- 3 Kasım 2022
- 601
- 276
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Takip ettiğim bi kadın doğum doktoru var ertesi gün hapı kullanıldığı halde kadın gebe kalmış 7 haftalıktı ultrasondaNedense bu hikayelerde kalip bir cumle var "korundugumuz halde oldu"..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip ettiğim bi kadın doğum doktoru var ertesi gün hapı kullanıldığı halde kadın gebe kalmış 7 haftalıktı ultrasondaNedense bu hikayelerde kalip bir cumle var "korundugumuz halde oldu"..
'' Ama oldu işte '' ne kadar basit bir cümle değil mi? Fakat sonuçları ağır oluyor.Evet ayrilmistim buradaki konuda da yazdığım gibi. 3 ay ayriydik. Her gün her saat yazdı aradı ama barismadim ama sonra olaylar öyle gelisti biliyorum hata üstüne hata ama oldu işte
Hic samimi gelmiyo bana bunlar nedenseTakip ettiğim bi kadın doğum doktoru var ertesi gün hapı kullanıldığı halde kadın gebe kalmış 7 haftalıktı ultrasonda
Ya vallahi doktorun ağzından duyduğum için inandım bende senelerdir bildiğim bir doktor. Hasta yalan mı söyledi acaba şimdi ne kadar zaman sonra kullandığı da önemli hastanınHic samimi gelmiyo bana bunlar nedense
Arkadaşım dogum kontrol prezervatif ertrsi gun hapi 3.koruma kalkanina ragmen hamile kalmiss he canim he dedimYa vallahi doktorun ağzından duyduğum için inandım bende senelerdir bildiğim bir doktor. Hasta yalan mı söyledi acaba şimdi ne kadar zaman sonra kullandığı da önemli hastanın
Yani birinden birinin tutması lazımdı bencedeArkadaşım dogum kontrol prezervatif ertrsi gun hapi 3.koruma kalkanina ragmen hamile kalmiss he canim he dedim
Nedense hep istemiyodk kaza oldu diyolar bize kaza kursunu ugramadiYani birinden birinin tutması lazımdı bencede
Mucize bebişler işte ya çaktırmaNedense hep istemiyodk kaza oldu diyolar bize kaza kursunu ugramadi
Komiksiniz gercekten sizin saglik sorununuz var aylarca olmuyor diye ne yapalim, asla çocuk olmasını istemeyecegimiz bir durumdayken korunmadan direk açık söylemek gerekirse geri çekilmeye güvenerek veya ona bile ihtiyaç duymadan ilişkiye girdigimizi mi düşünüyorsunuz? Ben de sürekli bu forumlarda yok yumurtlama takip ettik şu saatte şu kadar yaptık şu ilaci kullandık şu yöntemle bacagimizi beklettim kaç aydır olmuyor diye okuduğum için birkaç dakikalık rehavete kapıldım neyse cekilirsin bu kadar kolay olmuyor bir şey olmaz, reglim yeni bitti dedik sonradan bulunca taktık vs vs. 2 yıl boyunca (ki ben ilişki yaşamaya başladıktan sonra bu konuları araştırıp öğrenmeye başlamama rağmen) o sefer dışında hiç başından sonuna korunmadığımız durumda ilişkiye girmedik. O yüzden hap kullanmaya gerek görmedim zaten ağrılı ve uzun regl süreci geçirdiğim vs oluyordu düzenimi bozmak istemedim, ha şimdi kürtaj sonrası bozuldu o ayrı ama olacağını bilsek yapar mıydım böyle bir hatayı sizce?Nedense hep istemiyodk kaza oldu diyolar bize kaza kursunu ugramadi
Hâlâ paragraflar dolusu şu durumu savunuyorsunuz ya pes . Gerçekten pes.....Komiksiniz gercekten sizin saglik sorununuz var aylarca olmuyor diye ne yapalim, asla çocuk olmasını istemeyecegimiz bir durumdayken korunmadan direk açık söylemek gerekirse geri çekilmeye güvenerek veya ona bile ihtiyaç duymadan ilişkiye girdigimizi mi düşünüyorsunuz? Ben de sürekli bu forumlarda yok yumurtlama takip ettik şu saatte şu kadar yaptık şu ilaci kullandık şu yöntemle bacagimizi beklettim kaç aydır olmuyor diye okuduğum için birkaç dakikalık rehavete kapıldım neyse cekilirsin bu kadar kolay olmuyor bir şey olmaz, reglim yeni bitti dedik sonradan bulunca taktık vs vs. 2 yıl boyunca (ki ben ilişki yaşamaya başladıktan sonra bu konuları araştırıp öğrenmeye başlamama rağmen) o sefer dışında hiç başından sonuna korunmadığımız durumda ilişkiye girmedik. O yüzden hap kullanmaya gerek görmedim zaten ağrılı ve uzun regl süreci geçirdiğim vs oluyordu düzenimi bozmak istemedim, ha şimdi kürtaj sonrası bozuldu o ayrı ama olacağını bilsek yapar mıydım böyle bir hatayı sizce?
