bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekar , doğu bölgesinde yaşayan , bir hastanede devlet memuru olarak çalışan bir kadınsınız. Bir halta yararsa ne yapacaksınız ? Bebeği doğurup, soy bağı kaydını dürüstçe yaptırıp; büyütecek misiniz ? Ne yapacaksınız , buyrun anlatın.

Sıcak evinizde otururken , olur olmadık yorumlarınızı foruma yazmak sizin için bir eğlence türü olabilir. Bu fikirlerinizi ciddiye alan birileri yoktur inşallah.
Şimdi bir şey yapmayacağim da istediğim zaman da olmayacak demek ki.gıcık bir durum bemim elimde olmaması.

Şimdi bir şey yapmayacağim da istediğim zaman da olmayacak demek ki.gıcık bir durum bemim elimde olmaması.
Niye sorunu kendinde arıyorsun bunun bir sürü testi tedavisi vs var belki karşı tarafla ilgili bir durum , üstelik yumurtlama dönemi takip eden ama yıllar sonra gebe olan bir sürü kişi var forumda da illa okumuşsundur , bence evlendiğinde çocuk sahibi olmayı dene ailene çevrene ne diyecegini de geçtim ama karşı taraf bu sorumluluğu alabilecek mi arkaanda durabilcek mi bunları da göz önüne al .

Evet bu durumun etkisini üstümden atıp öyle yapacağım ama şuan kötü durumdayim yanımda olmasına ihtiyacım var tüm dünyam o olmuş o olmasa yalnizim
Hayatını harcamışsın ve harcamaya da devam ediyorsun. Tatlım adam seninle cinsellik için birlikte! Bulmuş gencecik kızı resmen kullanıyor. Hala diyorsun ki ihtiyacım var. Koskoca işinde gücünde adam sana öğrenci halinle kürtaj parasının yarısını ödetmiş. Adam seni maddi, manevi kullanıyor. Bu adamın neyine ihtiyacın var Allah aşkına. Gözünü aç biraz, bu kadar saf olma. Gencecik kızsın daha iyi insanlar çıkar karşına. Yalnızlığını bu beş para etmeyecek amca ile mi gidereceksin?! Yapma bunu kendine ya! Git psikolojik destek al. Biz ne desek boş senin için.
Çok üzüldüm ama sana ve ailene. Ailen seni okuyor, ders çalışıyor biliyor sen neler yaşıyorsun. Yazık ediyorsun kendine.

Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum... Yıllardır süren bir bebek hasretim.... Ve o minicik kalp atışlarını duyduğunuz bebeğin yaşamına son vermeniz... Hayat ne kadar acı...

Evet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayina
Adam şanslıymış bu yöntemle çocuğu olmadığından. Prezerlatif daha kolay değil mi bu kadar hesap yapmak yerine?

Boşuna üzülüyorsunuz konu sahibine. O 40 yaş partnerinden memnun. Bunun evli versiyonunu biliyorum. Adam evlenmiş hala 20lik kızlarla aldatıyor arkadaşı. Herkes duruma razı. Boşuna üzülmeyin derim.

hayatını kökten değiştir gecmis olsun başka yorum yapamıyorum
yorumların çoğunu okudum.
Bir çoğunda haklı arkadaşlar, fakat konu sahibi arkadaşa çok yüklenilmiş dediğiniz gibi 20 yaşında.Baba figürü hayatında eksik kalmış olabilir,Psikolojik olabilir 20 yaşındaki bir genç kızın kendinden yaşça büyük,tabir ettiğiniz amca,dayı,baba yaşındaki adamla muhattap olması.Adam söylediğine göre evlenelim demiş,ama konu sahibi arkadaş ona evlilik boyutunda güvenmediği,artık mantıklı bulmadığı,onun için bir çok şeyi daha fazla riske atmanın yanlış olacağını farketmiş olmalıki bu kürtajı olmuş.Öyle bir adamdan çocuk yapıp eğitimine ara verip ailen tarafından da hor görülebilirdin,Her şerde hayır var böylesi daha iyi olmuş olan bebeğe olmuş çok üzücüü ama sen bu noktada alman gerekeni aldın.Umarım bundan sonra ilişkini kesip atar düzeltirsin hayatını yoksa bu tarz konuların çok olur burda .Zararın neresinden dönülse kar.

