• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeginizin göbek bagini ne yaptiniz anneler

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

mondschein2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
957
7
96
İsviçre
slm anneler

bebeginizin göbekbagini ne yaptiniz,,,

ben kiziminkini saklamistim ama ev tasirken nereye koydugumu hatirlamiyorumm,yani bulamiyorumm,,,ins bulurumm,sizce sorun olmaz degilmi bulmazsamm...

sevgilerle guzel annelerrrrrrrrrrr

ay canım dert ettiğin şey bu olsun :icecream: benim oğlanınkinide büyüklerim okula atmışlar çok okuyup büyük adam olsun diye ay sadece adam olsa yeter bana :roflol: büyüğü küçüğüne bakmıyorum şaka bi yana bu amaçla soruyorsan ben inanmıyorum bu işe çok saçma bence göbek bağlarına kaldıysak yanmışız kafamçokkarıştı

yok canım niye sorun olsun ki benim kızımın göbek bağınıda cami bahçesine gül dibine gömdüler

oğlum 13 yaşında diğeri 4 halaa cüzdanımda göbek bağları kıyamıyorum ama odtü nün bahcesine gömmeyi düşünüyorum biraz gecikmelide olsa! Allah kaderlerini güzel getirsin inşallah

sagolun arkadaslarr iste bnde bi yere koyacaktim,okul falan gibi bulamiyorumm,saglik olsun artikk,hani derler ya nereye atarsaniz cocuk ole zeki olurmuss,bnde atmaya kiyamadim,simdide bulamiyorumm,ins bulurum ya bnm icin inan cok özeldi,,ins cocuklarimiz saglikli sihhatli olsunlar,hepinizi optumm,

Benimkinin göbek bağı kitap arasında.Eşim koymuştu.Okumayı sevsin,kültürlü olsun,kitap okuyan insandan zarar gelmez demişti.Göbek bağını nereye koyarsan çocuk onu sever düşüncesi ne kadar doğru bilmiyorum ama inanın kızım kitaplara deli oluyor.Markete falan gittiğimizde direk kitap reyonlarına saldırıyor.:roflol:Eve bir hikaye kitabı almadan dönemiyoruz.:nazar:

slm anneler

bebeginizin göbekbagini ne yaptiniz,,,

ben kiziminkini saklamistim ama ev tasirken nereye koydugumu hatirlamiyorumm,yani bulamiyorumm,,,ins bulurumm,sizce sorun olmaz degilmi bulmazsamm...

sevgilerle guzel annelerrrrrrrrrrr

Canım ben inanıyorum bu olaya nereye koyarsan ona bağlı olur derler. Annem benimkini sandıkta saklar bu yüzden evcilim heraldesırnaşık şey İnşallah bulamasanda iyi bir yerlere sıkışmıştır. ALLAH hayırlısını versinyerimseniben

Benimkinin göbüş bağı kitap arasınada.Eşim koymuştu.Okumayı sevsin,kültürlü olsun,kitap okuyan insandan zarar gelmez demişti.Ne kadar doğru bilmiyorum ama inanın kızım kitaplara deli oluyor.Markete falan gittiğimizde direk kitap reyonlarına saldırıyor.:roflol:Eve bir hikaye kitabı almadan dönemiyoruz.:nazar:

Ay ne güzel eflatuncuğum, inşallah hayırlı, geleceği parlak bir evlat olur:1hug:

Cok degisik gelebilir ama biz gomduk ...Batil bir inanc ama oyle yaptik belki sizde duymussunuzdur ...
Cok sevdigimiz bir il'e gomduk :)

ben aslında inanmıyordum ama annem benimkini kaybetmiş bak ne kadar okusamda bir iş tutturamadım ha ha :))
yeğeniminkini babam (yani dedesi) top sahasına gömmüş ama velet 8 yaşında topa ayak vurduğunu görmedik.
Bu örneklemelerle ne kadar bu inancın yanlış olduğunu göstermeye çalışsamda bir umut kardeşim kendi oğlumunkini Ege ün.rektörlük bahçesine atmışlar ya Rektör olacak artık yada bahçevan:dance::dance:
a.s.

Benimkinin göbek bağı kitap arasında.Eşim koymuştu.Okumayı sevsin,kültürlü olsun,kitap okuyan insandan zarar gelmez demişti.Göbek bağını nereye koyarsan çocuk onu sever düşüncesi ne kadar doğru bilmiyorum ama inanın kızım kitaplara deli oluyor.Markete falan gittiğimizde direk kitap reyonlarına saldırıyor.:roflol:Eve bir hikaye kitabı almadan dönemiyoruz.:nazar:

Valla çok güzel söyledin bende az önce yazını okudum çıkardım cüzdanımdan iki oğlumun göbek bağını koydum iki sevdiğim kitabın arasına mutluluk veren iki kitap onlarıda özellerimi koyduğum bi sandığım var oraya kaldırdım YA TUTARSA!!!!!.....:teytey::teytey::teytey:

benim oglumun göbek bagı evdeki KUR'AN-I KERİM'in arasında ..kayınvalidem koymuştu,dindar olsun diye,ama ben buna pek inanmıyorum...batıl inanç gibi geliyor....

biz 2 kız 1 erkek kardeşiz kızlarınkini ocakbaşına erkek kardeşiminkini okula gömmüş ninem ama kızlar üni. bitirdi erkek kardeşim liseyi bitiremedi hehehe

benim oğlumun göbek bağı çekmecede duruyo nereye gömsem bilmiyorum arkadaşım kızının göbek bagını hacca gönderdi kayınvaldesi hacca gidiyordu oda götürmüş gömmüş biyere artık hayırlısı

slm kizlarr bazen tutuyor ama bncede batil inanc gibi birsey,bnde asla batil inanclara inanmam,ama keske olsaydi saklasaydim yada bnde iyi bir yere atsaydimm,bnm yigeniminki anasi mutfakta saklamis masaallah cocouk mutfaktan cikmiyorr,ictahida baya iyi,,degisiyor sanirsam bazende tutuyorr,

canım bence tam anlamıyla batıl inanç bunlar Allah zaten herkesin gönlüne göre veriyor nazar boncuğu,göbek bağı vs... bunlar saçma sapan tabi bence özellikle belirtiyorum herkesin düşüncesine saygı duyarım herşey Allahtan seni çok öpüom boncuğunudaa.s.

Bizimkide evde dolabında duruyor kızımın. Hala ne yapacağımı karar veremedim. Acaba Boğaziçi Üniv.Bahçesine mi gömsem :)))

ne kadar doğru bilmem batıl inanç amaaa büyük oğlumunkini ODTÜ ye gömdük (babası nın okulu ya)küçüğümünki yatak odasında kalmış geçen gördüm ogünde aklıma hele bu çocuk oyüzden benden ayrılmıyor yatarken diye düşündüm tühh :a015:

canım bence tam anlamıyla batıl inanç bunlar Allah zaten herkesin gönlüne göre veriyor nazar boncuğu,göbek bağı vs... bunlar saçma sapan tabi bence özellikle belirtiyorum herkesin düşüncesine saygı duyarım herşey Allahtan seni çok öpüom boncuğunudaa.s.

slm canimm,haklisinn benim kizada nazar boncugu tak derler takmam,allah butun yavrularimizi koruyor bu tur seylere gerek yok ama nazara artik inaniyorummm,ne gelse rabbimden dogru diyorsun canimm,bende ikinisi cok opuoyrum,kiyi bakin..ŞenizŞenizŞeniz

Back