- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
kız gibi canım, Allah gönlünden geçeni nasip etsin öğrenince yaz olur muMerhaba 9+6 karından ultrason görüntüsüne göre ben de tahmin alabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız gibi canım, Allah gönlünden geçeni nasip etsin öğrenince yaz olur muMerhaba 9+6 karından ultrason görüntüsüne göre ben de tahmin alabilir miyim
burda kız gibi duruyor canım ama çok emin olamadım başka görüntü de var mı?Merhaba, bana da tahmin yapar mısınız? 6+4 burda karından usg. Eki Görüntüle 3029740
Ztn doktor da dedi de degismz umarımkız gibi duruyor canım
Yok canım maalesef şimdilik bu var, haftaya gidicem kontrole ozaman atarım tekrar. Teşekkür ederim.burda kız gibi duruyor canım ama çok emin olamadım başka görüntü de var mı?
Büyüdü teyzesiii evet nub görünmüyor pek net değil salı günü gorucez canımAyyyyy büyümüş ya bu... Yesin teyzesi onunyaaa MashaAllah kuzuma..
Nub dedikleri yer görünmüyor ona göre tahmin edicektim... Ben hala irkek diyorum..
Aslında şöyle gördüğün ruyana göre erkek diyordum .. ama yumurtlama ilişki tarihleri ve geç hamileliği öğrenmenden kız diye tahmin ediyordum..Büyüdü teyzesiii evet nub görünmüyor pek net değil salı günü gorucez canım
Bakalım tahminin tutacak mı erkek olsa 12. Haftada daha belli olur herhalde
Geç hamileliği öğrenmek derken canım o kısmı anlamadım, evet öncesini de aynı günü de degerlendirmistik yumurtlama gününün. Sağlıklı sıhhatli olsun inşallahAslında şöyle gördüğün ruyana göre erkek diyordum .. ama yumurtlama ilişki tarihleri ve geç hamileliği öğrenmenden kız diye tahmin ediyordum..
Kuzum sanki bana hamileliğini geç öğrendin gibi gelmişti ozamanlar.. yanlış hatırlıyorum ozaman demekki İnshaAllah hayirlsii olsun kuzum.. sağlıklı olsundaGeç hamileliği öğrenmek derken canım o kısmı anlamadım, evet öncesini de aynı günü de degerlendirmistik yumurtlama gününün. Sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
Başka rüyada görmedim hamileliğimden beri, o minik kıyafetleri gördükçe dayanamıyorum sadece belli olsa da alsak diye
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Yaaa inşallah ne güzel söylediniz çok istiyorum haber vereceğimfıstık bir prensese benziyor canım lütfen öğrenince bizlere de haber ver
Burada 7+2 günlüktü şimdi 9+0 oldu karından bakıldıSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
kuzucum bir prenses gibi duruyor öğrenince haber ver olur muSırayla 11-7-6 haftalık. 11 ve 7 karından 6 vajinal. Bu Çarşamba günü ya da Ramazana yakın kontrole gideceğim bakalım tutacak mı
canım prenses gibi seninki deBurada 7+2 günlüktü şimdi 9+0 oldu karından bakıldı
Yok kuzum erken öğrendimKuzum sanki bana hamileliğini geç öğrendin gibi gelmişti ozamanlar.. yanlış hatırlıyorum ozaman demekki İnshaAllah hayirlsii olsun kuzum.. sağlıklı olsunda
Ay inşAllahcanım prenses gibi seninki de
kuzucum çok yakışıklı bir paşaya benziyor burnu çene yapısı maşallahPasha22 12 haftalık karından canım
Ozaman irkekkkkYok kuzum erken öğrendim
Aynen öyle canım hayırlı sağlıklı olsun insallah
Teşekkür ederim canım yorumun içinkuzucum çok yakışıklı bir paşaya benziyor burnu çene yapısı maşallah