Bebegnın kalbı durması sonucu kürtaj olan annelerın gunlugu:( allah kıseye yastmasın

31 gün adet oldum dun bıttı başladık çalışmalara :) hayırlısı bakalım senin ne kadar var olmana

31 gün adet oldum dun bıttı başladık çalışmalara :) hayırlısı bakalım senin ne kadar var olmana

benim 18 gün oldu kürtaj olalı daha lekelenmelerim yeni yeni kesildi.. b40 güne kadar vakti varmış bakalım ne zaman geleceğini bilmiyorum :) inşallah en kısa zamanda olurum

benim 18 gün oldu kürtaj olalı daha lekelenmelerim yeni yeni kesildi.. b40 güne kadar vakti varmış bakalım ne zaman geleceğini bilmiyorum :) inşallah en kısa zamanda olurum

İnşallah 30 gunu gör bakalım onu beklemek bile stres başka bişi dil ama sen stres yapma :)daha yarıyı yenı atlatmışın az kalmış olmana hayırlısı allah hayırlısını neyse onu nasip etsin herkese

inşallah canım çok sağol Allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah.. haberlerini alırım en yakın zamanda canım inşallahhh ..

inşallah canım çok sağol Allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah.. haberlerini alırım en yakın zamanda canım inşallahhh ..

inşallah gülüm inşallah allah herkese versin dolu dolu :) inşallah bakalım ilk buraya haber vericem zaten bakalım ne kadar zamanda gelicek ikinci bebişlerimiz inşallah en kısa zamanda gelirler herkese.

17 gün oldu kürtaj olalı... İlk adetim ne zaman olacak bakalım. Rabbim sağlıklı hamilelikler geçirmemizi nasip eder inşAllah. =)

bende senin yaşadığın acıları yaşadım hmde 15 yıl sonra kavuşmuşken mutluluğum sona erdi

9 haftalık olması gereken bebeğim 5+4 ile kalbi durması sebebiyle 24.10.2013 yani 2 gün önce kürtaj olmuş durumdayım.
hiç kanamamm olmadı bu 2 günde bugun yıkandım bile bakalım reglim ne zaman ve nasıl olucak...
acaba çok olurmu kürtaj sonrası pek ağrım sızım olmadı zira bebek varken meğer ölmüş bilemedik daha çok ağrım vardı....

kürtaj sonrası 1 tane bile ağrı kesici bile içmedimki vücudum alışmasın ve sonrsında hayırlı bir süreçle bebeğimiz olsun diye ama bakalım hayırlısı herşeyin...
15gün sonra genetik kromozom ve kan sonuçlarımız çıkıcak ve doktorda kontrol edecek bakalım , nasıl bir süreç çizecek bize bakalım bebişimiz olucakmı

Canim gecmis olsun benimde sonrası kanamam olmadı ama bir hafta sonra ikigun kanamam oldu. 31 gun regl oldum cok kan geldi 3 gun cesme gibi akti resmen sonra 8 gun tamamiyle temizlendim. Allah sabır versin gülüm taktir allahin

Canim gecmis olsun benimde sonrası kanamam olmadı ama bir hafta sonra ikigun kanamam oldu. 31 gun regl oldum cok kan geldi 3 gun cesme gibi akti resmen sonra 8 gun tamamiyle temizlendim. Allah sabır versin gülüm taktir allahin
benimde kürtaj sonrası 1 pedlik bile kanamamm olmadı bakalım nasıl olucakkk senin genetik incelemeye aldılarmı durumu neden durmuş kalbiii bakalım ne deyecek drlar

bu arada sizleredee burdaki herkesede kocaman geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ... ALLAH birdaha yaşatmasınnn

Son düzenleme:
benimde kürtaj sonrası 1 pedlik bile kanamamm olmadı bakalım nasıl olucakkk senin genetik incelemeye aldılarmı durumu neden durmuş kalbiii bakalım ne deyecek drlar

İlk bebeklerde cok karşılaşılan bir durum ve kromozon bozukluğu oluyor dedi doktor inceleme olmadi hayırlısı dilmis demekki diyorum kismet artık allah herşeyin hayırlısını nasip etsinn

İlk bebeklerde cok karşılaşılan bir durum ve kromozon bozukluğu oluyor dedi doktor inceleme olmadi hayırlısı dilmis demekki diyorum kismet artık allah herşeyin hayırlısını nasip etsinn
aminn bacım evettt artık her 10 kadından 7si helede ilk gebelikde yaşıyormuş allahım kimselere yaşatmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…