Yoooo ,ertesi gün hapı kesin değildir. Yumurta hazırsa ve döllenmişse bir seý yapamazHic samimi gelmiyo bana bunlar nedense
Yeterince sıkıntılıydım. Bu şahıs da üstüne tuz biber oldu. Milleti acılarından vurmaya hiç mi utanmıyorsunuz? Hiç vicdanınız sızlamıyor mu? Saçmaladığınızın farkında mısınız?Tabiki babanı suçlarım çünkü zaten suçlu o .
Ahlaklı olsaydı çocuğuna karısına sahip çıksaydı .
Elalemin karısından vicdan mı bekliyor
Valla benimki hiç yapmadı . şerefli onurlu bir hayat yaşadı ve yaşattı .
Bir kere bile başka kadın konusu geçmedi bırak aldatmayı falan huzursuzluğumuz olmadı .
Babası şerefli olan kız da güçlü oluyor tabi .
Aldatma konularında kadını değil adamı suçluyor çünkü adam sorumludur.
Kadına küfür hakaret edin içiniz rahatlıyacaksa.
Tek suçlu babanızdıe.
Hatta sen bırak babanın metresini burdaki kadınlara da hakaret ediyorsun geçmişinin acısıyla.
Kimin ne yaptığı ne şartlarda yaşadığını bilemezsin.
Evli erkeklerle olan kadınları savunmuyorum ayrıca öyle algılama.
Babam beni ailesini başka bir kadının vicdanına bırakamaz buna hakkı yok.
Ya bırakın allah askina sanki bu hikâyede tek sorun korundugunuz halde hamile kalmaniz gibi konusmayin. Yk geri cekilme yok adam uzmandi yumurtlama takvimi takibi yapiyodu. Evet bizim belki olmadi tedavi gerekti ama siz gibi 5 dk zevk ugruna hamile kalip onun canina kiymadik ugrunda emek verdik allaha dua ettik nasip etti. Sizler bunun vicdan muhasebesini yapa durun vicdan varsa tabiKomiksiniz gercekten sizin saglik sorununuz var aylarca olmuyor diye ne yapalim, asla çocuk olmasını istemeyecegimiz bir durumdayken korunmadan direk açık söylemek gerekirse geri çekilmeye güvenerek veya ona bile ihtiyaç duymadan ilişkiye girdigimizi mi düşünüyorsunuz? Ben de sürekli bu forumlarda yok yumurtlama takip ettik şu saatte şu kadar yaptık şu ilaci kullandık şu yöntemle bacagimizi beklettim kaç aydır olmuyor diye okuduğum için birkaç dakikalık rehavete kapıldım neyse cekilirsin bu kadar kolay olmuyor bir şey olmaz, reglim yeni bitti dedik sonradan bulunca taktık vs vs. 2 yıl boyunca (ki ben ilişki yaşamaya başladıktan sonra bu konuları araştırıp öğrenmeye başlamama rağmen) o sefer dışında hiç başından sonuna korunmadığımız durumda ilişkiye girmedik. O yüzden hap kullanmaya gerek görmedim zaten ağrılı ve uzun regl süreci geçirdiğim vs oluyordu düzenimi bozmak istemedim, ha şimdi kürtaj sonrası bozuldu o ayrı ama olacağını bilsek yapar mıydım böyle bir hatayı sizce?
