- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
kuzum kız gibi duruyor kendisi ne hissediyor?Bu da arkadaşımın 7 haftalık bakar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum kız gibi duruyor kendisi ne hissediyor?Bu da arkadaşımın 7 haftalık bakar mısın
O da öyle hissediyor bakalım belli olunca yazarım teşekürlerkuzum kız gibi duruyor kendisi ne hissediyor?
kuzum sanki erkek gibiMerhaba benimde 11 haftalik karindan benim bebegimede bakarmisin teyzesi
bu tahminlik süreci çok aşmış kuzumMerhaba bende 15. Haftadayim karından ultrason resmi benimkine de bakarmisiniz rica etsem
Maalesef tahmin için çok büyük canımMerhabaa bakar mısınız bizede adet tarihine göre 11 ultrasona göre 12 haftalık karından ☺
Yaa bide 9 haftalık ultrasonu vardı karından yine bundan anlaşılır mı kiiMaalesef tahmin için çok büyük canım
Doktorda dün öyle tahmin etti nursukuzum sanki erkek gibi
kuzum embriyo göremedim ben5+4 karından
kuzum kız gibi duruyormerhaba
bana da bi tahmin yaparmısın. 10+2 karından bakıldı
ay hadi hayırlısı teşekkürlerkuzum kız gibi duruyor
ohhh yine bir tahminimiz tuttu desene Allah herkese sağlıklı evlatlar versinDoktorda dün öyle tahmin etti nursu
Yok zaten keseye göre yapıyorsun sandım ondan yolladım. ayın 6 sında yollarım o zaman bakarsın :) ama bana göre kese yuvarlak olduğu için kız gibi geliyor yüzük testi de kız çıktıkuzum embriyo göremedim ben
bebek olmadan yüzük testi de doğru çıkmaz kiYok zaten keseye göre yapıyorsun sandım ondan yolladım. ayın 6 sında yollarım o zaman bakarsın :) ama bana göre kese yuvarlak olduğu için kız gibi geliyor yüzük testi de kız çıktı
prenses uzanmış12+1 karından ultrason. Doktor bi kıza benziyor dedi bi erkeğe sizde tahminde bulunur musunuz
Yaaa belli diyorsunuz bakalımprenses uzanmış