inglesina hiç düşünmedim (yine de artıları varsa yazarsanız son kararı vermeden

concord neo, quinny ve mamas papasın bebek arabasını; kiddy nin ana kucağı taşımasını çok beğendim.
düz yatan taşıması-çok rahat görünyo bebek için.

Markaları karşılatırabilecek olan var mı.

Herkese bebişlerine sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Benim seçimim Condord Neo'dan yana oldu.

Umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
Casual Cadillac Air Trona Travel Sistem Bebek Arabasını satın aldık çok şükür. Şimdilik puset biçiminde kullanıyoruz rahatız bakalım.

Casual Cadillac air modeline karar verdik ve geçen ay aldık.Cevap veren herkese çok teşekkürler.

ilk çocuğuma aldım, ikinci çocuğumu da onunla büyüttüm tam 10 senelik araba, vallahi 3. sünü de büyütür, taş gibi... Maxi Cosi

Trilogy inglesina kullanıyorum.
Hafif ve bebek kucagimdayken tek elle açıp kapatip tek başıma bagaja atabildigim için çok memnunum.

bebek arabası için bizde esimle yogun arastırma yaptık.Sonunda Kiddy Evolution proyu araba koltugu ile beraber aldık.Surusu manevra kabiliyeti cok iyi.Araba koltuguna oglumuzu oturttugumuzda gayet hosuna gitti.Diger araba koltuklarında olmayan koltugun kollarını indirdigınızde sallama ozellıgı mevcut.Aynı zamanda ana kucagı olarakta kullanabiliyorsunuz.Oglumuzu koltuktan cıkardıgımızda aglamaya basladı.Bizim icin güzel bir anı oldu.
acılması ve kullanımı cok kolay ve pratık.aynı zamanda bebek buyudugunda baston araba almanıza gerek kalmıyor.Cıft yonlu hantal araba alacagınıza bu urunu tavsiye ederim.
İstanbulun her turlu yol kosulunda kullanması surusu cok rahat.
Araba koltugu ve arabası gayet guvenli alman urunu oldugunu her kosulda gosteriyor.
kiddy almakla ne kadar iyi bir secim yaptıgımı anladım.

Mamas& Papas Armadillo flip . Çok geniş ve kullanışlı. Tavsiye ederim gidin görün e bebek mağazalarında vardır mutlaka.
Mrb soruma bir türlü cvp bulamadım bu arabayı almayı düşünüyorum yalnız kışın kuru soğuk havalarda biraz yazlık bir arabaymıs gibime geliyor kısın nasıl kullandınız

Bende hala karar veremedim be alacagima. Cift yönlu ve ön bari olmasini istiyorum. Çok yer kaplamasin ve kolay acilip kapansin.Bunlarin hepsi bir arada olani yok mu? 800 liradan fazlada vermek istemiyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…