- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
Canım merhaba 11 haftalıkken at demiştin bugün 11+2 olduk bir bakabilir misinprenses gibi duruyor canım 11 haftalık olınca yine at bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba 11 haftalıkken at demiştin bugün 11+2 olduk bir bakabilir misinprenses gibi duruyor canım 11 haftalık olınca yine at bakalım
hala Prenses gibi duruyorCanım merhaba 11 haftalıkken at demiştin bugün 11+2 olduk bir bakabilir misin
Teşekkür ederim ben de öyle hissediyorum öğrenince yazarım burayahala Prenses gibi duruyor
prenses gibi12+5 günlük karından çekildi yorum yapabilirmisiin Pasha22
Merhabalar 7+6 karındanSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Merhaba bende goruntumu eklesem bakabilir misiniz acaba 6 haftalık ve karından bakıldı Pasha22bak mesela bunlar erkek diyor
prenses gibiMerhabalar 7+6 karından
paşa gibiCanim kucuk olan 8 haftalik vajinal buyuk olan 9 haftalik karindan
karından ise paşa gibi, değil ise prensesBuda bizim 7+2 görüntümüz
prenses gibiMerhaba bende goruntumu eklesem bakabilir misiniz acaba 6 haftalık ve karından bakıldı Pasha22
bebek daha yok canım kese oluşmuş henüz
Sizce bu cinsiyet nedir8+4 günlük karından ultrason tahmininizi soylermisnz
Çok teşekkür ederim öğrenince yazacağımprenses gibi
Karındankarından ise paşa gibi, değil ise prenses