Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum pozisyon erkekMerhabalar ,sizin tahmininizi merak ediyorum
9+3 karından ultrason ile bakıldı Eki Görüntüle 3039274
Dr da tahminen erkek gibi dedi bakalım ,teşekkür ederim canımkuzum pozisyon erkek
oo süper tahminimiz tuttu desene annesi olarak sen ne hissediyorsun peki? Belirtilerin neler? neleri yiyip neler yiyemiyorsun şimdi?Dr da tahminen erkek gibi dedi bakalım ,teşekkür ederim canım
Amin canim sagolohhh yine bir tahminimiz tuttu desene Allah herkese sağlıklı evlatlar versin
Şimdi ikisinin ayrı görüntülerini de atıyorum bi de böyle bak Vajinal usgAnaaaaaaammmm bu ikinci keseyi 7+1 de mi gördün, ayy hep çok isterdim ikiz evladım olsun ne şanslın maşallah kuzu ikiside farklı cinsiyetler gibi duruyor biri kız biri erkek gibi. İlerleyen fotolarını da at emin olalım
oo süper tahminimiz tuttu desene annesi olarak sen ne hissediyorsun peki? Belirtilerin neler? neleri yiyip neler yiyemiyorsun şimdi?
Canım nasılsın doktor en son bana yine 2sn bakıp erkek kesin dediöğrenince haber ver ben de çok merak ettim
Çok merak ediyorum lütfen cevaplar mısın9+5 zamanından ultrason görüntüsü. Karından bakıldı, bana da bakar mısınız rica etsem çok merak ediyorum :)
Canım benimkinede bakar mısın nolur çatlicam meraktan 6+5 benimkide karından nooooolurrrrroo süper tahminimiz tuttu desene annesi olarak sen ne hissediyorsun peki? Belirtilerin neler? neleri yiyip neler yiyemiyorsun şimdi?
Canım merhaba tahmininiz tuttu oğlumuz olcak inşallah haber vermek istedimkuzucum erkek gibi duruyor. rica ederim öğrenince haber vermeyi unutma olur mu Allah gönlündekini sağlıcakla nasip etsin
kuzuuuu iki tosun paşa bunlarŞimdi ikisinin ayrı görüntülerini de atıyorum bi de böyle bak Vajinal usg
kuzum görüntüyü düz çekip atar mısın, bebek sol alttaki mi? o sanki yolk sac gibiSelam 6+3 teki foto ile ben de geldim
Diloşum hayırlısı olsun diyelim durmak yok 3. çocuğa o zamanCanım nasılsın doktor en son bana yine 2sn bakıp erkek kesin dedi
Haber vereyim dedim bende çok kız hissediyordum ama tutmadi
kuzucum kusura bakma mesaj çok olunca arada kaynıyor prenses gibi duruyor maşallah ayaklar hep havadaÇok merak ediyorum lütfen cevaplar mısın
kuzum karından bakılmıştır diye tahmin ediyorum. Tosun paşa gibi duruyor.Merhaba. Ultrason fotoğrafım tam 8 haftalıkken. Bana da tahminde bulunabilir misiniz acaba. Çok teşekkür ederim.