- 3 Şubat 2018
- 6.031
- 23.728
- 27
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Kuzum o hayvanın gerçekten araba aldığı için parası olmadığını mı düşünüyorsun? Paranın yarısını sana kitlemiş resmen. Hadi sen bilmiyor olabilirsin o 40 yaşındaki adam korunmayı bilmiyor mu? Burada evli kadınlar hamile kalamadıkları için üzüntü içersindeler, siz o kadar korunurken nasıl bebek olacak? Adam düzgün korunöayı bile becerememiş.
Eğer ayrılacaksan lütfen bir sürü bunun kanını em, hayatı zehir et öyle ayrıl.
Korunma bunun neresinde? Yıl olmuş neredeyse 2023, bu bilinçsizlik nereden geliyor, bir de güya üniversite öğrencisisin. Sonra da niye hamile kaldım.Evet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayina
Dediğim gibi kadından kadına dağlar kadar fark var.kaç kişinin doğurganlık potansiyelini bilebilir ki.Evet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayina
Istemeyenin olmaz ben buna inanirim herkes herseye inanmakta özgür3 lü kombo korunanı da sayma bir zahmet.ona rağmen kalan da vardır.neredeyse süper güçleri var bazı kadınların bu konuda.tıbba, fizik kurallarına falan karşı geliyor artık bazi kadınlar.önüme koy secde ederim valla ermiş diye.
Ben bunların spermle hamile kaldığına bile inanmıyorum.bunlar farklı bir cins.ya da bizim gibiler farklı.oluk oluk sperm bir halta yaramıyor yıllardır.İşte herkes benim başıma gelmez diye düşünüyor. Öyle bir geliyor ki, şaşırır kalırsın.
Her ihtimali bizzat düşünmek lazım, o yüzdeler seni kurtarmayabilir. Al bak şak diye oluvermiş.
Demek ki neymiş, kondom yanlış kullanılırsa gebe kalınabiliyormuş. Boşalma olmaksızın sperm salınımı mümkünmüş.
Hadi bakalım alalım bu bilgiyi, ne yaparsak yapalım.
Olgunsun vs diyerek de küçük kizlarin egolarını tatmin ediyorlar öyle yaklaşıyorlar pisliklerKız ağır manipülasyon altında. Adam bir de bunu tekrar tekrar başka biri ile aldatıyor ki bence zaten aralarda götürmeye çalışıyordur.
Bir de klasik laf bu. Plajdayım 11 yaşındayım abimin arkadaşı gelmişti bana çok olgun olduğumdan bahsetmişti kendisi yaşımı sormuştu 16 zannettim demişti yani o yaşta bile inandırıcı gelmemişti.
Şimdi kimse sesini çıkarmasa neler neler yapılır.
Lisede öğretmenleri ile beraber olan. Evli olup lise öğrencilerini kandırmaya çalışan yok mu? Bir sürüsü ile üniversitede ben karşılaştım ve duydum. Hem bana çok asıldı, hem arkadaşlarımdan duydum. Bir de kızlar bunu yaşayanlar çevresindekileri çocuk kendisini daha olgun görürler. Gelip anlatırlar bir de. Biz de sürece dışarıdan dahil olurken kızın nasıl yıpratıldığını görürdük.
O kadar sık ki.
Kızı biraz yoklar ve abi gibi davranmaya çalışırlar.
Eğer kız safsa, aileden ilgi görmedi ise güvenini kazanır bir iki çaktırmadan sırtına, beline dokunur sonra açılırlar. Ağlarlar aşık oldum, ilk başta kendini tutmaya çalışır. Sonra sana çok aşığım ama sen çok değerlisin. Lütfen görüşmeyelim. Karşıdaki kız bir anda ne olduğunu anlamaz ve hemen benim için önemli değil oyunları.
Adam cinsellik için yavaş yavaş ortam ayarlar. Sonra kızı yavaş yavaş inandırır. Bu sağlıklı, normal bir şeydir. Kızı çok seviyordur ve evlenmeyi düşünüyordur.
Kızı bir gün evine davet eder veya gezi planlar orada işini görür.
Sonra sadece o amaçla görüşür ama hep bahane hep umutsuz, mutsuz bir özür diler bir çok sever ama bir şeyler vardır.
