Bebegnın kalbı durması sonucu kürtaj olan annelerın gunlugu:( allah kıseye yastmasın

cok sagol canım ınsallah bu gunlerı tez zamanda atlatırız haftaya persembe benım kontrolum patolojı sonuclarım ozaman cıkcakmıs hayırlısı artık bu donem cok hassas oluyormus usutmemek gereklıymıs rahmın toparlanması ıcın[/QUOTa

aynen bol bol yat dinlen sıcak tut kendini rahim adet olana kadar kendini toparlıyormuş zaten. İnşallah bakalım birdahakine kısmet hayırlısı olsun inşallah tez zamanda allah nasip eder. Rahim açık olunca hemen hamile kalınıyormuş bakalım ne kadar doğru.:) sende sıkma canını allaha bol bol dua et hayırlısını nasip etsin diye :KK54:
cok sagol ınsallah tekrardan hamıle kalırız bu sefer saglıklı gebelıkler gecırıp bebegımıze kavusuruz ınsallah:KK16:

senın karnımda oldugunu ogrendıgım gun nekadar muhtesemdı bı mucızeydı tedavısız olman cok zordu maddı dıkıntılar yuzunden tedavı olmamda cok zordu ama oldun ertesı gun 39 derece atesle actım gozumu hastaneye yatırıldım hayatımda ılkkez hastaneye yattım ılkkez reum yedım 7 tane ama yınede mutluydum den ıyıydın benımleydın 3 hafta sonra kalp atısını duydum tam 6+3 gunluktun muhtesem bı duyguydu sevınten agladım ama sımdı uzuntuden aglıyorum,30.09.2013 pazartesı lekelnmem oldutam 9+2 gunluktun hıc aklıma gelmedı aslında geldıysede yok olmaz demısımdır doktora gıdıp babanla beklemeye basladık ıcerı gırdım lekelenmem var dedım muayane edelım dedı doktor cıhazla bakmaya basladı bende baktım ama doktorun yuzunden ters gıden bıseyler oldugunu anladım uzunca baktı kalkp atısı duyamıyorum dedı detaylı ultrasona gonderdıbaban dedı bız duyduk kalp atısını gebelık ıcın testler vardı sısteme gecermısnız yaptıralım dedı baban soktaydı doktor kalp atısıyok testlere gerek yok artık dedo goz yasları ıcınde detaylı ultrason ıcın beklemeye basladık babanda cok uzgundu ıcerı gırdık doktor baktı bakı kalp atısı gurunmuyo kalp atısı durmus gelısmemıs 7+6 gunlukken tam ongun olmus dedı baban anlamadı tekrar sordu ben aglamaya devam ettım sok oldum bızı bırakmıstın doktor gunde kac kısı oluyo boyle ılk gebelıklerde uzulme dedı ama dıle kolay uzulme roporu aldık doktoru kapısına gıdıp beklemeye basladık yere cokup aglamaya devam ettım cok sıra vardı bılıyodum senı alcaklardı bırazdaha benımle kal ıstedım babanda cok uzgundu gozlerı dolu doluydu gıdelım aksam gelelım dedı annanelere gıttık hıckıra hıckıra aglamaya devam ettım baban dısarı cıktı meyer bana bılgısar almaya gıtmıs yuzum gulsun dıye ama acımı dındırmemde gulmemde cok zor randevu aldık saat 7 bucukta yola cıktık doktorun kapısında bekledık aglamaya devam ıcerı gırer gırmez kalp atısını ılk duydugumuz doktor noldu sana dedı anlattım kanamamda baslamıstı uzulme daha yasın gen yıne olur boyle cok oluyo dedı saat kacta yemek yedın saat 23 te kurtas olcan yatırıyouz dedı dısaru cıkıp sıgara ıctık ve sonra yatıs ıslemlerı zor cok zordu senın olman ıcın cok uzulmus aglamıs duva etmıstım cokkkkkk mucızeydın bızım ıcın gelısınle bızı cok mutlu etmıstın 2 hafta sonra cınsıyetını ogrenıp alısverıse baslıycaktık odanı hazırlıcaktık hatta ogun doktor cıkısı sana besbık bakcaktık ama olmadı sen 10 gun once bızı bırekmıstın kalbın durmustu meyerse hastane odasında beklemeye basladık uztumu gıydırp hazırladılar benıher gelen hemsıre ve anaztezı uzmanı teellı vermeye calısyordu ama ıcımdekı acıyı kımse bılemezdıtekerleklı sandelyeyle gırdım dogum haneye kadının bırı dogum yapıyodu bagrıyodu cıglık atıyodu benıde yatırdılar masaya doktor dogumdaydı beklemeye basladım yan odada dogum yapan kadının cıglıkları ama benım ıcımdekı cıglık dha buyuktu aglayarak bekledım tavandakı ısıklara bakarak yan odadan bebek sesı geldı kadın dogum yaptı bebegıne kavustu bense o dogum hanede bırazdan senden ayrılcaktım tamamen norkoz yapılırken aneztezıcı ısleme baslıcaz uzme kendını bukadar dedı gerısını hatırlamıyorum bayılmısım ıslem baslamıs sonra ceylan hanım ceylan hanım dıyerek uyandırdılar benı dogumhaneden herkez bebeyıne kavusup guleek cıkarken ben senden ayrılıp aglayarak cıktım ıcımde kocamn bı bosluk ve bogazımda kocaman bı dugumle tarıfı ımkansız bı acıyla cıktım oaya gourduler benı deden baban annaen hepsı uzgundogum hanenın kapısında beklıyorlar benı hepsı aglamak uzere ama bana ıyı gorunmeye calısıyorlar hıc uyumadım sabaha kadar odada dolanıp agladım gunes dogdu dokor geldı nasılsın dedıalıc yazdı tabu rcu oluyosun 10 gun sonra patalojı sonucları cıkr kontole gel dedı zaten bıran once cımak ıstıyordum ordan senı kaybettımstım ne buyuk bı acı allah kımseye yasatmasın sen yoktun artık bı mucuze gıbı geldın ve cok buyuk bı uzuntu acı bırakarak gıttın aklımdan cıkımıyosun ıcım cok yanıyo ertesı gun ruyamda senı gorudum beyz bı kundakta oglum dıyorum oglummm kızmı erkekmıydın bılmıyorum ruya ıste oyle goruyorum sıcryarak uyanıyorum sureklı telefonum calıyo acmıyorum cunku bu acı paylastıkca konustukca her rayan uzulme yıne olur dıycek ama tesellısı yok bu acının azalmıyo dahada cogalıyo bıdahahamıle kalıp anne olurmuyum bılmıyorum ınsallah olurum ama bılıyorumkı senın acın yuragımdekı bu acı ben olene kadar gecmıcek vardır rabbımın bı bıldıgı elhamdullah ısyan etmıyorum ama acımıda dındıremıyorum kocaman bı bosluk var yuregımde kalbımde hayatımda