Aman herkes inanmis bi bahaneye umrumda degil ben istedim ugrastim allah nasip etti boyle bos bahene uyduruyolar sinir oluyorumYoooo ,ertesi gün hapı kesin değildir. Yumurta hazırsa ve döllenmişse bir seý yapamaz
Atma Ziyaaa. Kurtaj boyle bir islem degil. Ne masayi ne kanı görürsün. Eger ölü dogum yapmiyorsan kurtaj esnasinda anestezi veriyorlar. Gidip gelip salliyorsun. Bence acilen bir psikiyatriste git.O yorumu okudugum andan beri günlerdir defalarca okuduğum izlediğim tüm şeylere tekrar baktım izledim çok ağır bir soz, zaten geceleri bile rüyalarıma o gün duydugum kalp atışları giriyor, kürtajdan sonra masadan kalkarken gördüğüm kanlar giriyor
Bişi sorcam, hür irademizle bhcg bakılmasını istemiyorum deme şansımız var mı? Gerçi ailesinden çekinen biri bunu onlsrın yanında doktora söyleyemez zatenherhangi bi acile bulantı kusma karın ağrısıyla gelen doğurganlık çağındaki bütün kadın hastalara bhcg bakılır. hatta sonra "niye bakire kızımızdan gebelik testi istediler" diye cimere yazı gelir.
mide yıkama dediğin şeyi yapmak için ilk 1 saatte ilaç yutup gelmen gerek. 1 saati geçtiysen mide falan da yıkanmaz. ha bi de yanlışlıkla yutmayacağına göre suicid teşebbüsü denilerek yoğun bakıma alınman gerek 24 saat.
ayrıca hiçbi fakülte öğrencisi kendi hastanesinde gebelik öğrenme riskini alamaz. kayıtlara geçecek çünkü ve asistan dedikodusu bitmez.
tıpçıların başka bölümden akademisyen tanıması da na mümkün. bu adam güya doktorsa gebelik ihtimalinden tir tir titremesi lazım zaten korunmadan ilişkiye girmez (ha amca 40 yaşında erekte olamıyosa prezervatifle bilemem )
yok abi bu konu gerçek değil. olamaz yani. naa cık. no way.
.d baya kurmussunuz ama olanları anlattım konuyu açma sebebim de bunu tartışmak değildi ama artık gerek kalmadı almam gereken tavsiyeleri aldımherhangi bi acile bulantı kusma karın ağrısıyla gelen doğurganlık çağındaki bütün kadın hastalara bhcg bakılır. hatta sonra "niye bakire kızımızdan gebelik testi istediler" diye cimere yazı gelir.
mide yıkama dediğin şeyi yapmak için ilk 1 saatte ilaç yutup gelmen gerek. 1 saati geçtiysen mide falan da yıkanmaz. ha bi de yanlışlıkla yutmayacağına göre suicid teşebbüsü denilerek yoğun bakıma alınman gerek 24 saat.
ayrıca hiçbi fakülte öğrencisi kendi hastanesinde gebelik öğrenme riskini alamaz. kayıtlara geçecek çünkü ve asistan dedikodusu bitmez.
tıpçıların başka bölümden akademisyen tanıması da na mümkün. bu adam güya doktorsa gebelik ihtimalinden tir tir titremesi lazım zaten korunmadan ilişkiye girmez (ha amca 40 yaşında erekte olamıyosa prezervatifle bilemem )
yok abi bu konu gerçek değil. olamaz yani. naa cık. no way.
anestezi verildi zaten .d off offff nerenizle okuyosunuz acaba yorum yapmayin daha iyiAtma Ziyaaa. Kurtaj boyle bir islem degil. Ne masayi ne kanı görürsün. Eger ölü dogum yapmiyorsan kurtaj esnasinda anestezi veriyorlar. Gidip gelip salliyorsun. Bence acilen bir psikiyatriste git.