- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.576
- 133
karından görüntüde 8. haftaya kadar solda kalması erkek ama sizinki 8.haftayı geçmiş8+1 karından usgacaba ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karından görüntüde 8. haftaya kadar solda kalması erkek ama sizinki 8.haftayı geçmiş8+1 karından usgacaba ne
8 haftalık Nursu hanımGizemcim erkek gibi duruyor kaçıncı hafta fotosu?
6 7 haftalık görüntüsü var mı?Gizemcim erkek gibi duruyor kaçıncı hafta fotosu?
Aslında tam 8 değildi bu foto çekildiğinde 5 haftalık fotoda kese vardı tekce bebek yoktu bu ilk bebeğin göründüğü kalp atışının duyulduğu foto benimde içime erkek doğuyor ama nasip kısmet allahım hayırlısını sağlıklısını versin amin6 7 haftalık görüntüsü var mı?
prenses gibi duruyor canımEki Görüntüle 3038369 8 haftalık bize de tahminde bulunurmusunuz karından bakıldı
bize de bakabilir misiniz 9 hafta ve 11 hafta vajinal ultrason görüntülerimiz![]()
kuzu senin görüntü ters duruyor biraz zor tahminde bulunmak ama bence erkekbize de bakabilir misiniz 9 hafta ve 11 hafta vajinal ultrason görüntülerimiz![]()
Ya ben haftasını yanlış yazmışım farkeder miprenses gibi duruyor canım
hep böyle ters duruyor yakuzu senin görüntü ters duruyor biraz zor tahminde bulunmak ama bence erkek
8 üstü olmadığı sürece sorun yokYa ben haftasını yanlış yazmışım farkeder mi6 haftalık burda
kuzum karından mı?Bu da arkadaşımın 7 haftalık bakar mısın![]()
Evetkuzum karından mı?
kuzum kız gibi duruyor kendisi ne hissediyor?Bu da arkadaşımın 7 haftalık bakar mısın![]()
O da öyle hissediyor bakalım belli olunca yazarım teşekürlerkuzum kız gibi duruyor kendisi ne hissediyor?
kuzum sanki erkek gibiMerhaba benimde 11 haftalik karindan benim bebegimede bakarmisin teyzesi![]()