- 26 Temmuz 2021
- 14
- 14
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım erkek gibi öğrenince haber verRica etsem benim bebeğime de bakar mısınız 6+2 karından ultrason
Ayy bende kesin olarak inanmam ama 9+3 um haftaya gidimde ultrasona bi tahminde ben alırım ne var bunda insanlar tahminden bile mutlu olabilir doğru veya yanlış herşeye saldırmayınHanımefendi bu size saçma gelebilir inanmayabilirsiniz ama bu benim sayfama gelip hakaret etme hakkını size vermez. Benim sayfam dileyen gelir merak eder sorar merak etmeyen inanmayan sormaz görüp geçer herşeye maydonoz olmaz yani Anlayabiliyor musunuz ? Size kimse zorla bir istekte bulunmuyor sonuçta değil mi ?
kuzum iki görüntüde sana ait olmasına rağmen bebeğin pozisyon duruşu ikisinde de farklı ilk fotoda erkek ikincisinde kız pozisyonu var ama rahmin şeklide paralel duruyor bence kız öğrenince haber verirsen sevinirimRica etsem banada bakarmısınız karından bakıldı Pasha22
Allah bilir tabiki biz sadece tahminde bulunuruz insan merak ediyor tabi ben de bugün ultrason fotomu aldım hemen baktım kız gibi çoook mutlu oldum Rabbim dileyen herkesin kalbinden geçeni nasip etsin sağlıcaklaAyy bende kesin olarak inanmam ama 9+3 um haftaya gidimde ultrasona bi tahminde ben alırım ne var bunda insanlar tahminden bile mutlu olabilir doğru veya yanlış herşeye saldırmayın
Ozaman bundan öncekini atıyım belki farklı bir şey görürsünalttan bakıldı ama burdakuzum iki görüntüde sana ait olmasına rağmen bebeğin pozisyon duruşu ikisinde de farklı ilk fotoda erkek ikincisinde kız pozisyonu var ama rahmin şeklide paralel duruyor bence kız öğrenince haber verirsen sevinirim
bu tospik de erkek maşallahRica etsem benim içinde bir tahminde bulunabilir misiniz? Pasha22
bak mesela bunlar erkek diyorOzaman bundan öncekini atıyım belki farklı bir şey görürsünalttan bakıldı ama burda
Teşekkür ederim eşimin tarafında çocuklar hep erkek zaten belki farklı olur diye umudumu yitirmiyorum. Tabiki sağlıklı hayırlı evlat olması erkek kız fark etmiyor. Tüm çocuklar candırbu tospik de erkek maşallah
hayırlı bir evlat gelsin diyelim o zaman haber verirsen çok sevinirimTeşekkür ederim eşimin tarafında çocuklar hep erkek zaten belki farklı olur diye umudumu yitirmiyorum. Tabiki sağlıklı hayırlı evlat olması erkek kız fark etmiyor. Tüm çocuklar candır
Ozaman erkek diyoruz ben daha hamile kalmadan erkek gördüm pazartesi gidince tahmin ederse söylerim canım çok teşekkür ederimbak mesela bunlar erkek diyor
Tabiki canım şuan 10+3 haftalık öğrenince yazarımhayırlı bir evlat gelsin diyelim o zaman haber verirsen çok sevinirim
Merhabalar vajinal ultrasondan 7+5 de cekildi cinsiyeti sizce nedir tahminde bulunur musunuzSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
erkek gibi kuzum 7+5 de CRL 1.38 e doktor normal dedi mi?Merhabalar vajinal ultrasondan 7+5 de cekildi cinsiyeti sizce nedir tahminde bulunur musunuz