bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eğer ayrılacaksan lütfen bir sürü bunun kanını em, hayatı zehir et öyle ayrıl.

Süper fikir. Önerinizi uygulaması halinde, kim daha zararlı çıkacak; bir düşünün bakalım.

Son düzenleme:
Korunma bunun neresinde? Yıl olmuş neredeyse 2023, bu bilinçsizlik nereden geliyor, bir de güya üniversite öğrencisisin. Sonra da niye hamile kaldım.

Dediğim gibi kadından kadına dağlar kadar fark var.kaç kişinin doğurganlık potansiyelini bilebilir ki.

Genç kızların kendilerini "genellikle yaşımdan olgun olduğumu söylerler" diye kendilerini avutmaları.. değilsin işte sorun da orada ya.. "genellikle daha olgun erkeklerden hoşlanıyorum" bu da iğrenç bir kafa yapısı ve arka plani çok daha düşündürücü şeylere dayanıyor hadi ona da tamam, peki bu adam sende ne buluyor ya? 40 yaşında zorlasa dede olacak yaşta hayatta her şeyi tatmış görmüş bir insan cahil bir genç kızdan ne ister, İşte tam da bunu, onun cahilliğini, hiçbir şeyi bilmeyisini, neden? Çünkü daha kolay kendini bilen ne istediğini bilen bir kadından.bunu göremeyecek kadar kör müsün? Ki ben 20 yaşın da o kadar masum ve "çocuk" bir yaş olduğunu düşünmüyorum..

Istemeyenin olmaz ben buna inanirim herkes herseye inanmakta özgür

Ben bunların spermle hamile kaldığına bile inanmıyorum.bunlar farklı bir cins.ya da bizim gibiler farklı.oluk oluk sperm bir halta yaramıyor yıllardır.

Olgunsun vs diyerek de küçük kizlarin egolarını tatmin ediyorlar öyle yaklaşıyorlar pislikler

Bırak yaa. Kim emek emek kazandığı akademisyenliği bırakıp serbest meslek yapsın? Adamın başı yanar diye yazmıyorsunuz
Konu sahibi gibi 5 tane daha kız olabilir bu adamın hayatında
Belki üniversiteden bir sürü kız şikayet ettide soruşturma açtılar olmaz diyemiyorum

Evet o yuzden aglamak icin bize gelmis. Sevgi boyle bir sey iste. Sevgi demek emek demek, fedakarlik demek. Simdi gidip sevgilsine mi aglasin? Adamin gununu rezil mi etsin?
Sevgilisine ağlarsa emüce sıkılır, kaçar, başka çıtır bulur.

Sevgilin, bir hafta boyunca para bulma,acaba 10 haftayı geçti mi gibi korkularına sebep olup süreci daha da zor hale getirmiş senin için.

Bu olay sana ders olmadıysa, sen terkedilmeden bu ilişkiyi asla bitiremezsin. Çok tecrübeli sevgilin biraz daha çalışsın bu üreme konularına. Bir yandan da para biriktir, yine kürtaj olman gerekir falan, paranın yarısını ayarlayamazsan doğurmak zorunda kalırsın bu sefer.

Yaşli zamparalarin seks oyuncagi olmakdan bikmadiniz mi? Daha 2 sene olmuş reşit olali hemen birinin altina yatma çabasi. Yahu okuyun gelişdirin. Korkmayin vermeye adam yine bulursunuz. Boyle konulara fazla yazmayi sevmem ama daha 20 yaşinda olup kirkli adamla yatan bir kiz gelip burda duygusal mesaj yazmasi sinir bozucu. Aklinizi kullanmayacaksaniz boşuna ailenizin parasini da okuyorum adiyla harcatmayin. Sevgilim diyorsunuz. Adamin koleksiyonunda sizin gibi kaç genç kiz var kim bilir. Neyse Allah islah etsin.

Ağzınıza saglik

Bu sizin sınavınızdi malasef sınavdan gecemediniz artık önünüze bakın umarım herşey güzel olu
Çok afedersiniz ama sormadan edemedim. Öncelikle forumda dini yorum yasak olmasına rağmen siz hemen her konuda dini yorumlar yapıyorsunuz, ki konu sahibeleri sizden bu açıdan fikir de istemiyor, bu tutumunuzu sık sık görüyorum. Onu da geçtim, nasıl oluyor da (haşa) yaratıcı adına konuşup, onun adına yargıda bulunuyorsunuz?

Lütfen sizi aşan konularda ahkam kesmeyin, çünkü insanlar olarak hepimiz aciz ve hatalıyız.

Din kul ve yaratıcı arasındadır. 3. Kişilere laf düşmez. Forumda dini konular boşuna yasak değil. Çünkü böyle düşünmeden yazılan yorumlar insanları incitip, tartışma çıkmasına sebep oluyor.

Yazık bebeğe kalp atışını duymuşum bide çok uzuldum keşke baştan önemini alsaydın senin bu yaptığı çok kötü günah boyutunu söylemiyorum bile

Ben bunların spermle hamile kaldığına bile inanmıyorum.bunlar farklı bir cins.ya da bizim gibiler farklı.oluk oluk sperm bir halta yaramıyor yıllardır.

Bekar , doğu bölgesinde yaşayan , bir hastanede devlet memuru olarak çalışan bir kadınsınız. Bir halta yararsa ne yapacaksınız ? Bebeği doğurup, soy bağı kaydını dürüstçe yaptırıp; büyütecek misiniz ? Ne yapacaksınız , buyrun anlatın.

Sıcak evinizde otururken , olur olmadık yorumlarınızı foruma yazmak sizin için bir eğlence türü olabilir. Bu fikirlerinizi ciddiye alan birileri yoktur inşallah.

Yazınız biraz sert olmuş ama konu sahibine tokat gibi gelip belki uyanır.Bu eleştiri bile aklını başına getirmezse daha çekeceği ailesine çektirecegi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…