Canim coook gecmis olsun, seni okadar iyi anliyorum ki cunkü ayni aciyi bende 1,5 ay önce yasadim. benim bebegiminde kalbi 6,5 haftalikken durmus ve dokorlar 8,5 haftalikken anladilar. esim ve ben sizin yasadiginiz acinin aynisini yasadik. Inan bana zamanla iyilesiyorsun ama asla unutamiyorsun, her an aklinda oluyor. Ama bende hic isyan etmedim, riski yokmus bu dünyada dedim. Rabbim böyle uygun görmüs demekki dedim. Insallah bir daha ki hamileligimizde böyle aci yasamayiz ve bizde kucagimiza bebislerimizi aliriz.

Canim coook gecmis olsun, seni okadar iyi anliyorum ki cunkü ayni aciyi bende 1,5 ay önce yasadim. benim bebegiminde kalbi 6,5 haftalikken durmus ve dokorlar 8,5 haftalikken anladilar. esim ve ben sizin yasadiginiz acinin aynisini yasadik. Inan bana zamanla iyilesiyorsun ama asla unutamiyorsun, her an aklinda oluyor. Ama bende hic isyan etmedim, riski yokmus bu dünyada dedim. Rabbim böyle uygun görmüs demekki dedim. Insallah bir daha ki hamileligimizde böyle aci yasamayiz ve bizde kucagimiza bebislerimizi aliriz.
sanada cokk gecmıs olsun allah kımseye yasatmasın bu acıyı onlar melek oldu ahırette gorucaz ınsallah onları bu bırazda olsa tesellı aklımdan hıc cıkmıyor dılerım rabbım bıdahıke hamılelıgımızzde saglıkla kcagımıza almayı nasıp etsın canım amınnn

sanada cokk gecmıs olsun allah kımseye yasatmasın bu acıyı onlar melek oldu ahırette gorucaz ınsallah onları bu bırazda olsa tesellı aklımdan hıc cıkmıyor dılerım rabbım bıdahıke hamılelıgımızzde saglıkla kcagımıza almayı nasıp etsın canım amınnn

