Bebegnın kalbı durması sonucu kürtaj olan annelerın gunlugu:( allah kıseye yastmasın

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.072
37
senın karnımda oldugunu ogrendıgım gun nekadar muhtesemdı bı mucızeydı tedavısız olman cok zordu maddı dıkıntılar yuzunden tedavı olmamda cok zordu ama oldun ertesı gun 39 derece atesle actım gozumu hastaneye yatırıldım hayatımda ılkkez hastaneye yattım ılkkez reum yedım 7 tane ama yınede mutluydum den ıyıydın benımleydın 3 hafta sonra kalp atısını duydum tam 6+3 gunluktun muhtesem bı duyguydu sevınten agladım ama sımdı uzuntuden aglıyorum,30.09.2013 pazartesı lekelnmem oldutam 9+2 gunluktun hıc aklıma gelmedı aslında geldıysede yok olmaz demısımdır doktora gıdıp babanla beklemeye basladık ıcerı gırdım lekelenmem var dedım muayane edelım dedı doktor cıhazla bakmaya basladı bende baktım ama doktorun yuzunden ters gıden bıseyler oldugunu anladım uzunca baktı kalkp atısı duyamıyorum dedı detaylı ultrasona gonderdıbaban dedı bız duyduk kalp atısını gebelık ıcın testler vardı sısteme gecermısnız yaptıralım dedı baban soktaydı doktor kalp atısıyok testlere gerek yok artık dedo goz yasları ıcınde detaylı ultrason ıcın beklemeye basladık babanda cok uzgundu ıcerı gırdık doktor baktı bakı kalp atısı gurunmuyo kalp atısı durmus gelısmemıs 7+6 gunlukken tam ongun olmus dedı baban anlamadı tekrar sordu ben aglamaya devam ettım sok oldum bızı bırakmıstın doktor gunde kac kısı oluyo boyle ılk gebelıklerde uzulme dedı ama dıle kolay uzulme roporu aldık doktoru kapısına gıdıp beklemeye basladık yere cokup aglamaya devam ettım cok sıra vardı bılıyodum senı alcaklardı bırazdaha benımle kal ıstedım babanda cok uzgundu gozlerı dolu doluydu gıdelım aksam gelelım dedı annanelere gıttık hıckıra hıckıra aglamaya devam ettım baban dısarı cıktı meyer bana bılgısar almaya gıtmıs yuzum gulsun dıye ama acımı dındırmemde gulmemde cok zor randevu aldık saat 7 bucukta yola cıktık doktorun kapısında bekledık aglamaya devam ıcerı gırer gırmez kalp atısını ılk duydugumuz doktor noldu sana dedı anlattım kanamamda baslamıstı uzulme daha yasın gen yıne olur boyle cok oluyo dedı saat kacta yemek yedın saat 23 te kurtas olcan yatırıyouz dedı dısaru cıkıp sıgara ıctık ve sonra yatıs ıslemlerı zor cok zordu senın olman ıcın cok uzulmus aglamıs duva etmıstım cokkkkkk mucızeydın bızım ıcın gelısınle bızı cok mutlu etmıstın 2 hafta sonra cınsıyetını ogrenıp alısverıse baslıycaktık odanı hazırlıcaktık hatta ogun doktor cıkısı sana besbık bakcaktık ama olmadı sen 10 gun once bızı bırekmıstın kalbın durmustu meyerse hastane odasında beklemeye basladık uztumu gıydırp hazırladılar benıher gelen hemsıre ve anaztezı uzmanı teellı vermeye calısyordu ama ıcımdekı acıyı kımse bılemezdıtekerleklı sandelyeyle gırdım dogum haneye kadının bırı dogum yapıyodu bagrıyodu cıglık atıyodu benıde yatırdılar masaya doktor dogumdaydı beklemeye basladım yan odada dogum yapan kadının cıglıkları ama benım ıcımdekı cıglık dha buyuktu aglayarak bekledım tavandakı ısıklara bakarak yan odadan bebek sesı geldı kadın dogum yaptı bebegıne kavustu bense o dogum hanede bırazdan senden ayrılcaktım tamamen norkoz yapılırken aneztezıcı ısleme baslıcaz uzme kendını bukadar dedı gerısını hatırlamıyorum bayılmısım ıslem baslamıs sonra ceylan hanım ceylan hanım dıyerek uyandırdılar benı dogumhaneden herkez bebeyıne kavusup guleek cıkarken ben senden ayrılıp aglayarak cıktım ıcımde kocamn bı bosluk ve bogazımda kocaman bı dugumle tarıfı ımkansız bı acıyla cıktım oaya gourduler benı deden baban annaen hepsı uzgundogum hanenın kapısında beklıyorlar benı hepsı aglamak uzere ama bana ıyı gorunmeye calısıyorlar hıc uyumadım sabaha kadar odada dolanıp agladım gunes dogdu dokor geldı nasılsın dedıalıc yazdı tabu rcu oluyosun 10 gun sonra patalojı sonucları cıkr kontole gel dedı zaten bıran once cımak ıstıyordum ordan senı kaybettımstım ne buyuk bı acı allah kımseye yasatmasın sen yoktun artık bı mucuze gıbı geldın ve cok buyuk bı uzuntu acı bırakarak gıttın aklımdan cıkımıyosun ıcım cok yanıyo ertesı gun ruyamda senı gorudum beyz bı kundakta oglum dıyorum oglummm kızmı erkekmıydın bılmıyorum ruya ıste oyle goruyorum sıcryarak uyanıyorum sureklı telefonum calıyo acmıyorum cunku bu acı paylastıkca konustukca her rayan uzulme yıne olur dıycek ama tesellısı yok bu acının azalmıyo dahada cogalıyo bıdahahamıle kalıp anne olurmuyum bılmıyorum ınsallah olurum ama bılıyorumkı senın acın yuragımdekı bu acı ben olene kadar gecmıcek vardır rabbımın bı bıldıgı elhamdullah ısyan etmıyorum ama acımıda dındıremıyorum kocaman bı bosluk var yuregımde kalbımde hayatımda

