• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeginizin göbek bagini ne yaptiniz anneler

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bizimkide evde dolabında duruyor kızımın. Hala ne yapacağımı karar veremedim. Acaba Boğaziçi Üniv.Bahçesine mi gömsem :)))

ne kadar doğru bilmem batıl inanç amaaa büyük oğlumunkini ODTÜ ye gömdük (babası nın okulu ya)küçüğümünki yatak odasında kalmış geçen gördüm ogünde aklıma hele bu çocuk oyüzden benden ayrılmıyor yatarken diye düşündüm tühh :a015:

slm mooonday göm derim yada sakli cocugumuz buyuyunce gosteririzz,yada kuran-i kerimin arasina koyy,

slm gülsecimm valla degisiyor iste senin gibi cok kisi diyor cocugumun ki surda acaba bundan dolayimi bu cocuk boyle diyee,yazdigim gibi bnm yengem yigeniminkini mutfaga koymus cocuk mutfaktan cikmiyor boyle olunca bazilari inaniyor ,ama degisiyor tabii,,
sende yatak odasindan cikar mutfaga koyy yerimsenibenictahi daha iyi olsun belki buyuk oglanin ictahi acilir,

sevgiler opuyorum sizi,,[Şeniz/COLOR]

eşim beni aradı ve kadıköy ye gömüyorum futbolcu olsun dedi erkek olsa tamam ama kızi tabi ben çıldırdım şaka yapıomuş meger istanbul ünv bahçesinde göbegimiz şuanda

slm mooonday göm derim yada sakli cocugumuz buyuyunce gosteririzz,yada kuran-i kerimin arasina koyy,

slm gülsecimm valla degisiyor iste senin gibi cok kisi diyor cocugumun ki surda acaba bundan dolayimi bu cocuk boyle diyee,yazdigim gibi bnm yengem yigeniminkini mutfaga koymus cocuk mutfaktan cikmiyor boyle olunca bazilari inaniyor ,ama degisiyor tabii,,
sende yatak odasindan cikar mutfaga koyy yerimsenibenictahi daha iyi olsun belki buyuk oglanin ictahi acilir,

sevgiler opuyorum sizi,,[Şeniz/COLOR]

a.s.GÜZELİM büyüğün iştahı yoktu onuda gömdük zaten
küçüğün ki evde onunda iştahıda ii zaten:nazar:

Ben kızımın göbek bağını bi yere gömmedim.Evde duruyor hala :)))
Eşim üniversite bahçesine gömelim diyor ya bakalım artık.

Valla ben inanmıyorum öyle oraya koyarsan şöyle olur, buraya koyarsan ... vs vs. Sonuçta çocuklarımıza iyi dileklerde hep bulunuyoruz. Kaderleri güzel olsun. Çınar'ın göbeği, doğum sonrasında kolundaki bileziği, doğum raporunun bir örneği, ilk ayak ve el izlerini ben ahşap bir kutu boyamıştım onun içinde duruyor.Hayata dair ilk izlerini bir yerlere gömme niyetinde değilim oğlumun. Geçen ay ilk erkek traşını olmuştu saçları yok. Kesin annem bir yer buldu gömdü benden gizli. Kötü kadın 07 Serpil ne olacak

slm anneler

bebeginizin göbekbagini ne yaptiniz,,,

ben kiziminkini saklamistim ama ev tasirken nereye koydugumu hatirlamiyorumm,yani bulamiyorumm,,,ins bulurumm,sizce sorun olmaz degilmi bulmazsamm...

sevgilerle guzel annelerrrrrrrrrrr

amaniiiiiiiinnnnn kız güldürdün beni bu saatte konuyu geç ama yeni gördüm umarımbu arada göbeği bulmuşsundur yoksa yanlışlıkla göbek çöpe gittiyse senin minik çöpçü olacak ;))))))))

Kime söylediysem bize güldü ama biz Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin bahçesine gömdük doktor olsun diye...Annesi çok istedi olamadı inşallah oğluşum iyi bir prof olur dedim kendi ellerimle gömdüm valla..eşim bile güldü bana.....Latife bir yana inançlı, ahlaklı ve hayırlı bir evlat olsun yeter...Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin...

ay senın sorunu okuyunca aklıma geldı benımkıde hala evde.bır yere kaldırmıstım ama nereye acaba unuttum

Evime yakın istek vakfı var oraya gömmüştüm.Orada okuması dileğiyle ama bu aralar pek stresli günler yaşıyorlar:)bu arada espirilere koptum gece gece iyiki girmişim...

arkadaşlar ben de kafaya takmıştım bu göbekbağı olayını...ancak oğullarımdan birinin göbek bağı hala evde duruyor...diğeri ise acıbadem hastanesinde kayboldu...hemşire de espri yapmıştı-belki doktor olur diye...çok isterim olur belki ne dersiniz???

büyük oğlumun göbüşünü boğaziçi üniversitesinin bahçesine küçük oğlumunkini odtünün bahçesine gömdük .okusunlar diye.inşallah okurlar..

slam kızlar
benide kızımın göbek bagı duruyor ve göemmeyide düşünmüyprum ben kızıma yazdıgımgünlüklerin yanına koyuyorum sadece büyüdügünde ona yazdıgım günlükleri verirken göstermek içinhihoyyyt

bende biyere gömmeyi düşünmüyorum.
göbek bağını, ilk ultrason resimlerini, hastanede kolumuza takılan bileklikleri ,ilk emziğini falan bi kutuya koyup allah kısmet ederde o günleri görürsek 15. yaş gününde (ya da o civarlarda bi gün) hediye etmek istiyorum.

Babam bizimkinin göbek bağını üniversitenin duvarları arasına sıkıştırmış... Büyük adam olacak küçük Mert'imiz :)

benim küçğük kardeşim üniv.de okuyo mühendislik fakültelerinin tam ortasına gömmüş

slm kızlar benim bebeğiminkide duruyo bizim burda biyere gömülmesi gerektiğini söylüyolar siz nereye isterseniz ama biz gömmedik öylece duruyoCADIARZUneyapsak acaba

Eklentiler

• $Fotoğraf-0011.jpg
    $Fotoğraf-0011.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 79
valla kızlar benim kızımında duruyor göbek bağı.13.ayını geçti:-)) eskiden beri hep bir yerlere gömülürmüş derler ama biz gömmedik.saklıyorum öyle.bir sorun olmaz galiba.

Back