• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeginizin göbek bagini ne yaptiniz anneler

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
amannn öyle göbek gömmekle falan okusaydı, eskilerden herkes fakülte mezunu olurdu heralde :))
ben inanmam öyle şeylere. büyük kızım 9 yaşında ve hala duruyor. hatıra saklıyorum :))

kızımınki de kendi dolabında duruyo evde yani biyere gömmedik yada atmadık.inanmıyorum böyle şeyleremirmirmirmirahhh ahhhhhh keşke doğru olsa hayat ne kolay ve ne güzel olurdu dimikaydirigubbakcemile3

bizimki çekmece de bekliyor kimse gidip bi yere gömmedi...napacağımı da bilmiyorum.odtü ye gömün diyorum kimse götürmüyo kızımla gidip gömeriz artık bilmem kaç sene sonra :)

oğlumunki bilkentin 79.lojmanına gömüldüdelikafaduldenakademisyen olcakk benim oğlumm..keeşke bu kadar kolay olsa demii kızlarkaydirigubbakcemile5

benimkini annem hacettepeye gommus,hacettepe mezunuyum,kardesiminkini sokaga atmis, kardesim disarda okudu,ayrica gezmeyi de cok sever, pek eve gelmez...ben pek inamiyorum yine de...oglumunkini evde sakliyorum...

arkadaşlar dinimize göre göbek bağı bir insan parçası olduğundan gömülmesi gerekirmiş.ama okula camiye gömmek gibi inanışlar batıl inançmış.ayak altı olmayan istediğin yere gömebilirmişsin.

Back