Evlidir ama sadece çocukları için beraberdir. İleride çocuğu biraz daha bütünle kızla beraber olacaktır. Bu arada üçüncü dördüncü başka kızlar olur ama bu kız en safıdır en büyük darbe bu kızı bekler.
ferhans evli olmadığın adamdan hala çocuk yapmaya mi çalışıyorsun?Ben bunların spermle hamile kaldığına bile inanmıyorum.bunlar farklı bir cins.ya da bizim gibiler farklı.oluk oluk sperm bir halta yaramıyor yıllardır.
Konu sahibi gibi 5 tane daha kız olabilir bu adamın hayatındaBırak yaa. Kim emek emek kazandığı akademisyenliği bırakıp serbest meslek yapsın? Adamın başı yanar diye yazmıyorsunuz
Sevgilisine ağlarsa emüce sıkılır, kaçar, başka çıtır bulur.Evet o yuzden aglamak icin bize gelmis. Sevgi boyle bir sey iste. Sevgi demek emek demek, fedakarlik demek. Simdi gidip sevgilsine mi aglasin? Adamin gununu rezil mi etsin?
Yaşli zamparalarin seks oyuncagi olmakdan bikmadiniz mi? Daha 2 sene olmuş reşit olali hemen birinin altina yatma çabasi. Yahu okuyun gelişdirin. Korkmayin vermeye adam yine bulursunuz. Boyle konulara fazla yazmayi sevmem ama daha 20 yaşinda olup kirkli adamla yatan bir kiz gelip burda duygusal mesaj yazmasi sinir bozucu. Aklinizi kullanmayacaksaniz boşuna ailenizin parasini da okuyorum adiyla harcatmayin. Sevgilim diyorsunuz. Adamin koleksiyonunda sizin gibi kaç genç kiz var kim bilir. Neyse Allah islah etsin.Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Ağzınıza saglikYaşli zamparalarin seks oyuncagi olmakdan bikmadiniz mi? Daha 2 sene olmuş reşit olali hemen birinin altina yatma çabasi. Yahu okuyun gelişdirin. Korkmayin vermeye adam yine bulursunuz. Boyle konulara fazla yazmayi sevmem ama daha 20 yaşinda olup kirkli adamla yatan bir kiz gelip burda duygusal mesaj yazmasi sinir bozucu. Aklinizi kullanmayacaksaniz boşuna ailenizin parasini da okuyorum adiyla harcatmayin. Sevgilim diyorsunuz. Adamin koleksiyonunda sizin gibi kaç genç kiz var kim bilir. Neyse Allah islah etsin.
Çok afedersiniz ama sormadan edemedim. Öncelikle forumda dini yorum yasak olmasına rağmen siz hemen her konuda dini yorumlar yapıyorsunuz, ki konu sahibeleri sizden bu açıdan fikir de istemiyor, bu tutumunuzu sık sık görüyorum. Onu da geçtim, nasıl oluyor da (haşa) yaratıcı adına konuşup, onun adına yargıda bulunuyorsunuz?Bu sizin sınavınızdi malasef sınavdan gecemediniz artık önünüze bakın umarım herşey güzel olu
Yazık bebeğe kalp atışını duymuşum bide çok uzuldum keşke baştan önemini alsaydın senin bu yaptığı çok kötü günah boyutunu söylemiyorum bileHamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Ben bunların spermle hamile kaldığına bile inanmıyorum.bunlar farklı bir cins.ya da bizim gibiler farklı.oluk oluk sperm bir halta yaramıyor yıllardır.
Yazınız biraz sert olmuş ama konu sahibine tokat gibi gelip belki uyanır.Bu eleştiri bile aklını başına getirmezse daha çekeceği ailesine çektirecegi var.Yaşli zamparalarin seks oyuncagi olmakdan bikmadiniz mi? Daha 2 sene olmuş reşit olali hemen birinin altina yatma çabasi. Yahu okuyun gelişdirin. Korkmayin vermeye adam yine bulursunuz. Boyle konulara fazla yazmayi sevmem ama daha 20 yaşinda olup kirkli adamla yatan bir kiz gelip burda duygusal mesaj yazmasi sinir bozucu. Aklinizi kullanmayacaksaniz boşuna ailenizin parasini da okuyorum adiyla harcatmayin. Sevgilim diyorsunuz. Adamin koleksiyonunda sizin gibi kaç genç kiz var kim bilir. Neyse Allah islah etsin.