- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
kuzucum tabiki bakarım daha yakın ve net fotosu var mu bu çok uzaktanCanım benimkinede bakar mısın nolur çatlicam meraktan 6+5 benimkide karından nooooolurrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzucum tabiki bakarım daha yakın ve net fotosu var mu bu çok uzaktanCanım benimkinede bakar mısın nolur çatlicam meraktan 6+5 benimkide karından nooooolurrrrr
Aaaa süper bir haber Çoook sevindim 2 arkadaşımız dışında tüm annelerimize olan tahmin tuttu. Çok şükür Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallahCanım merhaba tahmininiz tuttu oğlumuz olcak inşallah haber vermek istedim
Kız kafayı yedirtme bana evde de bi tosun paşakuzuuuu iki tosun paşa bunlar
neee kız şok oldum. sen ileriki görüntülerini at aşamaları takip edelim belki yanılırımKız kafayı yedirtme bana evde de bi tosun paşa
Sağda solda durumuna göre ise biri kesenin sağında biri solunda İnşallah yanılırsın içime biri kız biri erkek doğuyor bakalımneee kız şok oldum. sen ileriki görüntülerini at aşamaları takip edelim belki yanılırım
Uyanır uyanmaz atcam bulantım azken tadını çıkarıyorumkuzum görüntüyü düz çekip atar mısın, bebek sol alttaki mi? o sanki yolk sac gibi
bana attığın iki ayrı kese fotolarda ikisi de sağda kuzum sen solda görmek istediğin için mi öyle görüyorsun acabaSağda solda durumuna göre ise biri kesenin sağında biri solunda İnşallah yanılırsın içime biri kız biri erkek doğuyor bakalım
Yok canım bilmediğimden soruyorum öyle görmek istediğimden değil. Bak birlikte oldukları fotoda üstteki sol olmuyor mu? Çok anladığım işler değil neye göre sağ/sol bilmiyorum zatenBurda ayrı cins gibi demiştin ya ondan solda yorumlamış olabilirimİlk fotoyu attığımda tek kese vardı ve erkek demiştin. Bugün gittim bi de ne göreyim çift kese Vajinal ultrason biri 7+1 diğeri 6+6. Üstte sonradan beliren kesedeki bebiş solda gibi
Eki Görüntüle 3039041
Doktor bu görüntüyü gördüğümüz gün erkek gibi duruyor ama değişebilir tabi demişti. Önce sağlıklı olması temennim fakat benimde gönlüm kızdan yana umarım dediğiniz gibidir öğrenince muhakkak yazıcamkuzucum kusura bakma mesaj çok olunca arada kaynıyor prenses gibi duruyor maşallah ayaklar hep havada
Yok bu bi tek başka fotosu yok hiç belli olmuyor mu canım 6+5 çok merak ettimkuzucum tabiki bakarım daha yakın ve net fotosu var mu bu çok uzaktan
Evet karından yazmayı unutmuşum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Cinsiyeti öğrendiğimde yazacağım.kuzum karından bakılmıştır diye tahmin ediyorum. Tosun paşa gibi duruyor.
mutlaka yaz varsa başka foto ona da bakalımDoktor bu görüntüyü gördüğümüz gün erkek gibi duruyor ama değişebilir tabi demişti. Önce sağlıklı olması temennim fakat benimde gönlüm kızdan yana umarım dediğiniz gibidir öğrenince muhakkak yazıcam
kuzum bebek sence sağda mı solda mı? farkındaysan iki yanda da yıldızlı alan var o yüzden yanlış yorum yapmak istemedimYok bu bi tek başka fotosu yok hiç belli olmuyor mu canım 6+5 çok merak ettim
Bu var bir önceki, 6+1 olması lazım vajinal bakıldı, ama bişey anlaşılcağını sanmıyorum çok ufakmutlaka yaz varsa başka foto ona da bakalım
Kuzum o yatay duruyo sanırım kese uzun ince o yıldızlı alanlarda heralde baştan ayağa uzunluğu öyle demisti doktorkuzum bebek sence sağda mı solda mı? farkındaysan iki yanda da yıldızlı alan var o yüzden yanlış yorum yapmak istemedim
Sagolasin canım bu ilkti zatenDiloşum hayırlısı olsun diyelim durmak yok 3. çocuğa o zaman
evet kuzum öyle zaten de önemli olan bebek kafası?Kuzum o yatay duruyo sanırım kese uzun ince o yıldızlı alanlarda heralde baştan ayağa uzunluğu öyle demisti doktor
Hii onu bilmiyorum işte neyse yinede teşekkür ederim tatlımevet kuzum öyle zaten de önemli olan bebek kafası?
kuzum burda evet sağda gibi duruyor erkek gibiBu var bir önceki, 6+1 olması lazım vajinal bakıldı, ama bişey anlaşılcağını sanmıyorum çok ufak