Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederiimkız gibi
canım ilk görüntü vajinadandı sanki seninki, prenses diyorum ben halaPasha22 daha önce tahminde bulunmustun ama yine de atayım
1. Si 6+2 2.si 8+4 tu sanirim karından bakildi
Prenses gibiKarından cekildi 6+3 görünüyor yorum yapabilir misiniz
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Merhaba bende çok merak ettim :) karından ultrason 9+4 günSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Canm buna bakarmisin karindanCanim bugun gittim dr 12 haftalik bebein cinsiyetini ogrenemedik sen hala ayni fikirde misin erkek mi sence
Ikisi karındancanım ilk görüntü vajinadandı sanki seninki, prenses diyorum ben hala
erkek gibiMerhaba bende çok merak ettim :) karından ultrason 9+4 gün
aynı fikirdeyimCanim bugun gittim dr 12 haftalik bebein cinsiyetini ogrenemedik sen hala ayni fikirde misin erkek mi sence
ben sana vajina dan bakıldı diye hatırlıyorum hep kuzu o zaman işler değişir erkek olabilir 11 ve üstü görüntün varsa orada görünürIkisi karından
Alttan hic baktirmadim
Yok kuzum 12. Haftanın bitimi gideceğim bakalim atarim ozamanben sana vajina dan bakıldı diye hatırlıyorum hep kuzu o zaman işler değişir erkek olabilir 11 ve üstü görüntün varsa orada görünür
Canm bisey daha sormak istiyorum acaba dogruluk payı ne kadar merak ediyorum bebegimizin kalp atışı 150/160 larda idi , kalp atisi 150 uzeri ise kız oluyor diyolar acaba ne kadar doğru bi bilginiz varmı bu konudaaynı fikirdeyim
Benim kızıma kalbi hizli atiyor diye erkek olabilir demisti doktor sonrasinda cok hareketli büyük ihtimal erkek dedi sonuc kizCanm bisey daha sormak istiyorum acaba dogruluk payı ne kadar merak ediyorum ar yujtimal bebegimizin kalp atışı 150/160 larda idi , kalp atisi 150 uzeri ise kız oluyor diyolar acaba ne kadar doğru bi bilginiz varmı bu konuda
Yaaa öylemi, bende heryerde sonuç erkek tahmini ediliyor ama henuz doktorumuzdan bi cevab alamadik farketmiyor ama bende merak ediyorum sizi kaçıncı haftalarda yüksek idi kalp atisi benim baslarda yavasti 12 haftada bayağı bi hızlı atiyorduBenim kızıma kalbi hizli atiyor diye erkek olabilir demisti doktor sonrasinda cok hareketli büyük ihtimal erkek dedi sonuc kiz
canım doğruluk payını ramzi teorisi %90 küsür diyor, nub yani daha büyük bebek tahminleri daha net tabi ama özünde yanılma payı elbetteki var, şuana kadar iki annemizin ki tutmadı. kalp atışı söylentileri bence doğru değil bence en önemli belirti 3-4 aylıkken kusma belirtileri. Bilimsel olarakta açıklaması vardı hatta. 4 aydan daha uzun süre Kusan annelerimizin çoğunun kızı kusmaları kaybolan yada azalan yada belirtisi olmayan. annelerin çoğu erkek oluyor.Canm bisey daha sormak istiyorum acaba dogruluk payı ne kadar merak ediyorum bebegimizin kalp atışı 150/160 larda idi , kalp atisi 150 uzeri ise kız oluyor diyolar acaba ne kadar doğru bi bilginiz varmı bu konuda
Yaaa evet oyle diyolar benim mide sikintilarim vardı reflü de var bende tükürük sorunum cok fazla idi yutkunamiyordum ama cok sukur son bi haftada azalma var hala devam ediyor ama ilk günler ki gibi degilimcanım doğruluk payını ramzi teorisi %90 küsür diyor, nub yani daha büyük bebek tahminleri daha net tabi ama özünde yanılma payı elbetteki var, şuana kadar iki annemizin ki tutmadı. kalp atışı söylentileri bence doğru değil bence en önemli belirti 3-4 aylıkken kusma belirtileri. Bilimsel olarakta açıklaması vardı hatta. 4 aydan daha uzun süre Kusan annelerimizin çoğunun kızı kusmaları kaybolan yada azalan yada belirtisi olmayan. annelerin çoğu erkek oluyor.
aynen bende 7-8-9-10-11 haftalarda yaşadığım yoğun koku hassasiyeti ve bılantı beni çok yıprattı çok şükür 12 ye girince çok daha iyiyim %60 geçti diyebilirim. inşallah tamamen kaybolur. Kızlar ben ne yapayım doktorum asla cinsiyet söylemiyor 16 dan önce.Yaaa evet oyle diyolar benim mide sikintilarim vardı reflü de var bende tükürük sorunum cok fazla idi yutkunamiyordum ama cok sukur son bi haftada azalma var hala devam ediyor ama ilk günler ki gibi degilim
çok şükür, yaaa bizim doktorumuz da söylemiyor sizin hesaplamanizda ne çıkıyor cinsiyetinizaynen bende 7-8-9-10-11 haftalarda yaşadığım yoğun koku hassasiyeti ve bılantı beni çok yıprattı çok şükür 12 ye girince çok daha iyiyim %60 geçti diyebilirim. inşallah tamamen kaybolur. Kızlar ben ne yapayım doktorum asla cinsiyet söylemiyor 16 dan önce
terzi söküğünü dikemez hesabı ben bir şey diyemiyorum bakın sizce bu yatay duran pipimiçok şükür, yaaa bizim doktorumuz da söylemiyor sizin hesaplamanizda ne çıkıyor cinsiyetiniz