Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu karından görüntü olmalı erkek görünüyor sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba buda bizim 6+5 deki görüntümüz tahmin eder misiniz
Yazmayı unutmuşum evet karından amin İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla gelsin mucizemcanım bu karından görüntü olmalı erkek görünüyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah
haberini bekliyorum kuzumYazmayı unutmuşum evet karından amin İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla gelsin mucizem
Tabiki öğrenince haber vericemhaberini bekliyorum kuzum
BAnada yorum yaparmisinSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Hepsi vajinal ultrason.Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
canım vajina dan mı görüntü?
kuzucuk bir preses gibi duruyorHepsi vajinal ultrason.
Sırayla 6+5, 7+0, 8+6 hafta görüntüleri. Merakla yorumunuzu bekliyorum
Eki Görüntüle 3029287
Eki Görüntüle 3029289 Eki Görüntüle 3029290
karından mı vajina dan mı onu yazmamışsın?
kuzum bu çok net prenses çıkıntısı da yatay bel kemiği de paralel, lütfen öğrendikten sonra haber verEki Görüntüle 3029313 12+3 karından çekildi
vajinadan ise erkek karından görüntü ise kız
Ayy teşekkür ederimkuzucuk bir preses gibi duruyor
Ah bir öğrenebilsem 20 haftalık olduk hâla net bişey yokkuzum bu çok net prenses çıkıntısı da yatay bel kemiği de paralel, lütfen öğrendikten sonra haber ver
neden söylemiyor doktorlar 16 haftalık sonrasi çok net söyleyebiliyorlar aslında, göbek şekliniz nasıl sivri mi?Ah bir öğrenebilsem 20 haftalık olduk hâla net bişey yok
Evet sivri gibi kararsız kaliyorlar kıza benziyor da dediler erkeğe benziyor da dedilerneden söylemiyor doktorlar 16 haftalık sonrasi çok net söyleyebiliyorlar aslında, göbek şekliniz nasıl sivri mi?