Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızımda başladı artık tekmelere.
Dün çok korktum, nerdeyse hiç oynamadı. Akşam eşim beni işten aldınca
muhabbete bir başladık baktım bizim küçük hanım başladı oynamaya.
Babacı olacak bu kız babacı Bir daha bütün gece durmadı sıpa.
XXyıldızXX bizim seninle haftalarımız aynı ama ben birsey hisetmiyorumsenağlama
ya neden ya 21 haftama girdim nasıl birsey bu hareketler doktorum 21 den sonra böyle kıpırtı gibi hafif hafif hissedersin demişti onunla avutuyorum kendimi böyle 16 hafta 17 haftada hissediyorum diyenleride okuyunca tedirgin oluyorum bu sefer :1no2:
Semracım üzülme canım benim.
Ben de bu hafta başladım hissetmeye. Ama öyle deli gibi aşırı tekmeler değil onun varlığını hissetirecek şekilde vuruyor.
Herkesinki bir olmaz canım benim.Mesela bazı arkadaşlarımız göbüşlerini gösterdi maşallahları vardı benim hiç yoktu. Bu hafta yavaş göbeğim belirmeye başladı canım. Sabret güzelim eminim ki sende bebişini kıpırtılarını hissedeceksin.
Ha bu arada ben bir haftadır sütü arttırdım. Birde kalitesine güvendiğim çikolatalardan yiyorum. Bunları yiyebiliyorsan dene istersen canım.
sağol canım ne biliyim bende okuyunca tedirgin oluyorum :çok üzgünüm:
ben süt içmiyorum bu aralar yoğurt yiyiyorum birde hiç sevmem ama sırf bebeğimi hissetmek için çikolata yiyiorum hatta şimdi bile yiyorum
inşallah bende hissederim en kısa zamanda ben birde kilolu hamile kaldım şimdide 82 kiloyum zayıf hamileler kilolulara göre daha erken hisseder diye okumuştum belki siz ondan hissediyorsunuzdura.s.
XXyıldızXX bizim seninle haftalarımız aynı ama ben birsey hisetmiyorumsenağlama
ya neden ya 21 haftama girdim nasıl birsey bu hareketler doktorum 21 den sonra böyle kıpırtı gibi hafif hafif hissedersin demişti onunla avutuyorum kendimi böyle 16 hafta 17 haftada hissediyorum diyenleride okuyunca tedirgin oluyorum bu sefer :1no2:
Merhaba Ben Bebişim Iki Gündür Oynamiyo Diye Yazmiştim.şimdi Daha Iyi Hafiften Hissediyorum.iki Gündür Karin Ağrilarim Vardi Herhelde Bundan Kaynaklaniyodu.ama şimdi Daha Iyi Oynuyor Bizim Bebiş.ayyy Müthiş Bişey Yaaa