Bebeimin Doumu Her Ultrasonda Geri Tarihe Kayiyor.bu Durum Erken Doum Getirirmi

E

EU2

Ziyaretçi
Merhabalar hamişler.
HER ultrasona göründüğümde doğum yapma tarihim geriye alınıyor. Bu erken doğumu mu gösterir. Ben bebeğimin doğum tarihini normal hesaba göre mi yoksa ultrasonda görünen tarihe göre mi ayarlıcam.
Bu konuda bilgisi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve yeni hamileyim bende de ilk olarak bebek gözükmedi daha sonra kalp atışları var dendi ama düşük tehliken fazla diye söylendi az biraz kahverengi akıntıdan sonra bugün hiç sancım olmadan kanamam ve küçük bi kan pıhtısı geldi sizce ne olabilir çok merak ediyorum banada acele cevap yazar mısınızsositososito

merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve yeni hamileyim bende de ilk olarak bebek gözükmedi daha sonra kalp atışları var dendi ama düşük tehliken fazla diye söylendi az biraz kahverengi akıntıdan sonra bugün hiç sancım olmadan kanamam ve küçük bi kan pıhtısı geldi sizce ne olabilir çok merak ediyorum banada acele cevap yazar mısınızsositososito

merhaba cnm çok dikkat et devamlı yat hatta tuvalet ihtiyacı haricinde ayağa kalkmamaya çalış zaten doktorun sana düşük için ilaç mutlaka vericektir ve birde folik asit
ve mutlaka moralini yüksek tut inşallah bişey olmazyasakkelime

slm ben bebeğimi kaybettim pazartesi kürtaj yapıp aldılarinşallah bir daha böyle bişi bi daha yaşamam

slm ben bebeğimi kaybettim pazartesi kürtaj yapıp aldılarinşallah bir daha böyle bişi bi daha yaşamam

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim tekrar yaşatmasın.Biliyorum çok zor bende yaşamıştım ama bak çok şükür şimdi tekrar o heyecanı yaşıyorum.Rabbim sanada kısa zamanda tekrar hamilelik ve bu defa sağlıklı bir hamilelik yaşatsın inş. Hepimizin evlatlarının sağlıklı ve hayırlı olmasını nasip etsin...

Benim de bebeğin doğum tarihi normalde 27 Şubat'tı sonra 28 Şubat oldu sonra her gidişim de ilerledi Mart'ın 10'una kaydı. Valla kilo da alıyorum ama bilmiyorum bebek gelişemiyor mu ne.. Doktora söyledim normal dedi. Seninki de normaldir arkadaşım ama yine de doktoruna bir sor. Ben yine söylemeyi düşünüyorum.

çok çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın bende bi tane düşük yaptım nekadar acı verici ve üzücü olduğunu bilirim allah yardımcın olsun
ama bozma moralini doktorunun yasakladığı tarih sonunda tekrar denemeye devam edin mutlaka allahım nasip edecektir sakın umutsuzluğa düşme allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederim kendimi toplama çalışıyorum değişik ve can acıtan bi duygu bu

X