Teşekkür ederim. Âmin evet Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Bakarsın seneye bu zamanlar bebislerimizi kucağımıza almış oluruz :)

Aynı acıyı dün yaşadım, yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı gördüm. Annemi babamı kaybetmiş biri olarak 10 haftalık bebeğimin acısını da listeme ekledim. İçimdeki yangını daha da alevlendirdim. Herkese karşı güçlüyü oynamaya çalışıyorum ama yavrumla beraber umutlarım hayallerim hepsi çıktı gitti, Yine hamile kalırmıyım diye düşünemiyorum çünkü ben onu çok istiyodum çok zor olmuştu benimki de mucizemdi sonuna kadar gidecektik ama olmadı...

Aynı acıyı dün yaşadım, yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı gördüm. Annemi babamı kaybetmiş biri olarak 10 haftalık bebeğimin acısını da listeme ekledim. İçimdeki yangını daha da alevlendirdim. Herkese karşı güçlüyü oynamaya çalışıyorum ama yavrumla beraber umutlarım hayallerim hepsi çıktı gitti, Yine hamile kalırmıyım diye düşünemiyorum çünkü ben onu çok istiyodum çok zor olmuştu benimki de mucizemdi sonuna kadar gidecektik ama olmadı...

:KK43: benim ilk bebişimin kalbi hiç atmadı.inşallah bu hafta atar diye diye 11. haftaya kadar kabus bi dönem yaşadım Allah kimseye nasıp etmesın .Doktorumun gözünün içine bakıyodum bi gülümseme işareti görmek için :KK14: hele kurtaja karar verildiği günü unutamıyorum hayatımda hıç okadar ağlamamıştım.9 ocak 2013 :KK14:
kanamam olsun diye içirilen ilacın etkisini beklerken daha once 6 bebeğini kaybetmiş 7 aylık hamiş bi bayan bana moral vermişti en son bebeğini 6 aylıkken kaybetmiş :KK43: bana'' ağlama inşallah seneye bu zamanlar bebeğini alırsın kucağına '' demişti. şuan hamişim ve Allah izin verirse ocak ayının ilk haftası doğum yapıcam .Allah hepimize hayırlı evlatlar versın .üzülüp kendini koşullama bı daha olmaz dıye .inşallah çok güzel haberlerinizi alırız.

allah sabır versın ınsallah bugunlerı atlatıp tekrar anne oluruz bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza alırız alllah bıdaha yasatmasın ınsallah

aynı duyguları paylaşıyoruz dün yani 1.10.2013 kontrol için gittiğimizde aynı durumlar bizimde başımıza geldi ve bebeğimin kalp atışları yoktu ve sonuç hüsran aynı duygu tepkileri ve kaçınılmaz son. şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Beni tek teselli eden 8 yaşında bir kızım var onun sağlığı sıhhati ve şu an tek dileğim ve duam allah ona sağlık ,sıhhat versin

sizin bebeğiniz küçükmüş , ya ben ne yapayım benimki 22 haftalıktı hem doğum yaptım bağıra bağıra hemde kürtaj oldum. Benimde allaha şükür 6 yaşında kızım var ona sarıldım ve allah verdi allah aldı dedim. şimdi altı ay oldu deniyoruz ama hamile kalamıyorum yaşım 37. Doktora gidip tüm kontrollerimi yaptırdım problem yokmuş. Yani arkadaşlar allaha sığınıcaz ve tekrar allahtan istiycez hepimiz hepimize dua edelim.

