Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

once sabah gidip de bi iki dergi alam ole oturup beklicem kafayi yerim yada bulmaca falan
saat sekizde giderim uc saat beklerim aksama da sonuclari alirim insallah guzel cikar aminnnnnnnnnnnn

once sabah gidip de bi iki dergi alam ole oturup beklicem kafayi yerim yada bulmaca falan
saat sekizde giderim uc saat beklerim aksama da sonuclari alirim insallah guzel cikar aminnnnnnnnnnnn

inş. canım iyi düşünde iyi cıksın :asigim::1hug:

Kızlar yaa ben 2 gündür kızımı hissetmiyorum sizce bu normalmi bu gün sabah sadece cok az kıpırtılar hissetim okadar:1shok: gece uyuyamadım valla kızım hareket ettsin icim rahat etsin diye ama etmedi:1no2:

Kızlar yaa ben 2 gündür kızımı hissetmiyorum sizce bu normalmi bu gün sabah sadece cok az kıpırtılar hissetim okadar:1shok: gece uyuyamadım valla kızım hareket ettsin icim rahat etsin diye ama etmedi:1no2:

bak cnm sabah az da olsa kıpırdandığını hissetmişsin aklına kötü bişey getirme ama genede bir dr.una danış yada için rahat etsin istiyosan dr.una git iyidir ama merak etme benimde bazen hareketleri azalıo sırt üstü yattığımda daha çok hareketleniyor:içelim:

yaa diyorum ki dün sınavım vardı yaa oraya gittim ettim geldim bide sınavım iyi gecti diye sınav stresi yüzünden evimi cok boşlamıştım ev temizligine giriştim ama cok yorulmadım akşamda eşimle az bişi yürüyüşe cıktık gece yattıgımdada deliksiz uyumuşum ama dün sabahtan beri sınava gittigimden beri kızımın hareketlerini hic hissetmedim sınavda bile kafama takıldı niye hareket etmiyor diye cok korktum ve bütün günde hareket etmedi dün gece sürekli aynı yerde hareket degil bu dedigim sanki nabzım orda sürekli atıyo saniyelikacaba kalp atışımıdır diye düşündüm sabah buraya yazarkende hafif bir kıpırdanma hissettim ama eskisi gibi hareketli degil bebişim :1no2:

adasu aradınmı doktorunu o ne diyor? ama bak ben biyerde okumuştum hareket belli bi haftadan sonra azalır bebekler büyüyüpte yerleri daralınca diyordu....

canim gecenlerde bende iki gün hissetmedim .. cok kötü oluyo insan .. valla 3ncü günü kipirdayinca agladim sevincten..
ben o ara cok temizlik felan yapmistim .. odasini felan kagitlamistik..
cok yorulunca kimildamazmis.. kaynanam öyle demisti ..
kendini yordunmu hic?

canım okadar cok yorulmadım sürekli dinlendim zaten fazla bişi yapmadım evi süpürdüm odaları toparladım bulaşık ve camaşırlarıda makine halleti zaten okadar yorulucak bişeyim olmadı :KK43: off cok kötü bişimiş yaaa

bugün bol bol yat aksama kimildar ..
bi de dürtükle seslen karnina belki atar annesine bi tekmecik hi?

bugün bol bol yat aksama kimildar ..
bi de dürtükle seslen karnina belki atar annesine bi tekmecik hi?

ayy inş. canım yaa danoneyi cok seviyodu iki kutu yedim hafif bir oynama oldu sadece şimdi bide meyve suyu iciyorum hafif oynamalar var kudursun diyede artık cikolata yiycem :sm_cool::roflol:

kızlar bendede ole oluyo hemen telaşa kapılmayın dıyene bak
tobe tobe
işi yapınca tık yok nazlanıyo benı neden yoruyosun dıe herhalde atmayınca bende bıraz rahatsız edıyom acıkcası

kızlarrrr sonunda bebişim hareket etti dün gece bir tekme attı felegim şaştı kızlar:bbo: şimdi yazarken bile kıpırdanıyo ayaklar yukarda vuruyo yavruşum :asigim: hele bir dogsun anneye bu ayaklarlamı tekme attın sen diyce yiycem o minik ayaklarını :sm_cool::sm_cool:

benim kizim da cok kipirdak degil ama bi depince bi depiyor ki uffff
hele bi kiprasinca cok guzel oluyor
ayaklari hissediyorum kucucuk elleri falan
ay yerim ben onlari beeeee

bende iki gündür hissetmiyodum bebişimi.halada çok tekmelemiyor.ama sağlık ocağına gittim hemen kalp atışlarını dinledik.ebe elledikçe tekmeliyor.karşılık veriyor kereta :))) yerleri daraldı oyusden hareketleri azaldı..ebe 10 hareketi geçince hiç bir sakınca yok dedi.ben her sabah sayıyorum 10 olunca bırakıyorum :))

ben hiç saymadım ama baya bi hareketli oğlum.tabii hiç kıpırdamadığı zamanlar oluyor.acayip endişeleniyorum.öyle zamanlarda çikolata yiyorum,yada biraz yüksek sesle müzik dinliyorum.genelde işe yarıyor.ama doğru bende okumuştum biyerde büyüdükçe yerleri daraldığı için daha az kıpırdıyorlarmış.ama şimdilerde kıpırdamadığı zaman bile sanki resmen görüyorum oğlumu.ayaklarıyla bir itekliyor genelde sağ yanıma.orası taş gibi semsert oluyor.öylece duruyor.karnım bazen yamuk duruyor.yan yatıyor zman zaman.çok komik görünüyor.

bende bazen hareket etmediği zaman çok endişeleniyorum. hemen yatağa uzanıyorum başlıyo hareketlenmeye.. bide reçelli ekmek işe yarıyo.

bende recel kaşıkladım bal yedim çikolata yedim hareket etmedi.kustu bebişim bizee:çok üzgünüm: dün babsıyla tartışmıştık.çok oynuyodu ondan sonra oynamadı :çok üzgünüm:

bugün hic durmuyo benim kızım ne güzel :dance: yaa kızlar ara sıra bazı tekmeleri cok canımı yakıyor napıyosunuz kuzum inşaatmı kuruyosun diyorum bazen:roflol::nazar:

Son düzenleme:
bende recel kaşıkladım bal yedim çikolata yedim hareket etmedi.kustu bebişim bizee:çok üzgünüm: dün babsıyla tartışmıştık.çok oynuyodu ondan sonra oynamadı :çok üzgünüm:

Canım üzülme.
Bende senin gibi çok üzülüyordum ama artık alıştım. Benim bebeğimin günü gününe uymuyor. Bir gün hiç vurmuyorsa ertesi gün yerinde durmuyor. Eğer 2 gün üstüste hiç hareket etmiyorsa sorun varmış. Birde bende üzüldüğümde ogün bebişim hareket etmiyor.

yıldız benim 2 gün hareket etmedi ödüm koptu vallaaa

X