Bebek aldırmada yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vicdanım her ne kadar kıyma çocuğuna dese de şu an başka çare yok. Bu senin ikinci evliliginmiş birde. İlk hadi gene neyse ama ikinci evliliği insan yaparken 2 kati fazla düşünmesi gerek. Tekrar yaşadıklarını yaşamaması için. Nasıl böyle her ipsiz sapsizi kendinize koca ediyorsunuz ben anlamıyorum. Aldır boşa ve hayatına bak. Evliliği kaçış görme bi işe gir elin ekmek tutsun.

En iyisi aldırmak olur. O babanın olduğu eve doğmasın. Boşansan nasıl bakacaksın? Gidecek yerin bile yokmuş. En iyisi doğmaması. Çünkü sefik olacak.

Haklisin tabii evlat birakilirmi.buyuk sacmalik bi kere.bak ceylin olduruldu annesi 7 yildir gormuyormus.gitmis evlenmis kadin orada iyi bakiliyordu diyor birde ama olduruldu.10 yil bekledim ben esekmiydim ki ...cocugumda yoktu ...nedir bu evlilik meraki sirtini birine yaslayip iki lokma ekmek icin dayak yemeyi zorla belki sevismeyi kabul etmek.20 yasinda 1 tokat icin bosadim yine basima gelsin yine bosarim.az biraz gurur olmali haksizmiyim ama.bide aldirayimmi diyor sevisirkenbanami sordun

Sonra o çocukta "madem bırakacaktın neden doğurdun , neden annemle büyüme hakkımı elimden aldın , keşke beni aldırsaydın." Der.

Kimse kürtaj olmak zorunda kalmasın. Eminim çok kötü bir şeydir ama bence kötü bir hayata doğacağına hiç doğmasın daha iyi. Vebal alınıyorsa böyle daha büyük vebal alınıyor belki. Bir hayatı mahvediyorsun. İyi bir hayat sunmak zorundasın ona. Bakamayacağın , iyi bir hayat sunamayacağın çocuğu doğurmayacaksın. O çocuk bir gün bile pişman olmayacak. Benim iyi ebeveynlikten anladığım bu.

Valla bazen keşke doğmasaydım diyorum.

Güzel söylemişsiniz rahmimiz bize ait değil. Bu kadın düşmanı politikalar yüzünden tecavüze uğrayıp doğum yapmak zorunda kalan çocuklar var. Kadının kürtajı kimseyi ilgilendirmez. Buna evli de olsa sadece kendi kararıyla kolay , ücretsiz bir şekilde ulaşması gerek. Kürtaj cinayettir diyenler asıl katil. Sen mi bakacaksın sana ne ? Sen mi doğuracaksın? Rahmimde doğmamış bebeğimde sadece beni ilgilendirir.

O kadar haklısınız ki. İnsanlar uzaktan doğur yazık günah diyor da bence o çocuğa sersefil bir hayat yaşatmak daha beter. Hafife alınacak bir şey değil, bebekler rızkıyla gelmiyor maalesef. Dünyada aç bilaç, istismara uğrayan bir sürü çocuk var. Herkes maddi manevi eşit imkanlar sunabileceği kadar çocuk yapsın.

Esas sorun ailen aslinda o nasil bir babadir anadir seni bi psikopatla basbasa birakiyolar. Mor çatı var siddet goren kadinlar icin. Netten bak numarasina polistende yardim al aile ve sosyal pol. Bak. Siginma evine alir seni. Yalniz dikkali ol orda kötü yola cekmeye calisan kadinlar oluyomis magdur numarasi yapip oralara girip kadinlari kotu yola cekiyolarmis. Kimseye güvenme.

Bebeği aldırmayı düşünüyorsunuz ama boşanmayı düşündüğünüz hakkında birşey göremedim bunu aradım yazınızda
Lütfen ama lütfen size emanet edilen cana kıymayın belki Rabbim onu size destekçi gönderdi ailenizde başınız sıkıştığında konuştuğunuz bir büyük teyze amca vs yok mu ona sığınsanız o adamı boşasanız bir süre yakınınızda kalsanız ne mezunusunuz çalışsanız bebeğinizle bir hayat kursanız biliyorum çok zor ama o canın vereceği vicdan azabından zor olamaz lütfen

Canım bir denesen evliliğini kurtarmayı boşanmasan eşinle aranı düzelt küçücük cana kıyma gerekiyorsa kağıt yaptır.Kağıt iyilik için yapıldığı zaman günah olmuyor.sonuçta bitecek olan yuvayı toparlayacağız.

Harika bir kararlılık sizinkisi tebrik ederim.. Aynı şey benim başıma gelsin bne de aynısını yaparım.. Gözünün yaşına bakmam kimsenn.. Siz de hep böyle tavizsiz olun elbette.. Kimsenin kimseye bunu yapma hakkı yok..

o ne ya öyle paket yaptır der gibi

Sonra o çocukta "madem bırakacaktın neden doğurdun , neden annemle büyüme hakkımı elimden aldın , keşke beni aldırsaydın." Der.
Herşey çocuğun anne ile olması olarak algilarsaniz haklısınız.ama o çocuğun nefes almaya hayatı tanımaya yasamaya hakkı var..Lütfen hayat hakkını elinden almayın.

Sende ki yürek adamim diye gezinenlerde yok be.

Helal olsun kiz sana

Cidden anlayamıyorum kanım dondu insan kendine bu acıyı neden çektirir ?
Buradaki kadınlara yaptığınız atarı kocanızdan boşanma kararlılığında gösterseniz keşke...
İnsanı bu hayata mecbur edecek şey nedir gerçekten bilmek istiyorum?

Kağıt nedir büyümü yoksa?Vücuduna vuramıyor diye taktik değiştirip kadının kafasına vuran, evden kovan bir adamın düzeleceğine inanıyorsunuz yani çok iyimser gördüm sizi..

Konu sahibi Allah yardımcın olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…