arkadaşlar hepinizi çok çok iyi anlıyorum. ilk bebeğimin 14 haftalıkken kalbinin durduğunu söyledi doktorum dünya başıma yıkıldı eşim kamerayı ayarlıyordu monitörden çekecekti yavrumuzu şok olduk ayrıntılı ultrason istedik sonuç aynıydı hayallerim başıma yıkılmıştı içimde kalsın almasınlar istemiyodum kürtajı ama aldılar günlerce ağladım isyan etmedim tövbe ama canımdan can gitti hiç unutmadım. tam 7 ay sonra hamile kaldım çok zor bi 9 ay geçirdim inanın her doktor kapısı önünde muayeneyi bekleyişimde karnıma ağrılar giriyordu doktor cihazı karnıma koyar koymaz yaşıyo mu diyodum korku içime öylesine yerleşmişki hem muayeneye gitmek onu görmek istiyodum hem korkuyor istemiyordum. sonra 4.ayda hareketlerini hissetmeye başladım içim bi nebze rahatlladı acaba yaşıyomudur endişesi azaldı ama bu seferde bebiş biraz kıpırdamasın soluğu doktorda alıyodum oynamıyo diye anlıcağınız çok stresliydim bebeğimin sıkıntısı zahmeti yoktu herşey benim beynimdeydi ya bişey olursa korkusu... 7.aydan sonra rahattım Allahtan bebeğim hareketliydi varlığını hissertiriyordu. ve hergün kan sulandırıcı iğne vuruldum. gebelik şekerim çıktı çok yüksekti insülün vuruldum her hafta dahiliyeye gittim açlık tokluk kanı verdim şeker ölçüm aletiylede parmağımdan sürekli kendim de ölçüyordum anlıcağınız delik deşik olmuştum. ama önemli değil umursamıyordum. sonunda Rabbim nasip etti şimdi 2 aylık oğlum kucağımda. acım bi nebze olsun hafifledi. ama unutulmuyor o yaşanılanlar asla unutulmuyor bebeğimi öbür dünyada görmek tek tesellim... bizi ancak biz anlarız yaşmayan bilmez. Rabbim hepinize yardım etsin sabırlar versin ve evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... sevgiler melek anneleri...

Merhaba bende Eylül 24 te gebe olduğumu öğrenmiştim ancak bebeğim gelişmediği için ve kalp atışlar olmadığı için ayrıca kesenin şekli değişmeye başladığından Dr bugün gebeliğimi sonlandırdı.. Çok üzgünüm çok ağladım ... Amma Allah'ın taktiri yapacak biley yok bunun bi çaresi de yok ... Allah'tan bir tane yavrum var ikinci bebeği çok istemiştik ama kısmet değilmiş demek daha zamanı var... Allah en iyisini bilir.. Annelik içgüdüsü işte insan hemen bağlanıyor

2012 agustos dogumlu bir kizim var allah bagislarsa ikinci bebegi cok istemistim nedense kizimmin dogum gununden 2 gun sonra ogrendim hamileligi sikintili iki hafta bos gebelik dediler tam hersey yoluna girdi dusuk tehlikesi olustu
yattigim yerden hic kalkmadim kontrol icin gittimde kalbi atmiyordu hemde o gun durmustu bebegimin kalbi sonraki surec hepinizin yasadigi gibi allah hepimize sabir versin ins

1 hafta olmadı daha... çok üzgünüm ama Rabbimden gelene diyecek bir şey yok.. Rabbim tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder en kısa zamanda inşAllah.

Merhaba arkadaşlar biz de eşimle güle oynaya bebeğimizi görmeye gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik :KK43: eşime en son sözüm "aşkım videoya çek sonra o kalp atışlarını çok özlüyorum" oldu :KK43: videosu bile var hala izliyorum içimden birşey kopup gidiyor izledikçe...
maalesef ki doktor alttan ultrasonla bakmam gereken bir durum var deyince her şeyi anladım dünya başıma yıkıldı..
bebeğim daha 7 haftalıkken karından gümbür gümbür duymuştuk kalbini :KK43:
10 haftalıkken alttan mı duyacaktık?emindim kalbinin durduğuna ama insanın içindeki umut hiçbir zaman tükenmiyor.. alttan da duyulmadı ve hemen kürtaj olmam gerektiğini söyledi.. ben hazır olmadığımı söyledim..başka doktora gittik, radyoloji uzmanına gittik maalesef ki sonuç değişmedi :KK43:
bebeğimi aynı gün aldılar..
bunların üstünden 2 hafta geçti. ben bir tek o gün ağladım..bir de bir gece yarısı eşim ve annem yattıktan sonra ağladım.. herkes çok neşeli ve atlatmış olarak görüyor ama kafamda başka bir düşünce kalmadı..aklımda sadece bebeğim var.. hamilelik ne kadar güzel bir duyguymuş artık hamile olmadığım için çok üzülüyorum..bebeğimin verdiği hissi özlüyorum..oysa ki ne güzelmiş karnımdaki hafif batmalar mide yanmaları onları bile özlüyorum :KK43:

doktor 1-2 ay içinde tekrar bebek yapabileceğimizi söyledi..ben sabırsızlıkla ilk adetimin gelmesini bekliyorum..gelsin ki hemen yeni bebek çalışmalarına başlayabileyim.. bir an önce olsun ki şu içimdeki ateş sönsün artık :KK43:

