- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
kuzum baksana uzandığı yer dümdüz sağda da duruyor bu bence kızSelam kızlar. Arkadaşımın USG fotosu cinsiyet tahmini alabilir miyiz. Karından bakıldı bu arada
Eki Görüntüle 3039651
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum baksana uzandığı yer dümdüz sağda da duruyor bu bence kızSelam kızlar. Arkadaşımın USG fotosu cinsiyet tahmini alabilir miyiz. Karından bakıldı bu arada
Eki Görüntüle 3039651
Teşekkür ederim canımkuzum baksana uzandığı yer dümdüz sağda da duruyor bu bence kız
Amin inşallahAaaa süper bir haber Çoook sevindim 2 arkadaşımız dışında tüm annelerimize olan tahmin tuttu. Çok şükür Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah
8+3 vajinal ultrasonSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Kusura bakma merhaba selam demeden konuya dalmışım hemen. 2 farklı haftada ayrı ayrı attım ve ikisinede erkek dediniz. Rüyamda da erkek bebek görmüştüm hayırlısı bakalım. Öğrenince haber vereceğim teşekkür ederimmerhaba diyim önce, bence erkek
estağfurullah sorun değil inşallah gönlünüzden geçen olur haberlerinizi bekliyoruzKusura bakma merhaba selam demeden konuya dalmışım hemen. 2 farklı haftada ayrı ayrı attım ve ikisinede erkek dediniz. Rüyamda da erkek bebek görmüştüm hayırlısı bakalım. Öğrenince haber vereceğim teşekkür ederim
kuzum tam bi prenses öğrenince haber verirsinYaaa bende tahmin istiyorum 12hafta karından bakıldıEki Görüntüle 3039903
merhaba diyim öncelikle, vajinal sağda kalması erkek demek ama bence kız, öğrenince haber verirseniz sevinirim8+3 vajinal ultrason
kız sen nerdesin öğrenemedin mi hala yaNurcuuuuum ... İnshaAllah bir kaç hafta sonra bende gelir sana yazarım... Falcilarin baktığı gibi ..
Abe Nur animm bi bak bakayım urda ne gürürsünnnn ... diyeeeee
Benimkinin cinsiyeti netleştiii Bir kızım olacakmış, inşallah hayırlı evlat olsunannesi sana pipiyi uzatmış bile nasıl görmüyorsun
Merhaba bende 13+2 günlük hamileyim resim göndersem tahminde bulunurmusunuz çok heyecan verici bi durumSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
aaa çok şaşırdım hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alınBenimkinin cinsiyeti netleştiii Bir kızım olacakmış, inşallah hayırlı evlat olsun
kuzum burda belli olmuyor daha yakın ve farklı pozisyonda fotosu var mı?Merhaba bende 13+2 günlük hamileyim resim göndersem tahminde bulunurmusunuz çok heyecan verici bi durum
Kaçıncı haftada tahminde bulunmuştunuz acaba ? Yanılmaya payı kaç oluyorDiloşum hayırlısı olsun diyelim durmak yok 3. çocuğa o zaman
Kaçıncı haftada tahminde bulunulmuştu acaba merak ettimCanım nasılsın doktor en son bana yine 2sn bakıp erkek kesin dedi
Haber vereyim dedim bende çok kız hissediyordum ama tutmadi
Canım tahmininin tutma yüzdesi kaç acabakuzum karından bakılmıştır diye tahmin ediyorum. Tosun paşa gibi duruyor.
12+3 te bana sorarsan kız dedi doktor,Kaçıncı haftada tahminde bulunulmuştu acaba merak ettim
12+3 te bana sorarsan kız dedi doktor,
13+0da erkek gibi dedi
13+4te kesin erkek dedi
Aynı dokt
Canım sayfada kaçıncı haftada tahminde bulunulmuştu? Ben de çok merak ediyorum 12. Haftada tahminler yanılabiliyor demek ki12+3 te bana sorarsan kız dedi doktor,
13+0da erkek gibi dedi
13+4te kesin erkek dedi
Aynı doktor