- 21 Ocak 2015
- 79
- 15
- 37
-
- Konu Sahibi ilknurcelik
illa ki özel hastaneden mi öğrenebiliyoruz cinsiyetini ?cinsiyeti öğrenmek için 13+1 ken özel hastaneye gittim doktor hemen gördü ve söyledi erkek olduğunu. normalde devlete devam ediyorum ordaki randevum 3lü test için 17. haftadaydı o zaman gittiğimde devlette erkek olduğunu söyledi. siz öğrendiniz mi bu arada :)
illa ki özel hastaneden mi öğrenebiliyoruz cinsiyetini ?
illa ki özel hastaneden mi öğrenebiliyoruz cinsiyetini ?
Cuma günü devlet hastanesine gideceğim 13+3 oluyor belli olur mu acaba ?
Bir şey sorabilir miyim 3 ayımı dolduruyorum ve hiçbir test yaptırmadım en son kalp atışlarını duymak için gittim 2 aylıkken cuma günü gittiğim zaman neler yapılacak test?
2 aylıkken gittiğim zaman özele gitmiştim ve orada da doktor hiç birşey soylemedi kalp atışları oluşmuş sağlıklı dedi sadece bu kadar ne olacak ne olmayacak diye hiçbirşey söylemedi?
Özel bir tıp merkezine gittim 8+1 günlükken kalp atışlarının oluşup oluşmadığı için gittiğim de kalp atışlarının oluştuğunu ve sağlıklı bir sorun yok dedi bende kalp atışları önemli demişlerdi onun için gitmiştim oluşup oluşmadığını başka da birşey bilmediğim için sadece bunları söyledi ve çıkmıştım o kadar
Adana Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi gideceğim cuma gününe bakalım ne diyecek doktor yapılmayan testleri de soracağım yapılmadığı için bir sakıncası var mı yok mu?
cuma günü 13+ 3 oluyorum devlet hastanesinden randevu aldım orada soracağım önemli sormam gereken başka şeyler var mı yardımcı olursanız sevinirim
12+0 ım,henüz söylemediler,erken galiba zaten ,sağlıkla doğsun da kız,erkek hiç fark etmez