- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
oyyşşş tosunum benim erkek maşallahBana da yorum yaparsanız çok mutlu olurum 12+5 karından ultrason Pasha22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyşşş tosunum benim erkek maşallahBana da yorum yaparsanız çok mutlu olurum 12+5 karından ultrason Pasha22
canım prenses gibi duruyorBenim büyük fotom yok dr un çıktı makinesi bozuk kağıtta verdi 9+3
Mart annelerinden eski bir dost canım erkek gibi duruyor. Allah bağışlasın
annesi sana pipiyi uzatmış bile nasıl görmüyorsun
Amiin hepimizin evlatlarını canım Allah razı olsun saglıkla gelsin tüm minişlerMart annelerinden eski bir dost canım erkek gibi duruyor. Allah bağışlasın
aaa çok pardon Mart gebelik grubunda sanki sizi görmüştüm sanırım karıştırdım Oğlunuza bir kız gelsin demek isterdim ama maalesef öğrenince haber verirsen çok sevinirimAmiin hepimizin evlatlarını canım Allah razı olsun saglıkla gelsin tüm minişler
Mart annesi degılm ama karstrdn sanrm canm. Haziran 2018 li bir oğlum var
Tamam yazıcam mutlaka canm tesekkur ederimaaa çok pardon Mart gebelik grubunda sanki sizi görmüştüm sanırım karıştırdım Oğlunuza bir kız gelsin demek isterdim ama maalesef öğrenince haber verirsen çok sevinirim
Kız gibi canım, Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallahCanım banada bakarmısın bakalım karındanDoktor bi tahminde bulundu sen ne diceksin diye merak ettim
Amin canım sağolasınKız gibi canım, Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah
Canım ultrasonda bebek göründükten sonra mi tahminde bulunabiliyorsunSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Evet normal dedi gayet. Niye kierkek gibi kuzum 7+5 de CRL 1.38 e doktor normal dedi mi?
evet kuzum kese içinde bebeğin olması şartCanım ultrasonda bebek göründükten sonra mi tahminde bulunabiliyorsun
Hadi bakalim o günleri görebilirsem insallah gönderirim simdiden cok merak ediyorumevet kuzum kese içinde bebeğin olması şart
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHadi bakalim o günleri görebilirsem insallah gönderirim simdiden cok merak ediyorum
Ay bende bende lütfen (karından ultrason görüntüleri)Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
canım kaç haftalık?Ay bende bende lütfen (karından ultrason görüntüleri)
15 şuan, görüntüler 13 haftalıktan göstermedi bebiş o gün :)canım kaç haftalık?