Aaaa evet erkek bence yaaaaterzi söküğünü dikemez hesabı ben bir şey diyemiyorum bakın sizce bu yatay duran pipimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa evet erkek bence yaaaaterzi söküğünü dikemez hesabı ben bir şey diyemiyorum bakın sizce bu yatay duran pipimi
nub yaz internete ve oradaki görüntülere bak sonra gel benimkine bir daha bak bakalım erkek diyecek misinAaaa evet erkek bence yaaaa
Sanirim 10. Hafta falandı cok hatırlamıyorum..Yaaa öylemi, bende heryerde sonuç erkek tahmini ediliyor ama henuz doktorumuzdan balam cevab alamadik farketmiyor ama bende merak ediyorum sizi kaçıncı haftalarda yüksek idi kalp atisi benim baslarda yavasti 12 haftada bayağı bi hızlı atiyordu
Aa evet nub teorisine göre de kız gösteriyor, acaba göbek bağı olmasın o , yine de kısmet bilinmiyor , ilk bebiş mi bunub yaz internete ve oradaki görüntülere bak sonra gel benimkine bir daha bak bakalım erkek diyecek misin
evet canım ilk olacak, Rabbim sağlıkla versin o yüzden ikisi de başımın tacıAa evet nub teorisine göre de kız gösteriyor, acaba göbek bağı olmasın o , yine de kısmet bilinmiyor , ilk bebiş mi bu
Aynen canim Rabbim hayırlı sagliklisini nasip etsin, rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinevet canım ilk olacak, Rabbim sağlıkla versin o yüzden ikisi de başımın tacı
Canim dönen kac kişi oldu sadece 2 kişinin tutmadiysa süper bi oran bana prenses dedin umarım dediğin gibi çıkarcanım doğruluk payını ramzi teorisi %90 küsür diyor, nub yani daha büyük bebek tahminleri daha net tabi ama özünde yanılma payı elbetteki var, şuana kadar iki annemizin ki tutmadı. kalp atışı söylentileri bence doğru değil bence en önemli belirti 3-4 aylıkken kusma belirtileri. Bilimsel olarakta açıklaması vardı hatta. 4 aydan daha uzun süre Kusan annelerimizin çoğunun kızı kusmaları kaybolan yada azalan yada belirtisi olmayan. annelerin çoğu erkek oluyor.
mide bulantılarından kimler döndü kimler naptı bilmiyorum sadece iki annemizi tutmadı diye net hatırlıyorum. inşallah tüm annelerimiz kalbinden geçeni sağlıcakla kucaklarına alsınlarCanim dönen kac kişi oldu sadece 2 kişinin tutmadiysa süper bi oran bana prenses dedin umarım dediğin gibi çıkar
8+4 karından bakıldı tahmininiz var mı acababen sana vajina dan bakıldı diye hatırlıyorum hep kuzu o zaman işler değişir erkek olabilir 11 ve üstü görüntün varsa orada görünür
erkek gibi canımMerhaba Pasha22 bugün 6+1 karından ultrason görüntüm aşağıdaki gibi. Bize de bir tahminde bulunabilir misin Eki Görüntüle 3061862
Ya deme ilki erkek bu ikinci olacak. Çin takviminde de kız diyor. Bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim. Belli olunca burdan yazarım.erkek gibi canım
bacakları sıkı sıkı kapalı ama erkek gibi 7-8 haftalık görüntüsü de var mı?12. haftada karından bakılmıştı. İlk hamilelik. Tahmininiz nedir acaba?
erkek gibi, başka fotosu yok mu bu çok buğulu8+4 karından bakıldı tahmininiz var mı acaba
7 haftalıkken bu.bacakları sıkı sıkı kapalı ama erkek gibi 7-8 haftalık görüntüsü de var mı?
9 haftalık olmasın kız bu maşallah etli butlu bir paşa duruyor hala7 haftalıkken bu.
prenses canımEki Görüntüle 3061982 canım bize de tahminde bulunur musun karından 7+2