- 5 Aralık 2020
- 972
- 1.478
- 63
- 29
Erkek, erkek, kizdiğerlerinin cinsiyeti neydi canımAllah gönlünden geçeni nasip etsin
Buda kiz sanirim belirtilerim kiza isaret ediyor ama dedigim gibi bir surpriz bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek, erkek, kizdiğerlerinin cinsiyeti neydi canımAllah gönlünden geçeni nasip etsin
mide bulantıların nasıl? erkeklerde çok tatlı yedin mi?Erkek, erkek, kiz
Buda kiz sanirim belirtilerim kiza isaret ediyor ama dedigim gibi bir surpriz bekliyorumsaglikli olsunda cinsiyet okadar onemli deil
Erkeklerde tuzlu ve deisik salatalar yedim kizda tatli yemek istiyordum surekli ve sivilcelerim cikmisti bu gebeligimde ayni tatli yiyorum ve sivilce cikiyor yuzumde (tatlici biri hic deilim ve ergenlikte dahil hic sivilcem cikmaz) hic bir gebeligimde kusma ve mide bulantisi yasamadim su anda yokmide bulantıların nasıl? erkeklerde çok tatlı yedin mi?
Bu benim hamileligime cok benziyor ama eksi kız değil miydi yaErkeklerde tuzlu ve deisik salatalar yedim kizda tatli yemek istiyordum surekli ve sivilcelerim cikmisti bu gebeligimde ayni tatli yiyorum ve sivilce cikiyor yuzumde (tatlici biri hic deilim ve ergenlikte dahil hic sivilcem cikmaz) hic bir gebeligimde kusma ve mide bulantisi yasamadim su anda yokcok sukur
Eskilerin lafi ye eksiyi dogur Ayseyi ye tatliyi dogur Hakkiyi ama ben eskilere pek uymuyorum demekki kiza tatli erkeye eksi ve tuzluBu benim hamileligime cok benziyor ama eksi kız değil miydi ya![]()
Bakalim benim ne olacak merak ettimEskilerin lafi ye eksiyi dogur Ayseyi ye tatliyi dogur Hakkiyi ama ben eskilere pek uymuyorum demekki kiza tatli erkeye eksi ve tuzlu![]()
Hayirlisi olsun canim oncellikle saglikli sihatli olsun rabbim gonlune gore versin insallahBakalim benim ne olacak merak ettim![]()
Tabii önce sağlık kesinlikleHayirlisi olsun canim oncellikle saglikli sihatli olsun rabbim gonlune gore versin insallah![]()
![]()
şanslı annelerimizdensin ne güzelErkeklerde tuzlu ve deisik salatalar yedim kizda tatli yemek istiyordum surekli ve sivilcelerim cikmisti bu gebeligimde ayni tatli yiyorum ve sivilce cikiyor yuzumde (tatlici biri hic deilim ve ergenlikte dahil hic sivilcem cikmaz) hic bir gebeligimde kusma ve mide bulantisi yasamadim su anda yokcok sukur
bence prensesPasha22 tahmininiz nedir 12+3
Koku hassasiyeti var canim bazi gidalari pisiremiyorum kokusundan midem bulaniyor gibi oluyor bide yeni yikanmis bardak hani koyarsinda kurusun kapalidirda bir koku olusur o kokudan nefret ediyorum direk kusasim geliyorşanslı annelerimizdensin ne güzelbulantı hamileliğini ennnn zor yönlerinden biri bence diğeri de koku hassasiyeti olabilir.
Merhaba ultrason Görüntum yok, yarin gideceğim muhtemelen daha gözükmez 5 haftalık çünkü ama ovulasyonla takip etmiştim son ilişki ve yumurtlama gunumu soylseme tahmin eder misinizbence prenses![]()
maalesef öyle bir tahminde bulunamam.Merhaba ultrason Görüntum yok, yarin gideceğim muhtemelen daha gözükmez 5 haftalık çünkü ama ovulasyonla takip etmiştim son ilişki ve yumurtlama gunumu soylseme tahmin eder misiniz
tam paşa12 haftalık karından görüntü tahmin edebilir misiniz![]()
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
Merhabalar ultrason fotoğrafı 7 haftalık çok merak ediyorumSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
karından mı canım görüntü
Evet canımkarından mı canım görüntü