- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
Prenses canım sen ne hissediyorsunMerhaba bana da yorum yapar mısınız?6+2 haftalıkEki Görüntüle 3051268
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prenses canım sen ne hissediyorsunMerhaba bana da yorum yapar mısınız?6+2 haftalıkEki Görüntüle 3051268
ahhh hayırla sağlıkla olsun yeterki bir oğlum var Mevlam kızı da sağlıkla hayırla yaşatsın inşallah :)prenses gibi duruyor kuzum sen ne hissediyorsun
Evet karindankarından mı canım
Yaaa gerçekten miiiiiBen de kız hissediyorum. Bir tane oğluşum var insallah bu kuzum da kız olurSağlıkla insallah.Prenses canım sen ne hissediyorsun
Merhaba bana da yorum yapar mısınız?6+2 haftalıkEki Görüntüle 3051268
mutlaka haberlerini bekliyorumYeni taşındım pek kimseyi tanımıyorum bu hafta içinde akşam acile gidip öğrenecez eşimle ama merak işte bı merak saldı içimi özele gidiyorum en son 12 haftalıkken gittim doktor belli değil dedi
Çok teşekkür ederiminşallah canım bugün de dualar sana gelsin o zaman
8 hafta 5 gün sanırım karından bence Prenses sen ne hissediyorsunKasım anneleri grubuna atmıştım ama buraya da atayım :) senin yorumunu merak ettim Pasha22
Evet canım karından, ilk öğrendiğimden beri herkes erkek dedi ama ben kız istiyorum umarım kız olur8 hafta 5 gün sanırım karından bence Prenses sen ne hissediyorsun
canım 6 haftalık civarı görüntün var mı?Evet canım karından, ilk öğrendiğimden beri herkes erkek dedi ama ben kız istiyorum umarım kız olur
Yok canım malesef en son gittiğimde gene sadece keseyi görmüştük yolk sacı göstermişti ama ultrasonda çekmemişti resminicanım 6 haftalık civarı görüntün var mı?
14+2 den görüntü tahmin yaparmısınız?canım 6 haftalık civarı görüntün var mı?
bu tam prenses14+2 den görüntü tahmin yaparmısınız?
kuzu seninki erkekte olabilir haberin olsınNur ablacım doktor net söylemek için biraz daha beklemeyi tercih etti bende ısrar etmedim 1 ay sonraya kaldı, bu da 13+6 karından. Hala tahminin aynı mı sence merak ettim?
doktorsa %90 kız ama siz yinede hazırlık yapmayın 4 hafta sonra kesinleştirelim dedi eşimde bunu duyunca bi heves bi heves erkek çıkarsa hayal kırıklığına uğrucak sizde böyle diyince biraz daha rahatladımbu tam prenses
Seninki çok net kuzu oh oh tahminimiz yine tutan bir anne kesinleşince sen yine de haber ver olur mudoktorsa %90 kız ama siz yinede hazırlık yapmayın 4 hafta sonra kesinleştirelim dedi eşimde bunu duyunca bi heves bi heves erkek çıkarsa hayal kırıklığına uğrucak sizde böyle diyince biraz daha rahatladım
Ayy çok mutlu oldum ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri kız hissediyordum zaten ama sağolsun eşimin akrabaları hep erkek olucak ben hissederim erkek diye tutturdular hevesimi kaçırdılar. Hayırlısı olsun tabi sağlıklı olduktan sonra hepsi evlat sonuçta. Doktor bu seferde vajinadan bakalım 2 hafta sonra karından bakarız bir akslilik olmasın herşeyi tam görelim dedi. Bende tamam dedim bu hafta karından bakıcak, inşallah o da kız der sizin gibi.kız maşallah bu nasıl 8 haftalık etli butlu maşallah bir prenses gibi duruyor Kuzum karından görünebilirdi neden vajinal tercih ettin
inşallah canım ama öğrenince mutlaka yaz, şuan hangi belirtilerin var neler yaşıyorsunAyy çok mutlu oldum ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri kız hissediyordum zaten ama sağolsun eşimin akrabaları hep erkek olucak ben hissederim erkek diye tutturdular hevesimi kaçırdılar. Hayırlısı olsun tabi sağlıklı olduktan sonra hepsi evlat sonuçta. Doktor bu seferde vajinadan bakalım 2 hafta sonra karından bakarız bir akslilik olmasın herşeyi tam görelim dedi. Bende tamam dedim bu hafta karından bakıcak, inşallah o da kız der sizin gibi.
tabiki haber veririmSeninki çok net kuzu oh oh tahminimiz yine tutan bir anne kesinleşince sen yine de haber ver olur mu
benim çevremdede herkes aynıydı erkek kesin erkek ben çyle hissediyorum hatta doktor kız deyince halama dedim halam hala bence erkek ben öyle hissediyorum yinede diyo tövbe estağfurullahAyy çok mutlu oldum ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri kız hissediyordum zaten ama sağolsun eşimin akrabaları hep erkek olucak ben hissederim erkek diye tutturdular hevesimi kaçırdılar. Hayırlısı olsun tabi sağlıklı olduktan sonra hepsi evlat sonuçta. Doktor bu seferde vajinadan bakalım 2 hafta sonra karından bakarız bir akslilik olmasın herşeyi tam görelim dedi. Bende tamam dedim bu hafta karından bakıcak, inşallah o da kız der sizin gibi.