- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Umarım kullanmıştır o güzel kafasını... Ama bu gibi durumlarda bir daha kimseye bişey demem kendi düşen ağlamaz der susarım... Korunarak hamile kalır anlarım, zaten ona da kimse bişey demez ama korunmadan bodoslama dalarsa konuya kimse kusura bakmasın da adama sorarlar hani kondom?Bu kafalara ne desek boş, anlamazlar. Burada üyenin biri uzun zaman önce buna benzer konu açmıştı ama onunki hamile miyim, hamilelik istemiyorum tarzında bir şeydi. Korunmamış, o esnada kondom falan yokmuş, adam da saat geç olduğu için çıkıp almaya üşenmiş de geri çekme yapmaya çalışmışlar ama telaşlanmıştı yani. Ben de yorum olarak şey dedim, ya madem böyle sıkıntı yaşayacaktınız, kondom filan da yokmuş, niye seks yaptınız keşke yapmasaydınız, ertesi gün yapsaydınız? Dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz? 'Canım sen bilmiyorsun (?) ama kadınların da cinsel isteği oluyor, haberin olsun' dedi tabi bu yorum karşısında buna kafan çok güzelmiş, güle güle kullan demekten başka birşey gelmiyor insanın aklına.
Var ser sefil edecek çocuk doğurmayinBaşka istediğiniz BİŞEY varsa iletelim
merak ettim konuyu tam olarak okudunuz mu...
çünkü mesela konu sahibi sığınma evlerinde birçok yasak var diye ve sadece 6 ay kalınabiliyor diye düşünmüyor sığınma evi
bebeğim yokken eşim kovmuyordu, bebek olduğu için kovuyor diyor mesela...
sizce bunları böyle düşünen arkadaşımız, haber kanalları vs arar mı?
Bu adamla niye evlendinMerhaba
Ben nerden nasıl başlıcam bilmiyorum siz sordukça herşey netleşir sağlıklı düşünmeyi geçtim normal düşünemiyorum artık yardım istiyorum sizden ne yapcamı bilemedim.
Benim ikinci evliliğim 7 aydır evliyim eşim biraz sorunlu bunu kabul edip aylardır doktora gitmek için ikna edemedim. benim hasta olduğumu düşünüyo. kendisinde sağolsun dayak var iftira var suçlama güvensizlik hepsi var.
sebebine gelincede ailesinden kaynaklanan şiddetten dolayı sonradan beraber olduğu kadınlardan aldatılmış.
acısını ben çekiyorum yani. tanıdığımda bu yüzünü görmem mümkün değildi kimse kalkıpta dayak yemek için evlenmez.
benim ailemde bana destek değil bu kadar dayak yememe rağmen aramazlar hatta babama bir kere gece 2.5 ta arayıp dayanamıyorum gel beni al dediğimde babamın bana cevabı elaleme bizi rezil etme biraz daha sabret olmuştu.
kafam o kadar allak bullak olmuştu ki haklısınız hata bende korunmadım. kafama aldığım darbelerden olsa gerekki kafam ona çalışmadı ve şuan hamileyim 7 haftalık eşim düzelir die düşünüyodum ama tam tersi dövemediği için habire kafama vurmaya başladı. tek başına yaşıomuş gibi kendine göre planlar yapıp şehir dışında işler bakıo. banada ananın evine gidersin diyo . her kavgada tartışmada buda her gün oluyo genelde evden kovalıyo git diye. gitcek yerim olmadığı için ne yapcamı bilmiyorum . Mübarek Ramazan günündeyiz son 1 haftam kalmış aldırmak istemiyorum ama ne yapcamı bilmiyorum. lütfen olan oldu yargılamadan cevap verirseniz mutlu olurum . eleştiriyi inanın ki kaldıracak kafa beyin kapasite yok bende. sadece yardımlarınızı bekliyorum lütfen. teşekkürler şimdiden... yanlış yazdıysam bazı şeyleri kusura bakmayın...
Avukat olması imkansız gerçekten yaşadıklarına bakacak olursak.. En azından şiddet görünce sığınma evine gitmez direk boşar ve kendine hayat kurardı. Ekonomik açıdan özgür olmuş olurdu.. Ve çocuğu doğurmaktan tereddüt etmeyebilirdi..Peki bize şunların cevabını verir misiniz daha önceki eşinizden 4 yaşında kızınız varmış 2008 'de şu an nerede? kızınızı babasına bırakıp yeni evlilik mi yaptınız onu arayıp sormuyor musunuz?
Profilinizde '' avukat '' yazıyor. Avukatsanız neden ayrılıp yeni bir hayat kuramıyorsunuz kendinize. Neden babanızın kabul etmesini bekliyorsunuz bir avukat olarak bunlar yaşıyorsunuz herhalde bilgileriniz yalan! bu çocuğu da doğurup babasına atıp başka evlilik yapmazsınız inşallah.
Ay eğitim durumu lise ve avukat evet çok mantıklı..
Arkadasim haklisinda ben bir tokat icin bosadim 10 yil evlenmedim.yine ayni hatayi yapmamak icin esim kufur dahi etmeyen bir adam siddete kesinlikle karsi.bence birazda mantikli olmali evlenilirkenYastık değişir, kader değişmez derler. Sizinki de maalesef o hesap olmuş. Aileniz süper, bebek için yorumum yok.
Kac yasinda kimbilir okumak yerine evliligi secmis hemde iki kere hemde ikiside yanlis kisiyleAvukat olması imkansız gerçekten yaşadıklarına bakacak olursak.. En azından şiddet görünce sığınma evine gitmez direk boşar ve kendine hayat kurardı. Ekonomik açıdan özgür olmuş olurdu.. Ve çocuğu doğurmaktan tereddüt etmeyebilirdi..
Ya bir de büyük konuşmayayım ama ben eşimden ayrılsam çocuğumu babasında bırakıp koştur koştur evlenemem.. Ayıp diye düşündüğümden değil sadece korkarım.. Cesaret edemem yani.. İkinci evliliğini yapan insanlar kadın erkek farketmez çooooook düşünmeli.. İyice ölçüp taramalı.. Evlenmek için evlenmek olmuyo işte görüldüğü üzere.. Bir de ilk eşinden olan kızı babasıyla rahat çok şükür diye mutlu oluyor.. Benimle neden mutlu olmasın diye elimden geleni yapar kızımı yanıma alırdım...Kac yasinda kimbilir okumak yerine evliligi secmis hemde iki kere hemde ikiside yanlis kisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?