Merhaba arkadaşlar biz de eşimle güle oynaya bebeğimizi görmeye gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik :KK43: eşime en son sözüm "aşkım videoya çek sonra o kalp atışlarını çok özlüyorum" oldu :KK43: videosu bile var hala izliyorum içimden birşey kopup gidiyor izledikçe...
maalesef ki doktor alttan ultrasonla bakmam gereken bir durum var deyince her şeyi anladım dünya başıma yıkıldı..
bebeğim daha 7 haftalıkken karından gümbür gümbür duymuştuk kalbini :KK43:
10 haftalıkken alttan mı duyacaktık?emindim kalbinin durduğuna ama insanın içindeki umut hiçbir zaman tükenmiyor.. alttan da duyulmadı ve hemen kürtaj olmam gerektiğini söyledi.. ben hazır olmadığımı söyledim..başka doktora gittik, radyoloji uzmanına gittik maalesef ki sonuç değişmedi :KK43:
bebeğimi aynı gün aldılar..
bunların üstünden 2 hafta geçti. ben bir tek o gün ağladım..bir de bir gece yarısı eşim ve annem yattıktan sonra ağladım.. herkes çok neşeli ve atlatmış olarak görüyor ama kafamda başka bir düşünce kalmadı..aklımda sadece bebeğim var.. hamilelik ne kadar güzel bir duyguymuş artık hamile olmadığım için çok üzülüyorum..bebeğimin verdiği hissi özlüyorum..oysa ki ne güzelmiş karnımdaki hafif batmalar mide yanmaları onları bile özlüyorum :KK43:

doktor 1-2 ay içinde tekrar bebek yapabileceğimizi söyledi..ben sabırsızlıkla ilk adetimin gelmesini bekliyorum..gelsin ki hemen yeni bebek çalışmalarına başlayabileyim.. bir an önce olsun ki şu içimdeki ateş sönsün artık :KK43:

canım geçmiş olsun üzüleceksin tabi ne kadar üzülme desekte. Benım bir ay oldu şükür ki toparladım. Sende toparlarsın emin ol adet olup tekrar çalışmalara başlayacağın zaman daha rahat olacaksın. Kendını hırpalama ben çok hırpaladım allahın takdırı yapabileceğimiz birşey yok malesef. Güçlü ol tekrar hamile kalırsın inşallah en kısa zamanda.

canım geçmiş olsun üzüleceksin tabi ne kadar üzülme desekte. Benım bir ay oldu şükür ki toparladım. Sende toparlarsın emin ol adet olup tekrar çalışmalara başlayacağın zaman daha rahat olacaksın. Kendını hırpalama ben çok hırpaladım allahın takdırı yapabileceğimiz birşey yok malesef. Güçlü ol tekrar hamile kalırsın inşallah en kısa zamanda.

çok sağol canım.. tabikide Allahın takdiri o bizim için en hayırlısını nasip eder...bunda da vardır bir hayır..tabi insan üzülmeden edemiyor..
yine de çok şükür ki hamileliğim çok ilerlemeden hissetmeden oldu...
ileriki zamanlarda başına gelen arkadaşlara da allah sabır versin..
canım senin kaç haftalıktı başına geldiğinde?sen de inşallah hemen hamile kalırsın canım..

çok sağol canım.. tabikide Allahın takdiri o bizim için en hayırlısını nasip eder...bunda da vardır bir hayır..tabi insan üzülmeden edemiyor..
yine de çok şükür ki hamileliğim çok ilerlemeden hissetmeden oldu...
ileriki zamanlarda başına gelen arkadaşlara da allah sabır versin..
canım senin kaç haftalıktı başına geldiğinde?sen de inşallah hemen hamile kalırsın canım..

11 haftalık olması gerekırken 9 haftada durmuştu kalbı . inşallah bakalım çalışmalara başlıyacaz en kısa zamanda allahın takdırı ne ıse o olur. Üzülme sende insanoğlu alışıyor herşeye.