40 yaşında eşşşşek kadar adam,yaptığının sorumluluğunu bile üstlenmemiş, yuh yani. Erkeğin şey cinsi derler böylelerine. Siz de daha çocuksunuz,karşınızdakinde iş yok,ne zaman farkına varırsınız bilmiyorum tabi. Yaşıtlarınızla geçireceğiniz zamanı babanız yaşında size göre kart bir horoza veriyorsunuz ya ne diyeyim inşallah günün birinde bu hatanızdan dönersiniz

Paylaşım sonrası yorumlara şöyle bir baktım kardeşim Allah sana akıl fikir versin.
20 yaşındasın artık çocukta değilsin kullandırma kendini.
Bir hata iki hata okeyde sonrası hata olmaktan çıkıyor sen gönüllü katlanıyorsun kusura bakma.
Yazık günah ya insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.🚬🚬

Evet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayina

Bunu kabul edecek bir mideye sahipsen git psikiyatriye iyice tedavi ol çocuğum kendine hiçbir saygın yok.

Valla başka konuya da yazdım tıp fakültesi iyice ayağa düştü diye sonra kızıyorlar bana. Diğer konuda çulsuz adamı hastanede yatıran doktor, burda habire kendini kullandıran akılsız doktor adayı .. valla bildiğimden şaşmam hastaneye gittiğimde ortayaşlı doktor bakıyorum her zaman eğitim artık yerlerde. Gerçekten bu zekada insanlar bu fakülteyi nasıl kazanıyor arkadaş? En düşük puanlı tıbbın bile puanı fena değil bildiğim kadarıyla. Yurtdışıan giden doktorlara da hakkımı ayrıca helal etmiyorum sonra ortalık çer çöpe kalıyor :KK51:

Bir çoğunda haklı arkadaşlar, fakat konu sahibi arkadaşa çok yüklenilmiş dediğiniz gibi 20 yaşında.Baba figürü hayatında eksik kalmış olabilir,Psikolojik olabilir 20 yaşındaki bir genç kızın kendinden yaşça büyük,tabir ettiğiniz amca,dayı,baba yaşındaki adamla muhattap olması.Adam söylediğine göre evlenelim demiş,ama konu sahibi arkadaş ona evlilik boyutunda güvenmediği,artık mantıklı bulmadığı,onun için bir çok şeyi daha fazla riske atmanın yanlış olacağını farketmiş olmalıki bu kürtajı olmuş.Öyle bir adamdan çocuk yapıp eğitimine ara verip ailen tarafından da hor görülebilirdin,Her şerde hayır var böylesi daha iyi olmuş olan bebeğe olmuş çok üzücüü ama sen bu noktada alman gerekeni aldın.Umarım bundan sonra ilişkini kesip atar düzeltirsin hayatını yoksa bu tarz konuların çok olur burda .Zararın neresinden dönülse kar.
Teşekkürler, dediğiniz gibi. Hayat herkes için burada yazdigi birkaç cümleden ibaret değil...

Valla başka konuya da yazdım tıp fakültesi iyice ayağa düştü diye sonra kızıyorlar bana. Diğer konuda çulsuz adamı hastanede yatıran doktor, burda habire kendini kullandıran akılsız doktor adayı .. valla bildiğimden şaşmam hastaneye gittiğimde ortayaşlı doktor bakıyorum her zaman eğitim artık yerlerde. Gerçekten bu zekada insanlar bu fakülteyi nasıl kazanıyor arkadaş? En düşük puanlı tıbbın bile puanı fena değil bildiğim kadarıyla. Yurtdışıan giden doktorlara da hakkımı ayrıca helal etmiyorum sonra ortalık çer çöpe kalıyor :KK51:
Eğitimle ilgili olan konu sizi hiç ilgilendirmez. Bu kadar şey yaşıyor olmama rağmen okuldan kopmadan ilerleyebiliyorsam kimseye laf düşmez. Merak etmeyin aldığım puanın da fakultemin de yanından bile gecemezsiniz bunun konumuzla alakası yok

fakat konu sahibi arkadaşa çok yüklenilmiş

Ağustos ayında açtığı ilk konusundan bu yana kendisine hiç yüklenilmedi.

Eylemlerinin ciddiyetinin farkında olan insanlar , sonrasında yaş veya cinsiyet sebebiyle pozitif ayrımcılık beklentisi içinde olmamalılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X