%90 kız demiş hemdeilginç üstelik görüntü çok net erkek diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%90 kız demiş hemdeilginç üstelik görüntü çok net erkek diyor
Valla aslında birşey hissetmiyordum ama dün ramzi olayını araştırırken kız gibi durunca sanırım kendi kendimi yönlendirdim, kız gibi hissetmeye başladım hayırlısı olsun inşallah gelen sağlıkla gelsinkız gibi duruyor canım sen ne hissediyorsun
Yine ben canimm tekrar bakabilir misin bı karından bakıldı 13 haftalıkSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
prensesYine ben canimm tekrar bakabilir misin bı karından bakıldı 13 haftalık
Bu eski resimmis bana eski atmış bı tahmin yapsanızMerhaba bana da bakabilir misiniz rica etsem bu arkadaşımın 7 haftalık karından ultrason
canım iki gebelik mi söz konusu?Tahmin edebilir misiniz 6+2 haftalık karından ultrason Eki Görüntüle 3052802 Eki Görüntüle 3052804
Hayır ama bende anlamadım ultrason görüntülerinde iki tanede solda birinde sağdacanım iki gebelik mi söz konusu?
kese şekilleri de farklı bir yanlışlık olmasın ben buna yorum yapmayım olur muHayır ama bende anlamadım ultrason görüntülerinde iki tanede solda birinde sağda
Şimdi baktım hep şekilleri farklı geç altında boyut olarak farklı rakamlar yazıyor bu mümkün mü ama doktorum hiç bişey demedikese şekilleri de farklı bir yanlışlık olmasın ben buna yorum yapmayım olur mu
kese şekilleri de farklı bir yanlışlık olmasın ben buna yorum yapmayım olur mu
kese şekilleri de farklı bir yanlışlık olmasın ben buna yorum yapmayım olur mu
Şimdi baktım hem şekilleri farklı hem altında boyut olarak farklı rakamlar yazıyor bu mümkün mü ama doktorum hiç bişey demedikese şekilleri de farklı bir yanlışlık olmasın ben buna yorum yapmayım olur mu
İyi günler benimde bebeğim 11+5 bir tahminde bulunabilir misiniz şimdi den teşekkür ederimSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
bu prenses gibiBana tekrar yorum yapabilir misiniz acaba
İlk resmime erkek demiştiniz bir doktor kız bir doktor erkeğe benzetti benim durum biraz karışık hayırlısı olsun inşallah teşekkürlerbu prenses gibi
Bana da bakarmisiniz 11+5 günlük hepsi kadından bakıldı şimdiden teşekkür ederizçok isterim hangi şehirdesin