- 20 Haziran 2011
- 210
- 74
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırtını dönmüş ama Prenses gibi12+5 karından bakıldı benim bebeğimi de yorumlar mısın
Eki Görüntüle 3060631
prenses gibiNursu-14ocak
9+5 karından bakıldı banada tahminde bulunur musunuz
erkek gibi11+4 tahmin edebilir misinizzzz
prenses gibi
Hadi inşallah öyledir 2 tane oğlandan sonra
Bi çıkıntısını göremedim kız gibi bacakları dik olduğundan da olabilir amaBanada tahmin yaparmisiniz kizlar 12+1 bu arada plesanta tam karnimdaymis
Ayy hadi inşallah canım sağlıcakla dediğin gibi olsun doktorda çok baktı göremedi birşey söylemek için 1ay sonraya kaldı artık kesinlikBi çıkıntısını göremedim kız gibi bacakları dik olduğundan da olabilir ama
Canim bugun gittim dr 12 haftalik bebein cinsiyetini ogrenemedik sen hala ayni fikirde misin erkek mi senceSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Canım benim de ultrason görüntüsü 6+3 bakabilir misin cinsiyet nedir şimdiden teşekkürlerSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
kız gibiPasha22 Merhaba bana da bakar mısınız lütfen :) 7 haftalık vajinal ultrason Eki Görüntüle 3061417 Eki Görüntüle 3061418