Son düzenleme:
Cnmmm herkes yüreğinde neler yaşıyor, neler saklıyor, neler büyütüyor, neler öldürüyor, neler gelip geçiyor icimizden Allah biliyor.. sen yazıya dökmüş ve ifade etmeye çalışmışsın hissettiklerini.. keşke yapabileceğimiz birşey olsa.. tek yapabileceğimiz yine dualarda buluşmak. ? Geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm

cok haklısın canım benım allah kımseye yasatmasaın boylr bı acıyı allah ısteyen herkeze saglıklı azaları tam sonuna kadar saglıkla gecıcek gebelıkler evlatlar nasıp etsın ınsallah

cok haklısın canım benım allah kımseye yasatmasaın boylr bı acıyı allah ısteyen herkeze saglıklı azaları tam sonuna kadar saglıkla gecıcek gebelıkler evlatlar nasıp etsın ınsallah

Amiiiin inşallah aminn...

aynı duyguları paylaşıyoruz dün yani 1.10.2013 kontrol için gittiğimizde aynı durumlar bizimde başımıza geldi ve bebeğimin kalp atışları yoktu ve sonuç hüsran aynı duygu tepkileri ve kaçınılmaz son. Şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Beni tek teselli eden 8 yaşında bir kızım var onun sağlığı sıhhati ve şu an tek dileğim ve duam ALLAH ona sağlık ,sıhhat versin

bebek ne kadar küçük olsun acısı aynı değil mi,, 15 gün oldu ben de meleğimden ayrıldım hem de 22 haftalıktı yolu yarıladık diye sevinirken kanama ve suyunun gelmesi sonucu ayrılıverdim ben de kızımdan,, ilk günler çok zordu gelenler gidenler telefonlar, üzülmeler, bi daha olurlar,, daha çok gencsinizler,, artık herkese oluyor böyle şeyler vs..vs....... uzayıp gidiyor liste ama acın hiç dinmiyor.. herkes kendince teselli etmeye çalışıyor ama acın yine dinmiyor.. sabretmekten ve dua etmekten başka çare yok ne yapalım. Allah senin de yardımcın olsun inşallah geçmiş olsun..

Bende iki gündür değer verip,savıp,sayan eş,dost ve akrabalara sevinirken arkalarından tekrar bir hatırlama ve neden sorusu ile meşgul oluyorsun..
Allah 8 yaşındaki kızıma sağlık sıhhat ve hayırlı ömür versin diye dua ediyorum..

canım benim ya Içimi sızlattın sanki ben yasamıs gibi oldum.seni cok iyi anlıyorum.bende calısırken kürtaj olan kadınlar aglardı bende aglardım allah razı olsun cok dua aldım onlardan ama cok üzülüyodum bi hemsire bu kadar duygusal olma herkeze aglarsan ohooo dedi.ben dayanamıyodum.gercekten seni anlıyorum.allah birdaha yasatmasın o duyguyu insallah cocugunun dogumunda sevincten aglarsın insallah allah yardımcın olsun.zor biliyorum.insallah yeniden hamiş kalırsın ve onun mutluluguyla aglarsın.amin
Ama güzel olan yeniden hamile kalabilirsin demekki olabiliyor.insallah yakında yine bebeğine hamiş kalacagını düsünüyorum...

