Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günde 1litrem garantide bazen cıkamıyorum 2litreye ama hic su içmeyen biri olarak günde 1litre bile bebegim için bişeydir diyorum
canım bende de öyleydi 2 gün oynuyosa 2 gün oynamıyordu ama 1 haftadır hareket azlıgı var hareketlerini hissediyorum ama cok az gecen aylara oranla cok cok az 21de randevum doktor suyun az demişti ondamı diyorum hareket edemiyor su icmeye calışıyorum bende:1no2:
yemek yerken çok hareketlii ama aç olsam çıt çıkarmıyooo...
neşeliysemm yada çokk fazla sinirliysemm bağırıp çağırıyosam birilerine yada ağlıyosamm o zaman da çok hareketlii ..( teselli veriyoo annesine sankiii)
süt tatlıı çikolata yesemm bi hareket görmeyinn ama acıı bişeyler yesem çıt yokk.. ( ağzının tadını biliyo cadııı)
otururken yatarken hareketli ama yürürken yada çok hareket halindeysemm çıt yokk:)))))))
canım nasılda çözmüşsün bebeğini ben sadece sırt üstü yatarken hareketlendiğini farkediyorum yediğim içdiklerimden hareketleri nasıl hiiiç bilmiorumfisfisfis
zaten neyi nerede onu da anlayamıyorum başımı ayaklarımı seçemiorumsengözlerimebaksanab