- Konu Sahibi mondschein2
-
slm anneler
bebeginizin göbekbagini ne yaptiniz,,,
ben kiziminkini saklamistim ama ev tasirken nereye koydugumu hatirlamiyorumm,yani bulamiyorumm,,,ins bulurumm,sizce sorun olmaz degilmi bulmazsamm...
sevgilerle guzel annelerrrrrrrrrrr
Benimkinin göbüş bağı kitap arasınada.Eşim koymuştu.Okumayı sevsin,kültürlü olsun,kitap okuyan insandan zarar gelmez demişti.Ne kadar doğru bilmiyorum ama inanın kızım kitaplara deli oluyor.Markete falan gittiğimizde direk kitap reyonlarına saldırıyor.:roflol:Eve bir hikaye kitabı almadan dönemiyoruz.
yok canım niye sorun olsun ki benim kızımın göbek bağınıda cami bahçesine gül dibine gömdüler
Benimkinin göbek bağı kitap arasında.Eşim koymuştu.Okumayı sevsin,kültürlü olsun,kitap okuyan insandan zarar gelmez demişti.Göbek bağını nereye koyarsan çocuk onu sever düşüncesi ne kadar doğru bilmiyorum ama inanın kızım kitaplara deli oluyor.Markete falan gittiğimizde direk kitap reyonlarına saldırıyor.:roflol:Eve bir hikaye kitabı almadan dönemiyoruz.
canım bence tam anlamıyla batıl inanç bunlar Allah zaten herkesin gönlüne göre veriyor nazar boncuğu,göbek bağı vs... bunlar saçma sapan tabi bence özellikle belirtiyorum herkesin düşüncesine saygı duyarım herşey Allahtan seni çok öpüom boncuğunudaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?