bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pes!
Sen uçkuruna sahip çıkamıyorsun diye Yaratıcı mı suçlu oldu şimdi de?
Had mi bilsek biraz?
Kimse sabip çıkmıyor ki.herkes yapıyor.çocuk istemeyip, sevişmeyeyim bari diyen gördün mü ? Kadın ölümden dönüyor bu işler yüzünden hâlâ derdi kocam beni daha çok nasıl s.ker.kimse de demiyor ki bu riski alacağımıza sevişmeyiverelim.

Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Ya amcadan hamile kaldığın yetmedi, bi de bebek mağazasından geçip duygulanmak eksik kalmıştı. Allah akıl fikir versin diyeceğim de, verene kadar sen kendini baya yakacaksın galiba.

Tabi canım, pire için yorgan yakmadan duramıyor böyle insanlar. :KK53:
Zevkimizden ödün veremiyoruz, hap yutmak benim işime gelmiyor, kondom takmak da onun işine gelmiyor. Sevişiyoruz, olursa da aldırmayı düşünüyoruz diye açık açık konuşan yok tabi.
Bir de neymiş korunarak kendi bedenine zarar vermene gerek yokmuşmuş. Ulan bir kıymetli vajina sizinki heee!

Ben kisa sureli yontemlerden biktigim icin gecen sene gittim deri alti implanti taktirdim. 3 senelik koruma suresi mevcut, kafam cok rahat. Esimin bosalma zamanini hesaplayip en ufak gecikmede anksiyete krizleri gecirmekten daha cok tercih edecegim bir yontem acikcasi. 🙈

Sana milyon kere yazdik. Guzellikle yazdik olmadi, yeri geldi kizdik olmadi. Yok ayrildim, yok ayrilacagim, yok bilmem ne diye diye buraya kadar gelmissin bravo. Sen bu adama para yedirmeye devam et. Pasam arabasini sifirlamis sen zor zar para bulmussun. Ne desem sana fayda etmeyecek biliyorum ne diyim kendi dusen aglamaz.
20 yaş büyük adamla sevgili oluyorsun, bari parasını falan ye yahu, üstüne harçlığını yediriyorsun. Allah'ım genç kızlar niye böyle?

Ben kisa sureli yontemlerden biktigim icin gecen sene gittim deri alti implanti taktirdim. 3 senelik koruma suresi mevcut, kafam cok rahat. Esimin bosalma zamanini hesaplayip en ufak gecikmede anksiyete krizleri gecirmekten daha cok tercih edecegim bir yontem acikcasi. 🙈
Herkeslerde tutmuyor o canım.

Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Kuzum o hayvanın gerçekten araba aldığı için parası olmadığını mı düşünüyorsun? Paranın yarısını sana kitlemiş resmen. Hadi sen bilmiyor olabilirsin o 40 yaşındaki adam korunmayı bilmiyor mu? Burada evli kadınlar hamile kalamadıkları için üzüntü içersindeler, siz o kadar korunurken nasıl bebek olacak? Adam düzgün korunöayı bile becerememiş.

Eğer ayrılacaksan lütfen bir sürü bunun kanını em, hayatı zehir et öyle ayrıl.

Herkeslerde tutmuyor o canım.

Tutmayan da kendine uygun bir yontem bulsun Ferhans, ben napayim 🤣 Ki ben evlenene kadar hem ben hem karsi taraf korunarak 2 yontemle korundum. Simdi biraz daha salmis durumdayim tek yonteme dustum, cunku bir cocuk dogacaksa evlilik birligi icinde dogmasi gerektigine inaniyorum.

Bir tıp fakültesi öğrencisi korunma yollarını bilmiyor mu?
Anladığım kadarıyla sizi binlerce kez uyarmışlar her seferinde.
Geriye tek cümle kalıyor bu durumda.
Kendi düşen ağlamaz.
İnsanlar seçimlerinin sonuçlarını yaşamalı. Hata değil bu, hata basit bir olaydır.

Sizinki artık aymazlıkta kaçıncı seviye kim bilir?

Dilerim bu sorumsuzlukla, oraya yazdığınız sözlerin arkasında durup, bir çocuğa daha sebep olmazsınız.

Kimse sabip çıkmıyor ki.herkes yapıyor.çocuk istemeyip, sevişmeyeyim bari diyen gördün mü ? Kadın ölümden dönüyor bu işler yüzünden hâlâ derdi kocam beni daha çok nasıl s.ker.kimse de demiyor ki bu riski alacağımıza sevişmeyiverelim.
Ben sana diyorum sana!
Allah üreme sistemini keyif verecek şekilde tasarlamış olabilir, sana göre de basit olabilir. Ama bir de irade vermiş, akıl vermiş. Bunları da süs diye vermemiş. Denetimi sen yap istemiş. Bilmem anlatabildim mi?

Konu sahibi, sevgilinle ilgili o kadar şey yazılıyor, tek cevap verdiğin onu koruma üzerine olanlar.
Üniversiteden ayrılması isabet olmuş öyle bir pisliğin. 18 yaşında neredeyse çocuğu yaşında olacak gencecik kızlara göz dikemez böylece.
Sen kendi derdine yan.
Koru kolla, en zor gününde bile sana sahip çıkmayan sevgilini.

Evet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayina
İğrenç ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X