- 20 Ocak 2008
- 7.339
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım sizin gibi hamişler görünce ne kadar özeniyorum allah banada tattırır inş bu duyguyu sonra bende sizin gibi elbişeleri neyle yıkayacağımın derdine düşsema.sya çevredekiler herzaman laf sölicek birşeyler bulurlar zaten. daha birincisini doğurmadan ikinciyi soran bile var. stres senin en büyük düşmanın şuanda kafanı dağıtmaya çalış sakın umutsuz olma eminim sende kavuşursun birgün bebişine...
inşallah canım sizin gibi hamişler görünce ne kadar özeniyorum allah banada tattırır inş bu duyguyu sonra bende sizin gibi elbişeleri neyle yıkayacağımın derdine düşsema.s
canım yaaa dua edicem senin için... burda kocaman bi başlık açarsın hamileyim diye.. istanbulda çok iyi doktorlar var imkanın olursa burdaki doktorlarda görünürsün inşallah tatlım. :1hug:
çamaşır torbası bende aldım.bodyleride içine attım.küçük parçalarıda.maksat kullanmış olmak oldu yani :) bu arada bende hacı şakir sabun tozu en azından ilk 3 ay bunu kullanıcam.yumuşatıcı olarakda dalin yumuşatıcıyı kullandım .yıkadığım gün oturdum ağladım.çünkü evim bebeğim evine gelmişde onun kokusu bütün eve yayılmış gibi oldu.ahh hormonlar ne hale getirdi beni:)
ahh ahh bir bebeğim olsaydıda bende kyafetlerini neyle yıkayacağım derdine düşseydim ama olmuyooosenağlama
Ne güzel bir duygu...
Ya bişey soracağım sabuntozunu ne kadar kullandın makinada ( kaç ölçek yani ) deterjandan daha az kullanılıyormuş...Bende bu hafta sonu yıkayacağım çamaşırlarını daha erken ama ne yapayım çalışıyorum aksi bir durum olursa hazır bulunsun diye...
25 temmuz benimki nerdeyse ayın sonunda