Merhaba arkadaşlar biz de eşimle güle oynaya bebeğimizi görmeye gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik
eşime en son sözüm "aşkım videoya çek sonra o kalp atışlarını çok özlüyorum" oldu
videosu bile var hala izliyorum içimden birşey kopup gidiyor izledikçe...
maalesef ki doktor alttan ultrasonla bakmam gereken bir durum var deyince her şeyi anladım dünya başıma yıkıldı..
bebeğim daha 7 haftalıkken karından gümbür gümbür duymuştuk kalbini
10 haftalıkken alttan mı duyacaktık?emindim kalbinin durduğuna ama insanın içindeki umut hiçbir zaman tükenmiyor.. alttan da duyulmadı ve hemen kürtaj olmam gerektiğini söyledi.. ben hazır olmadığımı söyledim..başka doktora gittik, radyoloji uzmanına gittik maalesef ki sonuç değişmedi
bebeğimi aynı gün aldılar..
bunların üstünden 2 hafta geçti. ben bir tek o gün ağladım..bir de bir gece yarısı eşim ve annem yattıktan sonra ağladım.. herkes çok neşeli ve atlatmış olarak görüyor ama kafamda başka bir düşünce kalmadı..aklımda sadece bebeğim var.. hamilelik ne kadar güzel bir duyguymuş artık hamile olmadığım için çok üzülüyorum..bebeğimin verdiği hissi özlüyorum..oysa ki ne güzelmiş karnımdaki hafif batmalar mide yanmaları onları bile özlüyorum
doktor 1-2 ay içinde tekrar bebek yapabileceğimizi söyledi..ben sabırsızlıkla ilk adetimin gelmesini bekliyorum..gelsin ki hemen yeni bebek çalışmalarına başlayabileyim.. bir an önce olsun ki şu içimdeki ateş sönsün artık