- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar bakın ben bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bi kitap okuyorum
aynen söyle yazıyor
bebek deterjanı üreticileri bunu duymaktan memnun olmayacaktır ama bebeğin giysilerini aileninkilerden ayrı yıkamanız gerekmez.Çok yüksek aktiviteli deterjanlar bile iyi durulandıkları takdirde bebeği tahriş etmez
bu yuzden cok da sıkmayın kendinizi kızlar ya onemli olan durulamak o yuzden no elle yıkama yes çamaşır makinesi ve booool suuuuu :)))
ben hacı şakir granül sabun tozu ( makina için ) ve sensitive yumuşatıcı aldım.Bu hafta sonu yıkayıp ütüleyip hazır bekleteceğim...Her an herşey olabilir.Ama tabii daha eksik birkaç parçam var onlarıda tamamlayacağım.Omo babye güvenemedim.Sonuçta deterjan ve yeni doğmuç bir bebek için sakıncalı olabilir diye düşündüm.Bence sabun tozu en iyisi en azından tahriş etme problemi olmaz.Ayrıca elde yıkamda hijyen sağlamıyor...Sadece bebiş için çamaşır torbası bulamadım:fisfisfis
25 temmuz benimki nerdeyse ayın sonunda
ahh ahh bir bebeğim olsaydıda bende kyafetlerini neyle yıkayacağım derdine düşseydim ama olmuyooosenağlama
canım benim inşallah rabbim sesini duyar ve biran önece hayırlısıyla hamile kalırsın... a.s.