Kizlar okuyunca 27 temmuz 2012 ye gittim..bebegimi bnden aldiklari gundu..o gune kdr cok direndmm asla duyamayacagmm kalp atisini duyma umidiyle 2 hfta hstane bkledm resmen ama olmadi.cok agladim cok uzuldm..bi sure snra aglamadm yuzum guldu insanlr iyilestm saniyodu ama degil allah sabrini veriyo..aradan 5 ay gecti bn hamile kaldim ..cift cizgiyi gordmm o an hem mutlyydm hem huzurszz cnku daha oncede gormustum...korkular bsladi ..ozellikle kalo atisini duyana kadar..her donemin zordu dusuk tehlikesi erken dkgun riski..hep panik kaybetme korkusu..ama cok sukur kizini kucagma almayi nasip etti allahim...kybettgm bebegim kardesine can verdi...ama onun acisi hep icimde olucak..hani her evladn sevgisi farkli olurmus ya oyle bsey sanirim..tekrar hamile olucaksnzz bebeklerinz kucagnzda olucak inss.ben inandmm oldu..szde umudunuzu asla yitirmeyin ...allah isteyen herkese bu fuyguyu yasattn kimseyi evladyla sinamasin...hepimizi daha buyuk acilardan uzuntulerdn korusn

11 haftalık olması gerekırken 9 haftada durmuştu kalbı . inşallah bakalım çalışmalara başlıyacaz en kısa zamanda allahın takdırı ne ıse o olur. Üzülme sende insanoğlu alışıyor herşeye.
hadi bakalım canım inşallah en yakın zamanda haberini alırız da bizlere de umut olursun :KK16: evet zamanla alışıyorum bu duruma sanki.. içimde bi sızı var; ancak hamile kalıp ilk 3 ayı geçirince rahatlayabileceğimi düşünüyorum.. inşallah o günleri de görürüz..

Kizlar okuyunca 27 temmuz 2012 ye gittim..bebegimi bnden aldiklari gundu..o gune kdr cok direndmm asla duyamayacagmm kalp atisini duyma umidiyle 2 hfta hstane bkledm resmen ama olmadi.cok agladim cok uzuldm..bi sure snra aglamadm yuzum guldu insanlr iyilestm saniyodu ama degil allah sabrini veriyo..aradan 5 ay gecti bn hamile kaldim ..cift cizgiyi gordmm o an hem mutlyydm hem huzurszz cnku daha oncede gormustum...korkular bsladi ..ozellikle kalo atisini duyana kadar..her donemin zordu dusuk tehlikesi erken dkgun riski..hep panik kaybetme korkusu..ama cok sukur kizini kucagma almayi nasip etti allahim...kybettgm bebegim kardesine can verdi...ama onun acisi hep icimde olucak..hani her evladn sevgisi farkli olurmus ya oyle bsey sanirim..tekrar hamile olucaksnzz bebeklerinz kucagnzda olucak inss.ben inandmm oldu..szde umudunuzu asla yitirmeyin ...allah isteyen herkese bu fuyguyu yasattn kimseyi evladyla sinamasin...hepimizi daha buyuk acilardan uzuntulerdn korusn

canım ya ne güzel böyle şeyler duyunca umudum daha da artıyor..böyle birşey atlattıktan sonra tekrar hamile kalınca ben de öyle tedirgin olacağımdan eminim.. ben kalp atışını 7. haftada duydum 10. haftada durmuştu.. tekrar hamile kalırsam inşalah ilk 3-4 ay sürekli doktora giderim gibime geliyo.. amin canım darısı bizim başımıza çok sağol :KK16:

hadi bakalım canım inşallah en yakın zamanda haberini alırız da bizlere de umut olursun :KK16: evet zamanla alışıyorum bu duruma sanki.. içimde bi sızı var; ancak hamile kalıp ilk 3 ayı geçirince rahatlayabileceğimi düşünüyorum.. inşallah o günleri de görürüz..

ınsallah hayırlısı inşallah :) ilk önce buraya haber vericem zaten. Burda o kadar çok bu durumu yaşayan var ki sırdaş olmuşuz hepimiz. Birtek burda yaşayanlar halinden anlıyor insanın, çok zor bir durum insanın içinden sızısı gitmiyor. En sevdiğin yakınlarının hamile olduğunu duyunca bile insanın duyguları alt üst oluyor ağlamaya başlıyor. Allahın takdiri demekten başka çare yok. İlk üç ayı atlatma durumu en büyük korku oluyor zaten.Herkese inşallah allah en kısa zamanda anne duygusu tattırmayı nasip eder rabbim.:KK16:

X