Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benim kızım1 yaşında ama hayatta ayıramam heralde 2 yasına kadar..3 aylıkken falan ayıran annelerede biraz şaşıyoprumyani..mesala benim kzıızm 3 aylıkken yedigiagzina gelmişti gece ben onun en ufak bi sesine uyandim aldim kucagima sırtına falan vurdum müdahale ettim..ama çokda küçük boğazına benimbebegim gibi kusmugu gelip genzine kacabilir.ben karşiyım bukadar erken ayrılmasina enınde sonunda ayrı yatacak zaten..hiçyanıma aliptayatmadim hep beşiginde uyur..sizbence bebeginizi yatak odaniza alin..yanınıza almadiktan sonrada zaten bir problem olacagini sanmiyorum üstelik allah korusun ilk 1 sene ani bebek ölümlerinin en sık oldugu dönemdir..gece yatarkende mutlaka uyku tulumu giydirin böylece üzerine yorgan çekme riski ortadan kalkar
Arkadaşım sen aldığın önlemlerle bebeğini esirgediğini mi sanıyorsun? Ne yani ayrı yatan bebeklerin başına bişi mi gelicek Allah korusun. Herkesin tercihi farklı farklı. Kimse sana bebek ölümlerini ya da boğulma riskini ya da ayrı yatsın yatmasın her bebeğin başına gelebilecek kazaları sormadı ki?
Dediğim gibi sen esirgeyemezsin yavrunu. Allaha emanet hepsi. Kendince önlemler alacağına her akşam dua et yatır bebeğini... Yarabbim esirgesin hepsini...