- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.576
- 133
erkek canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek canım
kız gibi duruyor canım sen ne hissediyorsunSelam kızlar, vajinal USG ile bakıldı sizce cinsiyet nedir 6+3.
kız gibi duruyor kuzum kendisi ne hissediyorAlttan bakılmış 6 haftalık
Bişey hissetmiyorum diyor ama erkek gördü ilk rüyasında sonrasında kız görmüş hayırlısı ile gelsinkız gibi duruyor kuzum kendisi ne hissediyor![]()
Teşekkürler sağolunerkek canım![]()
Öğrenmiş canım kızmıştam bir paşane hissediyor
ilginç üstelik görüntü çok net erkek diyorÖğrenmiş canım kızmış![]()
kuzum 5 haftalıkken bebek olmazCanım bugün ilk kez karından ultrasonla bakıldı ilk de idrarım dolu olmadığı için gözükmedi 15 dk sonra bol su içince bu şekilde gözüktü 5 haftalık dedi doktor cinsiyeti nedir sence
%90 kız demiş hemdeilginç üstelik görüntü çok net erkek diyor
Valla aslında birşey hissetmiyordum ama dün ramzi olayını araştırırken kız gibi durunca sanırım kendi kendimi yönlendirdim, kız gibi hissetmeye başladımkız gibi duruyor canım sen ne hissediyorsun
Bu eski resimmis bana eski atmış bı tahmin yapsanızMerhaba bana da bakabilir misiniz rica etsem bu arkadaşımın 7 haftalık karından ultrason
canım iki gebelik mi söz konusu?
Hayır ama bende anlamadım ultrason görüntülerinde iki tanede solda birinde sağdacanım iki gebelik mi söz konusu?
kese şekilleri de farklı bir yanlışlık olmasınHayır ama bende anlamadım ultrason görüntülerinde iki tanede solda birinde sağda