- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
kağıtta 5+6 yszıyor kuzum, bence bir prenses gibiMerhaba 6.1 bebişim bana da tahminde bulunur musunuz ? Pasha22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kağıtta 5+6 yszıyor kuzum, bence bir prenses gibiMerhaba 6.1 bebişim bana da tahminde bulunur musunuz ? Pasha22
tosun paşa sanırım siz ne hissediyorsunuzBana da bakarmisiniz 11+5 günlük hepsi kadından bakıldı şimdiden teşekkür ederiz
Yaa bende öyle hissediyorum Geriden geliyor iki gün falankağıtta 5+6 yszıyor kuzum, bence bir prenses gibi
kese şekilleri de farklı bir yanlışlık olmasın ben buna yorum yapmayım olur mu
prenses daha önce ne demiştim?Pasha22 canım merhaba 9+1 den slm çok net değil ama tekrar bakabilir misin
çok net Prenses doktor ne dedi kuzuMerhabalar, 8 haftalıkken yorum yapmıştınız bana doktor kesin bişey söyleyemem ama tahmin edebilirim isterseniz kesin değil dedi. Sizde tekrar bakar mısınız rica etsem? 10+0 karından bakıldı.
kuzu prenses gibi9+1 karından canım bakabilir misin ? Eki Görüntüle 3053560
İnşallah canımkuzu prenses gibi
Merhabalar :) Biz 29. Haftaya girdik ama hala emin olamadı doktorum. En son 13 haftalik fotoğrafı var bende ve karından çekildi. Sizin de fikrinizi merak ettim bir bakar mısınızSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
ay ne kadar güzel bir kız doktorunuz ne diyorMerhabalar :) Biz 29. Haftaya girdik ama hala emin olamadı doktorum. En son 13 haftalik fotoğrafı var bende ve karından çekildi. Sizin de fikrinizi merak ettim bir bakar mısınız
3 tür prenses diyorsun canım artık hayırlısı ben baya benimsedim yalnızprenses daha önce ne demiştim?
canım özellikle senin öğrenmeni sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka haber ver 3 defa sorduğuna göre sen erkek hissediyordun sanırım3 tür prenses diyorsun canım artık hayırlısı ben baya benimsedim yalnız
Ayy çok teşekkür ederiz Kendi doktorum erkek de olabilir dedi ama ikili testteki doktorumuzda kız olabilir dedi. İkisi de emin değiliz dediler :) biz de kız istiyoruz ismi bile hazır :)ay ne kadar güzel bir kız doktorunuz ne diyor
öğrenince mutlaka haberini bekliyorum o halde inşallah gönlünüzden geçen olurAyy çok teşekkür ederiz Kendi doktorum erkek de olabilir dedi ama ikili testteki doktorumuzda kız olabilir dedi. İkisi de emin değiliz dediler :) biz de kız istiyoruz ismi bile hazır :)
Yok canım inan hiç Bi şey hissedemiyorum ama gönlüm kızdan yana tabiki kesinleşir kesinleşmez sana yazacağımcanım özellikle senin öğrenmeni sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka haber ver 3 defa sorduğuna göre sen erkek hissediyordun sanırım
Doktorda kesin değil ama kız diye yorum yapabilirim dedi. Sizde 8 haftalıkken kız demiştiniz zaten. Kesinleşsin tekrar yazarım teşekkürler.çok net Prenses doktor ne dedi kuzu
ayyy maşallah tahmin tuttu yani sağlıkla gelsin inşallah, yine kesinleşirse haberini bekliyorumDoktorda kesin değil ama kız diye yorum yapabilirim dedi. Sizde 8 haftalıkken kız demiştiniz zaten. Kesinleşsin tekrar yazarım teşekkürler.