- 30 Mart 2016
- 4
- 0
- 33
-
- Konu Sahibi hamide cam
Casual Cadillac air modeline karar verdik ve geçen ay aldık.Cevap veren herkese çok teşekkürler.Merhabalar, bebeğimiz için araba satın almak istiyoruz ama bir türlü karar veremedik .Gerçekten bu konuda seçim yapmak çok zor bir şeymiş . Bebek arabalarından memnun olan anneler lütfen banada model marka tavsiyesi yapar mısınız?Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Casual Cadillac Air Trona Travel Sistem Bebek Arabasını satın aldık çok şükür. Şimdilik puset biçiminde kullanıyoruz rahatız bakalım.
Mrb soruma bir türlü cvp bulamadım bu arabayı almayı düşünüyorum yalnız kışın kuru soğuk havalarda biraz yazlık bir arabaymıs gibime geliyor kısın nasıl kullandınızMamas& Papas Armadillo flip . Çok geniş ve kullanışlı. Tavsiye ederim gidin görün e bebek mağazalarında vardır mutlaka.
bebek arabası için bizde esimle yogun arastırma yaptık.Sonunda Kiddy Evolution proyu araba koltugu ile beraber aldık.Surusu manevra kabiliyeti cok iyi.Araba koltuguna oglumuzu oturttugumuzda gayet hosuna gitti.Diger araba koltuklarında olmayan koltugun kollarını indirdigınızde sallama ozellıgı mevcut.Aynı zamanda ana kucagı olarakta kullanabiliyorsunuz.Oglumuzu koltuktan cıkardıgımızda aglamaya basladı.Bizim icin güzel bir anı oldu.
acılması ve kullanımı cok kolay ve pratık.aynı zamanda bebek buyudugunda baston araba almanıza gerek kalmıyor.Cıft yonlu hantal araba alacagınıza bu urunu tavsiye ederim.
İstanbulun her turlu yol kosulunda kullanması surusu cok rahat.
Araba koltugu ve arabası gayet guvenli alman urunu oldugunu her kosulda gosteriyor.
kiddy almakla ne kadar iyi bir secim yaptıgımı anladım.