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yaklaşık bir ay önce 10 haftalık hamileyken aynı durumu ben de yaşadım. Allah hayırlısını nasip etsin diyorum ve gün sayıyorum gerekli sürenin geçmesi ve tekrar hamile kalabilmek için.

geçmiş olsun canımm... yazını okuyunca ben de mayıs 2013 e gittim.. kendi yaşadıklarımı hatırladım... ne yazık ki ben de 9 haftalık olması gereken bebeğimi 6 haftalıkken kalp atışı da durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kaldım... evet çok üzücü bir durum, Allah kimseye vermesin... inşallah Allah bizim gibi olan herkesle beraber bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olmayı nasip eder... Her şey Haktan... Kurban olduğum Allah bütün isteyen hanımlarla beraber bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah...

cnm çok geçmiş olsun okurken ağladım yazdıklarını Allahın bi bildiği kesinlikle vardır herşeyin hayırlısı olsun bende deli gibi ders çalışıyorum görenler ne çok çalışıyorsun ara ver diyorlar bilmiyorlarki anne olabilmem için iyi bir işe ihtiyacım var sırf onu daha iyi imkanlarda yetiştirebilmek için annelik duygusu böyle birşey olsa gerek daha doğmamış bebeğini düşünüyorsun onunla hayal kuruyorsun cnm herşey olacağına varıyor kendini yıpratma inş o doğumhaneya girip sende o çığlıklardan atacaksın Allahın izniyle

Çok geçmiş olsun, ben de bir ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Yaşamayan birinin bu duyguyu anlaması çok zor, hala yaşasaydı şu kadar olacaktı diye hesaplıyorum. Ne yazık ki bu acı paylaştıkça azalanlardan değil. Aksine her paylaştığımda acım artıyor. Yapacağımız tek şey dua etmek, Rabbim bize yeniden sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.

bende cok üzüldüm .ALLAH HEPİMİZE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN.KİMSENİN KUCAGI BOŞ KALMASIN.İNSALLAH BLUTEFE VE TÜM BEBEK İSTEYEN HERKES EN YAKIN ZAMANDA ANNE OLSUN AMİN

yazdıklarını ağlayarak okudum benımde 3 hafta oldu kürtaj olalı dokuz haftalıkken kalbi durmuştu. ilk bebeği olanlar için durum daha zor. Kısmet ikinciye artık. Umarım kısa zamanda atlatırsın. Kendini toparlayınca çalışmalara başla. Allah yaşamasına müsaade etseydi zaten büyürdü ama sağlıksız kromozon olunca bebek büyümüyor. Sağlıksız olup büyüyeceğine böyle üzülüp ağlamak daha iyi değilmi düşününce. allah yardım etsin dicem ama her geçmiş olsunda daha çok ağlayıp duruyordum. Bundan sonra hamile kalırsam uzun bir süre kimseye söylemıcem taki karnım çıkana kadar. sabırlı ol. Allahtan hayırlısını dile.

allah hepımızın yardımcısı olsun gercekten yasamadan anlasılmıyo ılk bebekte boyle olunca ınsan daha cok yıkılıyo herkez gencsınız bıda olur dıyo ama kaybedılen kalbı atan bır evlat sonucta allah kımseye yasatmasın ınsallah benle esımde oyle karar aldık kımseye soylemıcez 4 ay doktor buyuk ıhtımal 6 ay korunma vercek ama ılk adetten sonra korunmucam zaten pcos var hamıle kalmam bıle mucızeydı allah ınsallah yıne saglıklı hamılelıkler sonuna kadar gıdıcek hamılelık kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah sanada cok gecmıs olsun allah bızlere sabır versın

saol canım bende adetimi bekliyorum doktorum adetten sonra başlayabilirsiniz dedi. İnsanların geçmiş olsun diyip sanki suratıma acıyarak baktıklarını farkediyorum bazen . içimde fırtınalar kopuyor sürekli . İkinci bebek daha sağlıklı oluyormuş ama emin ol üzülme sende umarım inşallah hayırlısıyla tekrar yaşarız o günleri. Mide bulantısı olup şikayet bile etmicem diyorum kendi kendime o bile büyük bir nimetmiş esasında.

amınnnnnn ınsallah allah evlat nasıp etsın ısteyen herkeze durup durup aglıyorum acısı cok buyuk cok acı canım bı sorum olcak bugun kurtajın 5 gunu kananamam hıc olmadı ıkı gun lekelenmem oldu lavobaya cıkınca kasıklarım cok agrıyo normalmı kanama olmaması ve bu agrılar

normal canım benımde kanamam olmadı damla damla geldi sürekli karnım ağrıdı. kürtajın ıkıncı haftası ıkıgun kan geldı adet gıbı . doktora 9 gun kontrole gittim adet olabılırmı dedım imkansız dedı. içerde biriken kan gibi bişey söyledı. senınde olursa korkma dıye söylüyorum. işte 12 gün filan ağrı çektım bayağı ama dun durup dururken akşam karnım çok ağrıdı yine. herkes rahim açık üşütme diyor. daha hassas oluyormuş vücud.kendını sıcak tut ayaklarını kalın giyin. şuan olanlar normal yani.

cok sagol canım ınsallah bu gunlerı tez zamanda atlatırız haftaya persembe benım kontrolum patolojı sonuclarım ozaman cıkcakmıs hayırlısı artık bu donem cok hassas oluyormus usutmemek gereklıymıs rahmın toparlanması ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…