Canım bir denesen evliliğini kurtarmayı boşanmasan eşinle aranı düzelt küçücük cana kıyma gerekiyorsa kağıt yaptır.Kağıt iyilik için yapıldığı zaman günah olmuyor.sonuçta bitecek olan yuvayı toparlayacağız.
Arkadasim haklisinda ben bir tokat icin bosadim 10 yil evlenmedim.yine ayni hatayi yapmamak icin esim kufur dahi etmeyen bir adam siddete kesinlikle karsi.bence birazda mantikli olmali evlenilirken
Kağıt dediği muska sanırım..Kağıt derken?
Rapor alin dayak raporu. Sonrada gidip aldirin. Yapacak bisi yok. Istemediginiz adamin cocugunu dogurmamayada hakkiniz var. Gunah ama yapacak bisi yok. Babasiz cocuk buyutmek daha zor. Kendiniz tek basina her yere sigarsiniz. Ama cocukla daha zor.Merhaba
Ben nerden nasıl başlıcam bilmiyorum siz sordukça herşey netleşir sağlıklı düşünmeyi geçtim normal düşünemiyorum artık yardım istiyorum sizden ne yapcamı bilemedim.
Benim ikinci evliliğim 7 aydır evliyim eşim biraz sorunlu bunu kabul edip aylardır doktora gitmek için ikna edemedim. benim hasta olduğumu düşünüyo. kendisinde sağolsun dayak var iftira var suçlama güvensizlik hepsi var.
sebebine gelincede ailesinden kaynaklanan şiddetten dolayı sonradan beraber olduğu kadınlardan aldatılmış.
acısını ben çekiyorum yani. tanıdığımda bu yüzünü görmem mümkün değildi kimse kalkıpta dayak yemek için evlenmez.
benim ailemde bana destek değil bu kadar dayak yememe rağmen aramazlar hatta babama bir kere gece 2.5 ta arayıp dayanamıyorum gel beni al dediğimde babamın bana cevabı elaleme bizi rezil etme biraz daha sabret olmuştu.
kafam o kadar allak bullak olmuştu ki haklısınız hata bende korunmadım. kafama aldığım darbelerden olsa gerekki kafam ona çalışmadı ve şuan hamileyim 7 haftalık eşim düzelir die düşünüyodum ama tam tersi dövemediği için habire kafama vurmaya başladı. tek başına yaşıomuş gibi kendine göre planlar yapıp şehir dışında işler bakıo. banada ananın evine gidersin diyo . her kavgada tartışmada buda her gün oluyo genelde evden kovalıyo git diye. gitcek yerim olmadığı için ne yapcamı bilmiyorum . Mübarek Ramazan günündeyiz son 1 haftam kalmış aldırmak istemiyorum ama ne yapcamı bilmiyorum. lütfen olan oldu yargılamadan cevap verirseniz mutlu olurum . eleştiriyi inanın ki kaldıracak kafa beyin kapasite yok bende. sadece yardımlarınızı bekliyorum lütfen. teşekkürler şimdiden... yanlış yazdıysam bazı şeyleri kusura bakmayın...
Kadın şiddet görüyor boş yere değil yani boşan önerisi, o çocuk doğarsa aynı annesi gibi eziyet çekip şiddet görecek. Eğer boşanırsa başkasıyla tekrar evlenmek zorunda değil.Canım kaçmadım ben sadece bir öneriydi boşan deyip yuvasını bozmaktan daha iyi bir Öner'i boşayacak boş yere başkasının eline bakacak çocuğu babasız büyüyecek minik cana kıyacak ki okadar çocuk sahibi olmak isteyen çiftler var.
Güzel söylemişsiniz rahmimiz bize ait değil. Bu kadın düşmanı politikalar yüzünden tecavüze uğrayıp doğum yapmak zorunda kalan çocuklar var. Kadının kürtajı kimseyi ilgilendirmez. Buna evli de olsa sadece kendi kararıyla kolay , ücretsiz bir şekilde ulaşması gerek. Kürtaj cinayettir diyenler asıl katil. Sen mi bakacaksın sana ne ? Sen mi doğuracaksın? Rahmimde doğmamış bebeğimde sadece beni ilgilendirir.
lutfen moralı bozuk ınsanlara rahatınızdan oturupta can skcı yorumlar yapmayın .. Yaxık ıyı degılım dıyor sorgulayın benı demıyor .. Mubarek gun kalp kırmaya gerek yokk ... Sakın bebegını aldırma .. Onun ne sucu var .. Allh yardım edecektır sabırlı olsert ve ters tepki veren sizsiniz bekara karı boşamak kolay olduğu gibi ordan ahkam kesmekte kolay tabi
Nasıl 4 yaşında kızınız var 7 aylık evliyseniz? Diğer konularinizda öyle yazıyor...
Ayrıca korunmayıp hamile kalıp niye soluğu burada alıyorsunuz ki? Aldir günahı bize mi diyelim?
Tabii mutlaka vardir oyle insanlarda.onlari tenzih ediyorum ana sacma gelen bosanilmis cocuk var evleniliyor ve tekrar hamile cok uzuluyorum hem konu sahibinin umarsizligi hemde kucuk kizin annesiz buyumesi cok aciMantık tabii ki olmalı da benim kastettiğim ne yaparsan yap kaderini değiştiremiyorsun. Bazı insanlar gerçekten bahtsız bu hayatta, ne yapsalar olmuyor.
____________Yazdığım için bu kadar pişman olcamı bilsem hayatta yazmazdım. Çocuk yapma zürrüyetimin olmamasına beyinsiz olmama annelik yapamadığıma kızımı bu adam için bıraktığımı düşününlerden ve aklıma gelmeyen onca laf yemek neyse arkadaşlar ben bunları hakediyorum haklısınız bişey yazmadım paylaşmadım sayın bende kafa beyin yok dediğiniz gibi herşeye bi bahanem var sizler herşeyin en iyisini bilirsiniz. Bu kadar yeter cevap yazmazsanız artık sevinirim. Konu kapansın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?