- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin de .16.haftada söyleyecek doktor. Size de yazarım TeşekkürlerBana da yorum yaparsanız çok mutlu olurum 12+5 karından ultrason Pasha22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin de .16.haftada söyleyecek doktor. Size de yazarım TeşekkürlerBana da yorum yaparsanız çok mutlu olurum 12+5 karından ultrason Pasha22
tahmin için biraz büyük ama iki ve üçüncü foto çok net kız canım15 şuan, görüntüler 13 haftalıktan göstermedi bebiş o gün :)
Teşekkür ederim hayırlısı inşallah haftaya kontrol var öğrenince yazarım size detahmin için biraz büyük ama iki ve üçüncü foto çok net kız canım
mutlaka haberlerinizi bekliyorumTeşekkür ederim hayırlısı inşallah haftaya kontrol var öğrenince yazarım size de
Yabsizce nedirSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
canım mı bu tospik erkek gibi8+0 karından bana da yorum yapar mısınız
canım kaç haftalık?Yabsizce nedir
17+6canım kaç haftalık?
17 + 6 şuan 19 olduk ama net değil dedi doktorcanım kaç haftalık?
Çok teşekkür ederim inşallah belli olunca haber vereceğim mutlakacanım mı bu tospik erkek gibi
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Sat 8 aralik 8 haftalok ultrason resmi karindanSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
tahmin için oldukça büyük ama kız gibi canım
maalesef görüntü net değil başka görüntüsü var mı acabaSat 8 aralik cevaplarsaniz sevinirim
canım erkek gibi öğrenince haber ver
Teşekkür ediyorum kesinlikle öğrenince haber veriri ramzi teorisini mi kullanıyorsunuz yoksa tamamen hissiyat mı merak ettimcanım erkek gibi öğrenince haber ver
maalesef görüntü net değil başka görüntüsü var mı acaba
Sadece elimde bu var tahmin yokmumaalesef görüntü net değil başka görüntüsü var mı acaba
birçok şey diyelimTeşekkür ediyorum kesinlikle öğrenince haber veriri ramzi teorisini mi kullanıyorsunuz yoksa tamamen hissiyat mı merak ettim